Bojím se dát výpověď
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Takže stačí, když napíšu výpověď, dám jí do 31.11 šéfovi a tím pádem můžu 31.1 odejít?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takže stačí, když napíšu výpověď, dám jí do 31.11 šéfovi a tím pádem můžu 31.1 odejít?
Dala bych max do 30.11.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miasofi píše:
Dala bych max do 30.11.![]()
![]()
Já bych to rozhodně na poslední chvíli nenechávala, může se stát, že tam šéf třeba nebude a nebudeš např. mít komu předat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanec píše:
Já bych to rozhodně na poslední chvíli nenechávala, může se stát, že tam šéf třeba nebude a nebudeš např. mít komu předat.
výpověď je jednostranný akt, pokud splní náležitosti, stačí jej poslat na adresu zaměstnavatele, ideálně doporučeně, aby měla doklad, že to poslala. Převzetí nikdo nemusí podepisovat nebo tak něco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ale to nemůže ne? nemá zkušebku , tudiž dvouměsíční výpovědní lhůta začiná běžet od 1 dne následujicího měsíce . Nebo se mýlím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@frojlajn píše:
Tak ale to nemůže ne? nemá zkušebku , tudiž dvouměsíční výpovědní lhůta začiná běžet od 1 dne následujicího měsíce . Nebo se mýlím?
a co nemůže? Jasně, výpověď začne běžet 1.12. jestli ji tedy podá v listopadu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ano , ale já paní špatně pochopila, jakože by skončila k 30.11 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
@frojlajn to nee, musí to akorát stihnout poslat do 30.11.
Musí to stihnout doručit do 30.11., poslat nestačí. A je vhodné o tom doručení mít doklad pro případ sporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš píše:
Musí to stihnout doručit do 30.11., poslat nestačí. A je vhodné o tom doručení mít doklad pro případ sporu.
jj, tak jsem to myslela, jen jsem to špatně formulovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Šéf je v práci každý den takže mu to můžu předat kdykoli
Nemusíš to předávat přímo jemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ale vubec bych se výpovědní lhůty nebála. Což byla zakladatelky obava, že jí to dá šéf sežrat