Bojím se letět

1247
5.7.15 20:29

Bojím se letět

Dobrý večer všem,

chci se zeptat: Jak to děláte, že se nebojíte létat? Že si let dokonce užíváte? Mě za pár dní čeká cesta letadlem do Bulharska a už teď je ve mně malá dušička :( Poletíme i s dětmi, které se moc těší, takže se budu snažit nedat to na sobě znát, ale srdce budu mít v kalhotách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
468
5.7.15 20:33

@mončatka
Proč se stresuješ? Dostaneš jídlo, pití, je tam vzduch, světlo. Dej si panáka, ale jen pár, ať nejsi jak nudle, to by tě zase nevzali do letadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.7.15 20:34

@mončatka prozradim Ti tajemství, nelétám :mrgreen: :lol: jiný recept na to neznám. Nesnáším to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
5.7.15 20:35

@mončatka a uz si někdy letěla? :) Ja jsem se před svým prvním letem strasne bála, furt jsem rikala, ze nikam letět nechci… Pak se mi to na letišti zazalo hrozne líbit a pri čekání na let jsem se začala i těšit :mrgreen: pri nástupu do letadla jsem propadla panice, pak jsem si to nejak srovnala v hlavě… Neříkám, ze si cestu letadlem užívám a někdy začnu, protože mam fobii z výšek a ten pocit, ze pod nohama nemám pevnou zem, ale několik tisíc kilometru díru, je pro mě šílený :mrgreen: ale tyhle myšlenky jsem si po celou dobu letu zakazovala a nakonec to nebylo tak hrozne, jak jsem si myslela, ze bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
5.7.15 20:36

@mončatka Jako malá jsem létání milovala. Až tak do těch osmnácti, dvaceti. Pouštěla jsem si do sluchátek hudbu a krásně se mi u toho relaxovalo.
Stačilo pár letů s turbulencemi, pauza s lítáním a relax je pryč. Chce to lítat často, aby si člověk zvykl, pak mu to ani nepřijde. Anebo absolvovat kurzy, které se pro lidi se strachem z létání dělají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.15 20:37

@PepiKo Ano, párkrát jsem letěla (nikdy žádnou dálku) a nikdy jsem si to neužívala. Ach jo, těším se na dovču s klukama, ale prostě se bojím…co kdyby :zed: :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.15 20:37

@martina.se Taky bych nejradši neletěla, nebo jela autem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.15 20:39

@Icestar Já si právě taky myslím, že si to kluci užijou a bude se jim to líbit. Proto před nimi nesmím dát najevo, jak to ve skutečnosti snáším já, abych je nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.7.15 20:40
@mončatka píše:
@martina.se Taky bych nejradši neletěla, nebo jela autem :oops:

já od jisté doby dělám to samé.. prostě letadlo nesnesu, hotovo :nevim: :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.15 20:40

@plošina No jo, ale taky bude pode mnou děsná hloubka, kterou nebudu mít pod kontrolou :mrgreen: Panáka si dát nemůžu, potřebuju fungovat s dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.7.15 20:41
@martina.se píše:
@mončatka prozradim Ti tajemství, nelétám :mrgreen: :lol: jiný recept na to neznám. Nesnáším to :nevim:

jak můžeš vědět, že let nesnášíš, když nelétáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.7.15 20:42

Létání nesnáším, neužívám si to, ale kvůli klukovi se snažím to nedávat najevo.

• Citovat
  • Upravit
4284
5.7.15 20:42

@mončatka Já se mamce vždycky smála :D Poprvé jsem letěla v 11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.7.15 20:43
@mončatka píše:
@plošina No jo, ale taky bude pode mnou děsná hloubka, kterou nebudu mít pod kontrolou :mrgreen: Panáka si dát nemůžu, potřebuju fungovat s dětma.

řešíš neřešitelné, stejně poletíš, tak se nestresuj. Nějaká hloubka, kterou nemáš pod kontrolou? Bude to hlídat pilot a ty budeš mít pěknou dovču :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.15 20:43

@lucenka Tak nějak to mám já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie