Bojím se letět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
5.7.15 20:45
@mončatka píše:
@martina.se Taky bych nejradši neletěla, nebo jela autem :oops:

do Bulharska? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.7.15 20:45
@plošina píše:
jak můžeš vědět, že let nesnášíš, když nelétáš

nelétám po zkušenostech. Nikde jsem nepsala, že nelétám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.15 20:47

@plošina No vlastně jo. Normálně se tam autem jezdí taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.7.15 20:48
@mončatka píše:
@plošina No vlastně jo. Normálně se tam autem jezdí taky :oops:

to ano, ale to musí být nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.7.15 20:50
@martina.se píše:
@mončatka prozradim Ti tajemství, nelétám :mrgreen: :lol: jiný recept na to neznám. Nesnáším to :nevim:

tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.7.15 20:51
@plošina píše:
tak nevím :nevim:

no teď už nelétám, dřív jsem to párkrát prubla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.7.15 20:58

@martina.se Tak nějak myslím, že na tom budu stejně, až kluci povyrostou a budou si lítat sami :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.7.15 21:01

Let je bezběčnější než cesta autem nebo autobusem:)
Užijte si dovču :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.7.15 21:05

Zkus na to nemylet..před prvním letem jsme se taky bála, pak se mi to začalo líbit, a líbí se mi to pořád, akorát před každým odletem ve mě hlodá červíček strachu, ale těšení se převládne…přitom jinak mám taky docela strach z výšek, na cestě korunami stromů jsme šla připos. raná prostředkem, křečovitě jsem se držela kočáru, a hystericky ječela, jakmile se mi některý z dětí přiblížilo zábradlí…nedávno na Lomnickým štítu na mě šly mrákoty, když jsem viděla tu hloubku pod sebou, šourala jsem se okolo restaurace, přilepená na zeď, a byla ráda, že je docela mlha, a nevidím všechno, z lanovky jsme nekoukala vůbec…ale letadlo mi nějakou záhadou nevadí, tak docela ráda koukám z okýnka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.7.15 21:16

Prošla jsem fází létání je paráda, přes fázi asi mne jebne, ale letím k fázi ještě že se musím starat o děti :mrgreen: a nemusím o tom přemýšlet.
Má za sebou přes devadesát vzletů a zlom přišel někdy v polovině po nouzovém přistání (nekomunikace personálu letadla to celé zhoršila o 100%) v Amsterodamu.

Jako první pomoc doporučuji Krizovou esenci (Bach rescue remedy)-seženeš ji v lékárně s trochou štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
5.7.15 21:25

Já se také bojím každého letu, v letadle vždy hypnotizuju hodinky, kdy už přistaneme. Recept nemám, já to vždy prostě přetrpím. Lepší je pro mne létat v noci, jak není nic vidět z okýnka, tak nejsem tak nervní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.7.15 21:27

@mončatka vidělas román pro ženy? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.7.15 21:28

@Lejaa když nechytneš pilota s akutní depresí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
5.7.15 21:29

Já jsem poprvé letěla teď. Nemyslela jsem si, že do letadla někdy vlezu, ale dítě si přálo moře a když jsem si představila nějakou celodenní cestu autem s otráveným prudícím dítětem, tak jsem si radši řekla, že nebudu srab a vlezu do letadla. Jenže to jsem netušila, že objednám zájezd a dítě začne trojčit, že se bojí do letadla. :mrgreen: Musela jsem ještě dělat hrdinku, že to nic nebude, že to bude zábava jako na horské dráze i když jsem nikdy neletěla. Horská dráha zabrala a dítě se začlo těšit. Né tak já. :oops: No byl to pro mě děsný zážitek, ale prostředek letu jsem docela zvládala. Pozorovala jsem tu obrazovku z mapou kde jsme, jak dlouho letíme a kolik je hodina na cílovém letišti. Taky mě zabavilo chodit na záchod :mrgreen: Nejvíc mi vadil ten přeplněný prostor, vzlet a přistání. Prostě já bych do toho šla zase. Je to fakt rychlý přesun. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.7.15 21:40

Ja letela prvne loni, ve 26 letech. Trochu jsem se bala, ale i tesila. Pri vzletu jsem vlivem asi poklesu tlaku nekolikrat omdlela. V Heraklionu pripristani foukal silny bocni vitr. Cestou zpet jsem omdlela dvakrat. Asi bude chvili trvat nez se premluvim k letu. Bohuzel pritel leta rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí