Jel by s námi někdo na dovču? Aneb hledáme parťáky :-)

89
2.7.15 22:44

Jel by s námi někdo na dovču? Aneb hledáme parťáky :-)

Krásný večer všem :mavam:
Nadpis mluví za vše :)
Hledáme parťáky co by s námi strávili týdenní dovolenou někde v kempu v ČR.
Jsme mladá pohodová rodinka s dvouletým prckem a uvítali by jsme společnost :-)
Rádi cesujeme, jezdíme po výletech ale nevadí nám ani válendo u vody :mrgreen:
Najde se? :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
444
3.7.15 07:10

Jela bych hned, taky máme dvouleťačku, ale bohužel letos už jsme na dovči byli a na další už nejsou many :( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.7.15 07:55

Škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
3.7.15 07:59

A já bych zase nejela s někým cizím, vždyť byste spolu strávili týden. To musí být lidi se společnými zájmy, aby sedli. To nemáte v okolí někoho známého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
3.7.15 12:45
@matkabagristy píše:
A já bych zase nejela s někým cizím, vždyť byste spolu strávili týden. To musí být lidi se společnými zájmy, aby sedli. To nemáte v okolí někoho známého?
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
89
3.7.15 17:56

Tak třeba loni jsem tu narazila touhle cestou na super rodinu a vyrazili jsme společně, akorát letos v našem termínu jsou u moře :palec: Ono stačí většinou pár vět, a víš jestli si s člověkem sednes ;) Máme rádi nové věci-nové lidi :palec: No co, maximálně by se dovca změnila v boj o přežití :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.7.15 15:59

Skoda, taky uz jsme byli ( u Lipna, neco malo pohybu na bruslich, starsi na odrazedle, jinak povetsinou stourani v pisku :). Jeste pojedeme na zacatku zari k mori, nejspis Italie, oblast zatim nejista, snad Fano a okoli. Opet do kempu, tak treba… :)
Jinak jak pise Ademe2, neprijde mi to nijak zvlast riskantni, hledat touto formou partaky. Pokud si nebudete sedet vubec, poznate to hned pri prvnim domlouvani. Na mensich vecech se da domluvit na miste a furt se spolu prinejhorsim nemusime bavit, prece jen, v jednom stanu bychom asi nespali :) Neco jineho by bylo mit treba spolecny apartman, ale kemp, tam je to fuk.
Tak at nekoho najdete :) A kdyz ne, tak to nechte na zari :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario