Vedro a koupaliště s mimčem

2.7.15 13:22

Vedro a koupaliste s mimcem

Ahoj holky, co myslite, od kdy muzu jit s mimcem na koupaliste? Mam starsiho syna a o vikendu ma bej kolem 30 stupnu, tak sdm chce koupat. Jenze mam mimco 5,5 mesice a nevim jestli s nim muzu jit, za predpokladu ze bych byla ve stinu pod stromem na dece nebo v kocarku s mokrou plenou.Jaky mate na to nazor, nekdo mi rika ano nekdo ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
406
2.7.15 13:26

Já byla takto s dvouměsíčním na Mácháči. Ve stínu bylo příjemně, válel se tam jen v tričku a v plíně v korbě od kočáru a byl happy. Zatímco si tříletá stavěla hrad z písku, cáchala se ve vodě a tak.
Za mě, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.15 13:26

Jen bezte, vem ručník můžeš ho namočit a dat přes korbicku. Bude to trošku osvězovat. Syn měl tři měs. když jsme chodili touhle dobou na koupak. U vody je jinak vzduch než se parit v rozpalenem městě.
Pokud jsou u vás na koupaku stromy, tak zaparkuj u stromu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
2.7.15 13:28

Mám podobně staré mimčo, k tomu 3 starší děti, rozhodně budeme chodit. Nebudeme zavření doma. Malinkou samozřejmě nebudu koupat, budu ji držet ve stínu, máme moskytiéru a UV clonu na kočárek. Budeme pod stromy. Budeme se tam snažit dostat hned kolem 9.,10. hodiny a domů až pozdě odpoledne. Zatím jen kojím a první příkrmy budu používat ze skleniček, takže v tom problém nevidím. Kočár máme prostorný - Roan Marita, v korbě se normálně převaluje. Do trávy na deku ji dávat nebudu - nebezpečí klíšťat. Jeden podobný celodenní výlet s koupáním už máme za sebou a byla spokojená, celý den venku, pod stromy.

Venku ve stínu pod stromy je lépe, než v bytě za zataženými žaluziemi. Teď jsme doma jen proto, že tříletá má virozu s horečkami, jinak bychom taky byli někde v tahu a nepřispívala bych do této diskuze :D

Problém bych viděla jen v tom, jak máš staré jedno dítě, abys mu nemusela být i s mimčem v náručí neustále za zadkem na břehu bazénu. U nás to tak nebude, dvě jsou větší, umí plavat a brouzdaliště pro nejmenší je u nás oddělené, tříleté taky přímo u ruky být nemusím. Výhodou jsou ty starší děti, že se nějak prostřídáme. A taky se budu domlouvat s kamarádkami a rodinou, nebudu chodit většinou sama.
Jinak nevidím problém, taky se těšíme, až se uzdraví a vypadneme z bytu někam ven :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.7.15 13:29

Šla bych, co dělat jiného v tomto počasí? Mimčo nechat ve stínu a je vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
2.7.15 13:29

@AlexandraBabosova Já bych šla, chodím na koupaliště s 10.měsíční což je samozřejmě rozdíl, ale šla bych i s menším mimčem. Je krásně přece nebudeme zavřený doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.7.15 13:32

Oni druho a vícerození bývají otrlejší, matky už tolik neřeší spoustu věcí-nemůžou /nechtějí omezovat ty starší.. přece nebudete sedět doma. Šla bych, pokud je možnost stínu a větrání mrněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.7.15 13:33

@AlexandraBabosova když jsem viděla, jak to na koupališti vypadá (řev, lítání děcek atd, bezohlednost atd), tak jsem vzala starší a mimino hlídal chlap. Za mě ne, protože do nás klidně vrazil maník, co se prostě rozběhl a chtěl skočit. Mít v náruči mimino, tak by bylo zle.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
2.7.15 13:36

Myslím, že mu bude líp na koupáku ve stínu než doma v rozpařeném bytě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.15 13:40

Půlroční mimčo já osobně už bych s klidem poráchala i ve vodě. Zvlášť v takovém vedru, moje půlroční dítě mělo na zahradě bazének a v tom se ráchala celé dny, když bylo horko. A nesmírně se jí to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.15 13:47
@terinka4444 píše:
Půlroční mimčo já osobně už bych s klidem poráchala i ve vodě. Zvlášť v takovém vedru, moje půlroční dítě mělo na zahradě bazének a v tom se ráchala celé dny, když bylo horko. A nesmírně se jí to líbilo.

To jsem se ani neodvážila napsat :-D ale souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.7.15 13:47

Úplně v klidu bych šla. 5 měsíčního už jsem tenktát v dubnu koupala doma na zahradě v bazénku, 7 měsíčního už jsem brala na koupání do pískovny do vody.

• Citovat
  • Upravit
72725
2.7.15 13:48
@terinka4444 píše:

jj, ve vlastním bazénu jsem ráchala prcka od 3 m, to je něco jiného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.7.15 13:52

Také bych mimčo i poráchala ve vodě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.15 13:52
@martina.se píše:
jj, ve vlastním bazénu jsem ráchala prcka od 3 m, to je něco jiného :palec:

tak já nevím, my na veřejné koupaliště nechodíme, máme svůj bazén nebo jdeme k rybníku a tam i tam bych stopro půlročáka ve chvíli, kdy je 30 stupňů ve stínu, normálně ráchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí