Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nejsem na tom sice podobně, ale držím ti palce, aby jsi všechno zvládla. Zk.rvenej stát já to říkám furt.
![]()
Bohužel neporadím, snad jedině najít si chlapa, ale tohle by měli číst ti co ty škrty dělají, je mi z toho na bli…
Je to moc smutné, že ženy s dětmi se musí tak trápit.
Přeji aby bylo lépe. ![]()
Ahoj statečná maminečko
Copak se ti stalo,co ti vzali ti hajzlové?Povídej něco stím provedem ![]()
Nechci být zlá, ale tohle všechno je hrozně relativní ![]()
Nepíšeš, jaká je tvoje situace konkrétně - jak staré děti, jaké příjmy, jaké bydlení a kde, co jsi dělala před nástupem na MD, co máš vystudované, rodiče a jejich pomoc…třeba je toho hodně, kde lze hledat rezervy ![]()
A jak konkrétně se vás dotýkají vládní škrty? Já mám zato, že sociálně slabým se snad ani nic nebere
![]()
Jeste jsem chtela dodat,ze me taky stve,ze nejsem schopna detem najit tátu.proste to nejde.mrzi me,ze musi vyrustat bez otce,kdyz jsem potkala ,jejich bio otce,jevil se jako nejlepsi chlap pod sluncem,po peti letech jsem teprve poznala co je to za hovado,zmenil se takrka ze dne na den.s..e me jaky jsem detem udelala zivot. ![]()
Já se pořád jen divím, že ty nahoře někdo už nevzal po hlavě kamenem!!! Ty jejich škrty. Zabít. Je to ostuda, že ženy s dětmi mají takové problémy. Ale ostuda státu.
Držím Ti palce, ať je brzy líp
. Poradit bohužel neumím… ![]()
To je mi strašně moc líto…
O co jsi přišla vládníma škrtama ? Rozepiš se konkrétněji…
Posílám sílu ![]()
Anonymní píše:
Nechci být zlá, ale tohle všechno je hrozně relativníNepíšeš, jaká je tvoje situace konkrétně - jak staré děti, jaké příjmy, jaké bydlení a kde, co jsi dělala před nástupem na MD, co máš vystudované, rodiče a jejich pomoc…třeba je toho hodně, kde lze hledat rezervy
A jak konkrétně se vás dotýkají vládní škrty? Já mám zato, že sociálně slabým se snad ani nic nebere![]()
Mam vystudovanou obchodku,mam deti 3 a 5.mladsi syn,je nemocny.bohuzel se nam stale objevuji nove anove diagnozi.
zijeme u rodicu,oba plne pracovne vytizeni,hlidani nulove,starsi syn navstevuje skolku,mladsi musi mit specialni.ktera je nejblizsi 13km.neni to moc,ale odkazana na vlak,jsem na nastupnim case do prace cca 8.30a pdchod 14.00.nechci si holky nijak zvlast stezovat,spise jsem chtela slyset,ze na tom jeste nejsem tak hrozne
jen mam proste strach o ty mew dva drobky
prisla jsem o znacnou cast prispevku na peci na nemocne dite.bio otec je celostatne hledany,neplatici alimenty.co ted? ![]()
Co bych tedy udělala já:
Přestěhovala se do místa kde má malej speciálku. (pronájem hezkýho bytu s trv.bydlištěm = příspěvek na bydlení = dávky na živobití = doplatek na bydlení,přídavky atd. Pokud si takto u rodičů je jasné že ti nikdo nic nedá a budou ti brát neboli snižovat.Tohle je tak v kostce,ale podstata věci ![]()
marguaret píše:
No myslím,že tady je někdo za chytráka…proč by se měla svěřovat až tak do podrobna pokud někdo bude chtít doporučí jí co ví a sama si vybere od toho jsou tyto volné diskuse!!! Takže nechceš být,ale jsi zlá!Anonymní píše:
Nechci být zlá, ale tohle všechno je hrozně relativníNepíšeš, jaká je tvoje situace konkrétně - jak staré děti, jaké příjmy, jaké bydlení a kde, co jsi dělala před nástupem na MD, co máš vystudované, rodiče a jejich pomoc…třeba je toho hodně, kde lze hledat rezervy
A jak konkrétně se vás dotýkají vládní škrty? Já mám zato, že sociálně slabým se snad ani nic nebere![]()
Jo, tak ono říct, že ti nahoře jsou blbci, co nám nic nedají, vyřeší situaci někoho, kdo má pocit, že nezvládne živit rodinu. Aha
![]()
L.
Margharet-ano i to me napadlo,a stale o teto variante premyslim.neustale.
Anonymní píše:
Mam vystudovanou obchodku,mam deti 3 a 5.mladsi syn,je nemocny.bohuzel se nam stale objevuji nove anove diagnozi.zijeme u rodicu,oba plne pracovne vytizeni,hlidani nulove,starsi syn navstevuje skolku,mladsi musi mit specialni.ktera je nejblizsi 13km.neni to moc,ale odkazana na vlak,jsem na nastupnim case do prace cca 8.30a pdchod 14.00.nechci si holky nijak zvlast stezovat,spise jsem chtela slyset,ze na tom jeste nejsem tak hrozne
jen mam proste strach o ty mew dva drobky
prisla jsem o znacnou cast prispevku na peci na nemocne dite.bio otec je celostatne hledany,neplatici alimenty.co ted?
Situace špatná…bydlíte v nějaké špatné lokalitě, kde se práce těžko hledá? Ten čas není tak hrozný, nějaký zkrácený úvazek by snad mohl jít sehnat. Asi nejlíp v místě, kde bude mladší ve školce. Pokud máš obchodku, tak třeba účtařina, ta lze dost často dělat i z domu - nějaký daňový poradce v okolí, kterýmu by se hodila výpomoc?
Každopádně přeji hodně sil na zvládnutí situace. A věřím tomu, že to určitě nějak zvládnete a bude líp ![]()
L.
Zdravím vas vsechny,omlouvam se za anonymitu,ale je to pro me velice tezke,a nerada,bych aby me nekdo poznal.Mam dve mael deti,jsem maminka samozivitelka,jiz druhej rok.A vladnima skrtama,jsem spadla na financni propast.Uz mesic nespim,zhubla jsem sest kilo,sele noci premyslim,co budeme delat,jak to udelame,kam bych se mela obratit,hledam neustale dokola vhodnou praci,ale bohuzel se mi zatim nedari vse skloubit,tak abych zaroven mohla plne pecovat o deti.Trapi me velka deprese,z toho,ze neuzivim sve deti,z toho,ze budou stradatmz toho,ze nebudu schopna je zabezpecit.Vim,ze jedine reseni,je si najit praci,ale v mem pripade to opravdu enni tak jednoduche,a nemam silu se zde rozepisovat,kdo me zna tak asi pochopi.Cele noci brecim,brecim,brecim.uz nemuzu dal.jste na tom nektera podobne?