Bojkot kojení v 5 měsících

21
29.12.24 17:29

Bojkot kojení v 5 měsících

Ahojky maminky, mám doma 5-ti měsíční holčičku a od 3 měsíců dokrmuji UM. Měla jsem problém se šíleně bolestivým kojením a ani LP nepomohla a to u nás byla 2×…do teď pro mě kojení není příjemné a tak malá dostávala od toho 3 měsíce 1-2× denně flašku místo kojení, aby si bradavky odpočinuli. Poslední měsíc jsme začali příkrmy a krásně papá. Jenom že od té doby se kojení zkrátilo tak na 2-3× za den. Nakojí se po nočním spánku a to občas dokrmím flaškou kdyz už se u prsa vzteká, pak se snažím znovu nakojit, potom příkrm a občas si cucne ještě ode mě a pak když má být další kojení, tak mi prso odmítá. Přisaje se, chvíli saje a bud se pusti a řve a nebo se naopak na me směje a povídá mi a pak se začne zase vztekat :nevim: Když se pustí tak mléko teče, i něco málo odpije a pak se zase pouští…Je na ni vidět že hlad má, ale prso proste nechce a pak je klid až když dostane flašku a do nočního spánku se pak také do ni snažím nacpat moje mléko, ale většinou marně….občas pomůže když s ni skáču na míči. A na večerní spánek usíná u flašky. Nevíte co prosim s tim? Ona mi to prso odmítá jak kdy a hlavně i kdyz to mléko teče…
Chtela jsem kolikrat s kojením seknout kvůli te bolesti, ale ted kdyz ona sama by chtěla přestat, tak ja nejak cítím ze jeste nechci přestat, i kdyz by se asi ulevilo nam oboum :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová