Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak ja nevím z čeho všeho to může být, ale první co mi napadlo, jestli ti nezačala masturbovat. Naše holčička v tomhle věku začala, nejdriv v autosedačce. Taky ji pak měla podrážděnou..Těžko říct co to může být u vás.
Jo tak masturbace je u nas docela častá. Nicméně na sebe nesahá nijak víc než jindy.
Může si ji o něco odírat..třeba v tom autě, nebo když usíná a ty to ani nemusíš vědět. Naše teda postupem času přitvrdila a trošku zarudlou a citlivou ji pak měla
![]()
Holky jí mívají červenou i po jednom odpoledni na kole, takže z motorky to klidně být může.
No autem teď nejezdime. A usíná i spí s námi. Jako uplne to nevylucuji, protože byla i dost drastická. Nicmene ona se o nic neotira. Spíš si v ní koume rukou.
Přesně toůe jsem řešila u své tříleté dcery, stqžuje si, že jí bolí, zarudlou jí nemá, nezapáchá, ale jednou sem si všimla, že jí taky měla jakoby odřenou s tečkama krve.. řekla jsem to dr ( moč byla v pořádku ) a prý je to něco jako kvasinky doporučila : nekoupat, jen sprchovat, nemít mýdlem, jen vodou popřípadě nějakým mýdlem přímo k tomu určeným, nepoužívat na spodní prádlo aviváž a žehlit alespon rozkrok na těch kalhotkách, pak prý dávat laktobacily a napsala nám fungicidin.. přestala sem koupat, kalhotky poctivě žehlím, pouívám na ně jen ocet místo aviváže, po sprše namažu fungicidinem a máme po problému ![]()
Ahoj holky máme skoro stejny problém malá ma zarudlou jak kdyby krvavou pipku, divne zapácha, a mala si stežuje že bolí.
Byla sem sní na gynde ale mala ma od tedy trauma nechce na sebe nechat šahnout, pláče prosí at jí necháme
a ja na to nemám sílu už koukat, dostala čípky ale ja jí to tam nestrčím nejde mne to ![]()
koupu jí v repíku, hermánku, nekdy v hypermangánu, nekoupu jenom sprchuju.
nevím co to je
Ahoj, prosím o radu. V sobotu mi holcicka u mytí pipky začala plakat. V neděli nic. V pondělí ráno si stěžovala že ji bolí. Barvu měla normální. Nezapachala. Dnes jsem na ni koukla a měla ji jako odrenou. Zítra s ní zajedu k dr. Mě teď zajímá čím ji teď muzu ulevit. Pripadne, co to může být u tak malého děvčátka. Malá chodí 3× týdne do jeslí. Hodně tam jezdí na motorkach. Může to být z toho?