bolavá prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
165
26.3.04 13:02

bolavá prsa

Potřebuji poradit. Kojím a mám z toho bolavá prsa. Na jednom prsu mám ragádu (trhlinku), která při dotyku bolí. Uvítám jakékoliv rady, co s tím, jak prsa vyléčit. Bepanthen používám po každém kojení i si prsa potírám mateřským mlékem. Třeba někdo zná nějakou babskou radu, jak mít z kojení zase radost. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
405
26.3.04 13:51

Ahoj,osvědčilo se mi být doma „nahoře bez“,podprsenku si beru jen ven. Ale zpočátku mě taky prsa bolely a na jednom jsem i trhlinku,to jsem viděla všechny svatý,když se malý přisál. Tak od dvou měsíců to skoro necítím,tak ti držím palce. :lol: Hana a Pavlíček 4,5 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
26.3.04 21:14

Ahoj Martinko,

taky jsem mela ragady na bradavkach, dokonce Filipek i blinkal krev, coz me dost vydesilo, tak kdyby se ti to stalo, tak se nedes, je to z tech bradavek. Chce to cas, nez se to vyleci, ja vim to je blba rada. Jenze jde to ztuha, kdyz uz to vypada, ze je bradavka celkem o.k. , mimco ji zase rozkouse. Zezacatku jsem se kazdeho kojeni bala, bolelo to hrozne, casto jsem u toho i brecela bolesti. No, me na to Bepanthen nepomahal, takze ten jsem odlozila. Prvni pokus byl gencianka, co mi doporucila nase detska doktorka a jeste mi radila poustet si na prsa ultracervene svetlo. Ta gencianka celkem pomohla, ale meli jsme doma vsechno fialove a Filipek mel porad fialovou pusinku jak od boruvek. Ale co mi pomohlo nejvic byla mast Calcium pantothenicum, na kterou jsem pak presla a k tomu jsem si koupala bradavky v hermanku nebo si na ne davala hermankove obklady. A taky je fakt dulezite prsa hodne vetrat, co to jde, tak doma chodim bez podprsenky, pokud mi zrovna mliko nekape na bricho :D A samozrejme hygiena ! Snad si z toho neco preberes a taky ti to pomuze. Ted ma Filipek 3 mesice a kojeni je uz pro nas sranda :lol:

Ahoj Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.3.04 23:52

Ahojky, taky jsem měla problémy s kojením, hodně prasklinek a velké bolesti při kojení. Hodně mi pomohlo po každém kojení sundat podprsenku , namazat Bepanthenem a vechat větrat, taky často střídat polohy při kojení, vleže, v náručí, z boku. Trvalo nám to asi 4 měsíce ale pak se to zlepšilo a nakonec jsem v pohodě odkojila 9 měsíců. Ahoj Vega

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí