Bolavé klouby v kolenou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4999
13.2.10 20:35

Bolavé klouby

Ahoj, moc bych potřebovala poradit prosím, mého tátu hodně bolí kloub v koleni, je ještě mladý, je mu 46 let, jenže má zaměstnání že pořád jen řídí a tak mu klouby zatuhají a třeba po pěti hodinách řízení to pak bolestivě rozhýbává. K doktorovi nechce, je ten typ kterej radši tři týdny proleží než aby si došel a navíc to při svém zaměstnání ani nestíhá, tak bych vás moc a moc chtěla poprosit o rady, kdo máte zkušenosti, který z volně prodejných prostředků na to opravdu zabírá, produktů jsou na trhu kvanta, ale slyšela jsem že spousta z nich stojí spoustu peněz a jsou k ničemu. Nebylo by mi líto dát za to hodně peněz, ale potřebuju vědět že to opravdu zabere, takže budu vděčná pokud o něčem takovém víte, děkuji předem za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21985
13.2.10 20:42

Tchánovi na klouby zabírá Voltaren a průběžně pít Geladrink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.2.10 20:44

U nás Proenzi. Ale v lékárně poradí určitě fundovaně na konkrétní bolení. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
13.2.10 20:52

Mockrát děkuju za rady, poctivě si všechno píšu na papírek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.2.10 20:57

Nety , záleží na tom co je přesně za problém v kolením kloubu. muže být poškozená chrupavka špatná obnova nebo jen nedostatek maziva nebo může to být i počínající artrozu. Je důležité toto zjistit a dle toho koupit léky . Je dobré kupovat ty co obsahují tyto tři složky (glukosamin, chondroitin, Lignisul MSM) někomu pomáhá i obyčejný colafit. Tyto tři složky má proenzy a geladrink plus.

Sama mám po uraze kolene tak vím o čem mluvím.Možná by pomohlo plavání je to odlehčený pohyb s chlazením zároveň a nedochází k následnému zánětu. atd.Pokud to bude artroza tak ta je potřeba i léčit jinými léky ,aby nedoslo k velkému zatuhnutí ,aby to nebylo na delší čas.

Takže ho donuť jít k ortopedovi nejlépe k takovému co má i speciální ultrazvuk na klouby.Mohlo by pak z otálení dojít ke nevratnému zhoršení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.2.10 21:02

Nety ty bydlíš v Čerčanech u Prahy v posázaví kde končí posázavský pacifik ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
13.2.10 21:04

Nepalko, bydlím v Čerčanech u Prahy, pročpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
13.2.10 21:37

Jo a Nepalko, moc ti děkuju za radu, zkusím teda to Proenzi a Geladrink, víc udělat nemůžu, přemluvit tátu aby šel na vyšetření bohužel není v mých silách, sama jsem v tomhle po něm a k doktorovi chodím až když je to fakt hodně špatný, no takže vím že tátu neukecám, on ví že to není správný, ale prostě je takovej, takže nezbývá než abych mu koupila to Proenzi, aspoň nějak mu chci pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.2.10 22:00

Nety, nekupuj to, jsou to vyhozene prachy. Z biochemickeho hlediska to fungovat absolutne nemuze. Zadny kolafit ani arthrostop atp. chrupavce nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
13.2.10 22:20

Baba a je nějaká možnost jak tátovi pomoct od té bolesti kloubů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.2.10 22:31
nety píše:
Baba a je nějaká možnost jak tátovi pomoct od té bolesti kloubů?

To fakt nejlíp poradí orotped. :nevim:
Reagovala sem proto, že tyhle kloubní přípravky opravdu nesnáším. :pocitac: Byla sem blbá a tátovi to kupovala taky :zed: , až pak sem na ortopce a biochemce zjistila, jak to s nima je.
Ať Ti v lékárně tvrdí cokoliv, žádný zvnějšku přijatý kolagen se ke chrupavce nedostane a lidské tělo má navíc látek na výrobu kolagenu dost.
A ty jiné zmíněné účinné látky ve volně prodejných přípravcích per os taky nepomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
13.2.10 22:44

Baba, takže myslíš že když někteří lidé tvrděj že jim ty léky pomáhají a klouby už je nebolí tak je to jen placebo efekt? :think: To bych pak byla v koncích, protože táta nemá jak do sebe dostat žádný vitamíny a nic, jeho zaměstnání je otročina která vylučuje veškerej zdravej životní styl, celý hodiny sedí za volantem, nestíhá, takže jeho strava jsou bagety u pumpy a coca-cola, moc se nevyspí, má stres… V tomhle směru mu nemůžu pomoct, tak jsem myslela že na ty klouby by zabral právě aspoň nějakej preparát, ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.2.10 14:40

Nety mi tam máme v okolí chatu tak jen proto jsem se ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
16.2.10 13:20

Nepalko aha a jak se vám tu líbí? :) Kde přesně tu chatu máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zizzi
28.2.10 21:30

Selen+Zinek nebo Marin

Nety,
můj táta má stejný problém a přeně jak píšeš nejhorší je to při řízení auta :-) V lékárně mi poradili dva přípravky, ale je potřeba vědět jestli se jedná o opotřebení chrupavky - počínající artroza - potom je dobrý přípravek Bioaktivní Selen+Zinek, nebo o zánět v kloubu na to je dobrý Marin Plus. Můj táta je ten první případ (velký sportovec). Koupila jsem mu ten Selen se Zinkem k Vánocům a zatím si ho chválí, že mu pomáhá. Tak snad :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex