Bolavá, nateklá a citlivá prsa
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mě pomohly až antibiotika. Do té doby jsem myslela, že se zblázním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím.
Už druhý týden mě šíleně bolí prsa. Stačí jen se otřít o tričko, už mě bolí bradavky.. prsa mám nateklé, po celých prsou mi jdou vidět fialové žíly a nesnesu ani podprsenkuAni pohlavní styk nechci, najednou se mi každý dotek hnusí, dokonce i od přítele a sem tam mi to vadí i od syna, když se náhodou ke mě hodně přitiskne a prsa bolí jako čert..
Těhotná nejsem, menstruaci mám nepravidelnou.. měla jsem to mít už včera ale nic. Minulý měsíc jsem brala HA ale po pár dnech jsem přestala, jelikož jsem z ní zvracela.Prosím, existuje něco, čím si můžu aspoň trochu ulevit.. Zkoušela jsem horkou vanu ale nepomohla.. Myslím si, že je to hormonama jak jsem brala 8 dní antikoncepci
Jinak brala si HA minulý měsíc, takže možnost těhotenství tam je, ale to snad víš, když nebereš antikoncepci přes měsíc, že ano..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@EvieK s partnerem jsme v té době neměli pohlavní styk… když jsem přestala HA brát, používali jsme a používáme kondom. Takže nemyslím, že bych byla těhotná
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@EvieK s partnerem jsme v té době neměli pohlavní styk… když jsem přestala HA brát, používali jsme a používáme kondom. Takže nemyslím, že bych byla těhotná
Ok, nevěděla jsem.. jinak zajdi za dr . Já měla zánět a fakt masakr. Trošku mi
pomáhal tvaroh
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@EvieK píše:
Ok, nevěděla jsem.. jinak zajdi za dr. Já měla zánět a fakt masakr. Trošku mi pomáhal tvaroh
Ten tvaroh si jedla nebo patlala na prsa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pavlik Morozov píše:
Ten tvaroh si jedla nebo patlala na prsa?
Kdybych ho jedla je mi to k ničemu, patlala jsem si ho na prsa a na to jsem dala šátek nebo tak aby to bylo v teple.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@EvieK píše:
Kdybych ho jedla je mi to k ničemu, patlala jsem si ho na prsa a na to jsem dala šátek nebo tak aby to bylo v teple.
Tvaroh v teple?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pavlik Morozov píše:
Tvaroh v teple?
Ano, me to pomáhalo takhle, samozřejmě vím, že se to dělá podle rad na internetu jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rozchod i přes lásku...
- Špinění přes antikoncepci
- Miminko chce jen prso
- Bulka v prsu u 9 leté holčičky
- Těsto na palačinky přes noc?
- Jsem bolavá, unavená, nevyspalá a bezradná
- Zvětšení prsou a BII nemoc
- Šli byste na kontury obličeje i přes nesouhlas partnera
Zdravím.
Ani pohlavní styk nechci, najednou se mi
každý dotek hnusí, dokonce i od přítele a sem tam mi to vadí i od syna,
když se náhodou ke mě hodně přitiskne a prsa bolí jako čert..
Prosím, existuje něco, čím si můžu aspoň
trochu ulevit.. Zkoušela jsem horkou vanu ale nepomohla.. Myslím si, že je to
hormonama jak jsem brala 8 dní antikoncepci
Už druhý týden mě šíleně bolí prsa. Stačí jen se otřít o tričko, už mě bolí bradavky.. prsa mám nateklé, po celých prsou mi jdou vidět fialové žíly a nesnesu ani podprsenku
Těhotná nejsem, menstruaci mám nepravidelnou.. měla jsem to mít už včera ale nic. Minulý měsíc jsem brala HA ale po pár dnech jsem přestala, jelikož jsem z ní zvracela.