Bolavá bulka na pomezí stehna a rozkroku - co to může být?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.2.19 03:13

Bolavý "jebák"

Jdu si pro radu. Ve čtvrtek mě začalo bolet na rozmezí stehna a rozkroku. Myslela jsem si že se mi tam vytvořil jebák jak se t občas stane, no a včera večer jsem se na to podívala a aj přes bolest promackala a velikostně je to tak cca 4-5×2cm bolí to jak čert. Nevíte co by to mohlo být případně co na to zabere? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.2.19 04:08

Višnvského balzam mužu doporučit, či teatree oil, ale visnak je lepší, buď ti to za den-dva zahojí a budeš mít klid nebo ten hnis vytáhne na povrch a buď to praske a nebo se nevyhnes chururgii kde ti to rozriznou a hnis vymackaji samy (nejlepší volba)

• Citovat
  • Upravit
1222
9.2.19 04:35

Nevím, jak se to jmenuje, ale trpí na to jedna má známá - pokud je to podkožní boule. Bolí to tak, že pak ani nemůže chodit. Na gynekologii jí to rozříznou a vyteče hnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
9.2.19 06:16

Bude to vřed. Višňák je dobrý, měl by to vytáhnout. Při případném vymačkávání dej pozor, abys to brala hodně ze široka. Jinak si ten zánět rozneseš dál do těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.19 08:00

Vypada to na vred. Pomaha cerna mast-odzkouseno. Za 2 dny je klid. Nekdo to chodi i rozrezavat, myslim, ze tahle masticka je prijemnejsi reseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.19 08:07

@Ju21na ano je to podkožní zdá se a chodit mohu jen omezeně a jeste bolestivě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.19 08:08

jinak děkuji zkusím, chiru bych šla nereda. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
184
9.2.19 08:16

Měla jsem něco podobného, byla jsem s tím i u doktorky a doporučila mi ještě před tím, než mě budou řezat, zkusit Tea Tree olej… potírala jsem to několikrát denně a řezat se nemuselo, zmizelo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
9.2.19 09:22

Take jsem mela..pomohla cerna mas-noc kdy to prasklo jsem mela zimnici a teplotu,pak hned uleva pres tyden jsem nemohla chodit a bolelo to jako cert :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
9.2.19 09:49

Mě s to dělá pořád.. malý, velký..zjistila jsem až od lemu kalhotek. Když to jde, vymáčknu, když ne, nechám až zmizí. Na řezání bych byla každý týden. Teď nesedím pořád v autě a nosím volný prádlo a je to o dost lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
9.2.19 22:05
@Anonymní píše:
@Ju21na ano je to podkožní zdá se a chodit mohu jen omezeně a jeste bolestivě.

Už jsem si vzpomněla, je to Bartholiniho žláza :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.19 12:39

Díky děvčata, namazala jsem černou mastí, zalepila, a už 2 druhý den po bolesti ani památky, sice guča tam ještě je, ale zdá se menší, tak doufám že se to vtáhne :) díky moc, estě raz. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex