AHoj, mám takovou jobovku chtěla bych se zeptat, co dělat s otlakem břicha. Včera jsem na sobě měla cca 10 hodin upnuté rifle s velmi vysokým pasem, které mi jsou o velikost menší, což byla samozřejmě velká chyba. Po příchodu domů mě začalo v místě zapínání - kolem trojúhelníku - strašně bolet břicho a potíže trvají až teď. Bolest není už tak intenzivní, ale stejně nepříjemná, někdy vystřeluje až k páteři.
Podobně jsem to měla i před čtvrt rokem, kdy jsem měla opět takto upnuté kalhoty, ale bolest ustoupila do druhého dne.
Je možné nějak urychlit nepříjemné pocity otlaku? Děkuji
Skripnuty streva. Zkusila bych je prohrat.
A chtela bych videt nekoho, jak vypada v malych gatich … Tak malych, ze ho 2 dny boli bricho. To musi byt pohled.
AHoj, mám takovou jobovku
chtěla bych se zeptat, co dělat s otlakem břicha. Včera jsem na sobě měla cca 10 hodin upnuté rifle s velmi vysokým pasem, které mi jsou o velikost menší, což byla samozřejmě velká chyba. Po příchodu domů mě začalo v místě zapínání - kolem trojúhelníku - strašně bolet břicho a potíže trvají až teď. Bolest není už tak intenzivní, ale stejně nepříjemná, někdy vystřeluje až k páteři.
Podobně jsem to měla i před čtvrt rokem, kdy jsem měla opět takto upnuté kalhoty, ale bolest ustoupila do druhého dne.
Je možné nějak urychlit nepříjemné pocity otlaku? Děkuji