Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
asi to bude nežit. zajdi si s tím na kožní. a nebo pokud to tak strašně bolí, tak ještě dnes na pohotovost.
No, napadá mě sinus polinidalis..je to taková „cysta“, ve které je hnis..čas od času se to objeví, je to hodně bolestivé, pak to praskne, odtece..při hodně špatném průběhu s tím muž chodil na chirurgii, tam mu to cistili, když se to často vrací, dělá se operace.. ale jestli je to tohle, nevím, šla bych k lékaři… ![]()
Zajdi s tím na chirurgii, oni to otevřou a vyčistí. Může se stát, že budeš muset chodit na převazy a čištění pár dní. Je to choulostivé místo, kde se člověk hodně potí, občas se to stane. Ale pořád je to infekce, tak to nepodceňuj kvůli miminku.
Dekuju za rady, vzhledem k tomu ze jdu zítra na poslední UTZ tak jsem zvědavá jak tam budu ležet, na pohotovosti mi přijde ze bych je zbytečne otravovala kvůli pupenu, asi po UTZ zajdu rovnou i na kožní, myslela jsem spis jestli nemáte typ na nějakou dostupnou masticku třeba co by to aspoň trochu zmírnila ![]()
Bude to absces. Skakni pro visnak do lékárny a priloz to na to s obvazem. Je slušná šance, ze to praskne a hnis vytece sám. Jestli ne, tak sup na chíru, je to jen rychle smiknuti a vyčištění
uleví se ti
@Anonymní píše:
Dekuju za rady, vzhledem k tomu ze jdu zítra na poslední UTZ tak jsem zvědavá jak tam budu ležet, na pohotovosti mi přijde ze bych je zbytečne otravovala kvůli pupenu, asi po UTZ zajdu rovnou i na kožní, myslela jsem spis jestli nemáte typ na nějakou dostupnou masticku třeba co by to aspoň trochu zmírnila
Višňák jsme na to používali, ale nevím, jestli je vhodný v tehu..má urychlit „zrani“ té infekce..
Zkusím se na ten vyšňák poptat v lékárně, na internetu jsem nenašla žádnou odpověď zda ano či ne, každopádně moc dekuju za radu! ![]()
Ahoj všem, před 3 dny mě z ničeho nic začala bolet oblast mezi zadkem a zády, jenže se mi tam přímo nevím jak to říct nad koncem zadku udělaly 2 pupeny co silene bolí. Když si sedam nebo vstávám tak brecim bolesti, v noci jsem ledovala abych se aspoň trochu vyspala ale vzhledem k tomu ze jsem ve 32tt tak poradně nevím co na to mužu a nemůžu dat, a vstavat třeba z postele musím na záchod furt a to opravdu až brecim, místo je rude a i pěkne hreje, zarostly chlup to nebude, tuto oblast neholim. Mate někdo nějakou radu prosím?