Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stalo se vám to někdy někomu?
Já mám už přes rok den dva před menzes bolavou stoličku vlevo dole a ještě to bolí i první den, pak nic, zase za měsíc.
Poprvé jsem to přešla, pak byla u zubaře, nic nenašel, zub je v pořádku.
Jaká může být souvislost mezi menzes a stoličkou v puse
?
Jako kdyby mi nestačila moje bolavá záda, ach jo.
Bolest zubu je tak na jeden ibalgin za den, ale bolí to, není to jen pocit.
Díky všem za rady.
@Lenka002 ahoj, mě při MS budí zub pravidelně, i ta dáseň okolo, asi po dvou dnech MS to zase přejde.
Mám to samé, zrovna jsem si taky říkala jestli to je normální. Mě takhle bolely osmičky a střídalo se mi to pořád nějaká jiná. Šla jsem k zubařce a ta mi řekla, že už musí ven. Takže jsem objednaná na vytrhnutí. Mě už to bolelo celkem dost poslední měsíce, ale fakt hlavně v období menstruace. Je to zvláštní ![]()
Možná důsledek prekrveni tkání vlivem hormonů? Že by prekrvena dasen nějak tlačila na nervy zubu? Možná placam blbosti…
Nebo podle nějaké té čínské, či nějaké jiné medicíny jsou orgány navzájem propojené, jestli zrovna deloha není v páru se zuby.
Mě se to tento měsíc stalo taky…začal mě bolet zub. Nevím jaký…já se v tom nevyznám..vlastně ani nevím asi to byl zub nebo dáseń, při omaku zubu jsem nic necítila, pouze na ty dásni…ted čekám co to bude dělat dál, až mi to skončí, asi to je jen tím nebo fakt zubem
Já mám se zuby problémy a při menses mě někdy bolí, ale že by to bylo jen tou menstruaci, to si nemyslím
Myslíte že při Menstruaci bolí zub že to je k nevidrzeni a byla jsem u zubaře a tam mi nic nenašel