Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, to co popisuješ jsem měla teď, když mi píchli Agolutin na vyvolání MS( závratě, nevolnost, byla jsem nafouklá, divně mě bolelo břicho a byla jsem unavená), ani jsem nešla do práce, myslela jsem, že každou chvíli sebou seknu..
diky. ja si prave rikam jestli to neni tim agulutinem. asi jo nebudu plasit. diky
ahoj,mam časté bolení břicha a křeče je mi 10
a v září mi bude 11 let(opakovaná bolest 7 dní týdně a 2 krát za den.Mám časté průjmi a někdy si připadám jako by sem byla TĚHOTNÁ!!Stydím se to říct mámě!!
Fakt nevím co mám dělat
neporadíš mi nějak? BYLA BYCH MOC RÁDA KDYBYS MI PORADILA!NO TAK DÍK ZATÍM AHOJ!
Ahoj, chci si zeptat jestli nektera z vas nemela podobne potize. 16.2. jsem byla na KET, 20.2. jsem si aplikovala pregnyl, potom decapeptyl. jinak kazdy den 3×1 estrofem a agolutin.uz cca 5 dni je mi spatne, mota se mi hlava, je mi na zvraceni, nekolikrat za den mam pocit na omdleni, v podstate nemuzu cely den nic delat, mam silene zavrate a nejhorsi je pocit paleni v celem brise. nejedna se o podbrisek ale o cele bricho. Boli a pali. Jako kdyz pali zaha ale v brise. Jsem nafoukla, krkam a pritom skoro nic nejim, jsem jako by prejezena nafoukla a z toho je mi taky nevolno. Mam tvrdsi bricho, a bolest prichazi v intervalech. Spis jako kdyz mi pri prvnim tehotenstvi tvrdlo bricho. Na internetu pisi jen o pocitech podobnych blizici se menstruaci. Tohle je neco kompletne jineho. Nevim zda to nemuze byt spojeno s leky co uzivam. Den ode dne je to horsi. Setkali ste se nektera z vas s podobnou bolesti bricha? Diky moc.