Bolení břicha a nevolnost

gyty
26.2.10 18:47

Bolení břicha a nevolnost

Ahoj, chci si zeptat jestli nektera z vas nemela podobne potize. 16.2. jsem byla na KET, 20.2. jsem si aplikovala pregnyl, potom decapeptyl. jinak kazdy den 3×1 estrofem a agolutin.uz cca 5 dni je mi spatne, mota se mi hlava, je mi na zvraceni, nekolikrat za den mam pocit na omdleni, v podstate nemuzu cely den nic delat, mam silene zavrate a nejhorsi je pocit paleni v celem brise. nejedna se o podbrisek ale o cele bricho. Boli a pali. Jako kdyz pali zaha ale v brise. Jsem nafoukla, krkam a pritom skoro nic nejim, jsem jako by prejezena nafoukla a z toho je mi taky nevolno. Mam tvrdsi bricho, a bolest prichazi v intervalech. Spis jako kdyz mi pri prvnim tehotenstvi tvrdlo bricho. Na internetu pisi jen o pocitech podobnych blizici se menstruaci. Tohle je neco kompletne jineho. Nevim zda to nemuze byt spojeno s leky co uzivam. Den ode dne je to horsi. Setkali ste se nektera z vas s podobnou bolesti bricha? Diky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
26.2.10 21:34

Ahoj, to co popisuješ jsem měla teď, když mi píchli Agolutin na vyvolání MS( závratě, nevolnost, byla jsem nafouklá, divně mě bolelo břicho a byla jsem unavená), ani jsem nešla do práce, myslela jsem, že každou chvíli sebou seknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gyty
26.2.10 22:15

diky. ja si prave rikam jestli to neni tim agulutinem. asi jo nebudu plasit. diky

• Citovat
  • Upravit
Nikola Drobná
26.4.11 13:35

Časté bolení břicha a křeče

ahoj,mam časté bolení břicha a křeče je mi 10
a v září mi bude 11 let(opakovaná bolest 7 dní týdně a 2 krát za den.Mám časté průjmi a někdy si připadám jako by sem byla TĚHOTNÁ!!Stydím se to říct mámě!! :oops: :cry: :-( Fakt nevím co mám dělat :nevim: neporadíš mi nějak? BYLA BYCH MOC RÁDA KDYBYS MI PORADILA!NO TAK DÍK ZATÍM AHOJ!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex