Zpožděná MS a bílý výtok

12505
26.2.10 17:33

zpožděná ms a bílý výtok

ahojky holky,tak já to už nechápu… :-( mám šet dní zpožděnou ms…bt se drží a dneska mám takovej hustej bílej výtok…nikdy sem ho neměla…sem z toho trošku vystrašená…nevím co se to se mnou děje…prosím o radu děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4271
26.2.10 18:02

Já měla bílej výtok při obou těhu. Kolikrát jsem musela nosit i vložku. Poměry v pochvě se mění, já myslím, že to je normální. Pokud nekrvácíš a nemáš bolesti, tak bych řekla, že je vše v porádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
26.2.10 18:06

Přesně jak píše Agatha, výtok klidně může být. Hlavně klid, ať se miminku dobře zabydluje :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.2.10 18:08

to ste mě uklidnily…žádné bolesti nemám…jen mě občas píchne v boku…a taky po jídlech,jteré sem milovala se mi dělá zle dnes sem dělala smažák a nemužu ho ani cítit,,,jen test me zaráží…je jen jenmnouce pozitivní,ale mlo…je to možný,že se ukáže později krásně pozitivní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
26.2.10 18:35

sunny jemňounce je krásný začátek :palec: Zkus testovat třeba za dva dny a uvidíš, zda čárka zesiluje a když ju … mužem ti už jen gratulovat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.2.10 19:01
sunnyho.motylek píše:
ahojky holky,tak já to už nechápu… :-( mám šet dní zpožděnou ms…bt se drží a dneska mám takovej hustej bílej výtok…nikdy sem ho neměla…sem z toho trošku vystrašená…nevím co se to se mnou děje…prosím o radu děkuju moc

Kdyz jsem otehotnela, tak jsem mela takovy vytok, husty, bily, bez zapachu :-)
Ale doporucuju doktora, ten ti povi co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.2.10 19:19

já ještě s doktorem počkám,je eště brzo..a uvidím jestly ten výtok zmízí nebo ne,nebo jestly se nedostaví ms :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.2.10 19:19

jinak,ten výtok je přesně jak popisuješ,,u mě je to poprvý co takovej mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.2.10 19:30

Já při každým těhu testovala vždycky jenom jednou a vždycky to bylo slabounce pozitivní. Já to pak už neřešila. Prostě test byl pozitivní, tak jsem byla těhu :wink: Píchání v boku je taky OK, může to způsobovat roztahování dělohy (i když na to je asi ještě brzy), mě bolel jakoby vaječník a mohlo to snad být žluté tělísko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.2.10 19:34
sunnyho.motylek píše:
já ještě s doktorem počkám,je eště brzo..a uvidím jestly ten výtok zmízí nebo ne,nebo jestly se nedostaví ms :-(

Hele, pokud na tom testu byla slaba carka, mas ten vytok, picha te obcas v podbrisku nebo v boku, jsi unavena, smrdi ti to, co jsi mela driv rada, tak je to jasne :-) :potlesk: ty ted bud co nejvic v klidku a nestresuj se a nepremyslej nad tim, ze treba jeste prijde ms… at se jeste neco nestane. Proste si uzivej, ze jsi tehulka, rozmazluj se a papej to, co ti chutna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
26.2.10 19:35

Tak já ten bílej výtok mám od začátku těhu až do teď a bez slipovky ani ránu, je to normální ač teda docela obtěžující. Doktorka mi řekla že ten výtok je obrana čípku a dělohy před infekcí, prostě se špína a bacily odplavují tím výtokem. A že druhorodičky a vícerodičky ho mývají víc, protože je čípek už povolený.
Píchání a bolení břicha v začátcích těhu je taky normální, má to skoro každej. A test jsem měla taky vždycky jen úplně slabounkej a pak za dva tři dni byly dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.2.10 19:38

Presne jak rika Petrucha ale co me osobne stve je to, ze ted na samem konci uz je to extremne neprijemne.. nam uz naleha hlavicka a sotva se utru, tak to doslova tece a tece… citim se ted takova spinava.. ale v utery jdu na cisare, tak uz se toho zbavim :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
26.2.10 19:39

Tamachito tak hodně štěstí v úterý, se máš už to budeš mít za sebou :palec: …já už se nemůžu dočkat až bude mimi venku, nějak tohle druhý těhu špatně snáším, připadám si jak důchodkyně co jí furt něco bolí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.2.10 19:43
PETRUCHA píše:
Tamachito tak hodně štěstí v úterý, se máš už to budeš mít za sebou :palec: …já už se nemůžu dočkat až bude mimi venku, nějak tohle druhý těhu špatně snáším, připadám si jak důchodkyně co jí furt něco bolí :roll:

Petrucho dekuju, nejdriv jsem se strasne bala a byla smutna z toho, ze to bude cisar, ale ted… zacinam se silene tesit az to moje :srdce: uvidim. A taky, ze budu mit ty neprijemnosti za sebou. To ti nezavidim, taky jsem mela cele tehu porad neco, zvraceni, boleni… no vsak asi vis. A vis, co se ti ma narodit? a kdy se on/a ma narodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.2.10 19:47

děkuju vám moc za odpovědi…budu hezky v klidu a nebudu se už stresovat… :lol: budu se usmívat jako sluníčko..jj je to takové nepříjemné,ale slabé…občas se leknu,že sem to dostala a ono to je toto…nemám vubec nějaké ty bolesti jako před ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí