Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky,tak já to už nechápu…
mám šet dní zpožděnou ms…bt se drží a dneska mám takovej hustej bílej výtok…nikdy sem ho neměla…sem z toho trošku vystrašená…nevím co se to se mnou děje…prosím o radu děkuju moc
Já měla bílej výtok při obou těhu. Kolikrát jsem musela nosit i vložku. Poměry v pochvě se mění, já myslím, že to je normální. Pokud nekrvácíš a nemáš bolesti, tak bych řekla, že je vše v porádku ![]()
Přesně jak píše Agatha, výtok klidně může být. Hlavně klid, ať se miminku dobře zabydluje
.
to ste mě uklidnily…žádné bolesti nemám…jen mě občas píchne v boku…a taky po jídlech,jteré sem milovala se mi dělá zle dnes sem dělala smažák a nemužu ho ani cítit,,,jen test me zaráží…je jen jenmnouce pozitivní,ale mlo…je to možný,že se ukáže později krásně pozitivní??
sunny jemňounce je krásný začátek
Zkus testovat třeba za dva dny a uvidíš, zda čárka zesiluje a když ju … mužem ti už jen gratulovat ![]()
sunnyho.motylek píše:
ahojky holky,tak já to už nechápu…mám šet dní zpožděnou ms…bt se drží a dneska mám takovej hustej bílej výtok…nikdy sem ho neměla…sem z toho trošku vystrašená…nevím co se to se mnou děje…prosím o radu děkuju moc
Kdyz jsem otehotnela, tak jsem mela takovy vytok, husty, bily, bez zapachu ![]()
Ale doporucuju doktora, ten ti povi co to je
já ještě s doktorem počkám,je eště brzo..a uvidím jestly ten výtok zmízí nebo ne,nebo jestly se nedostaví ms ![]()
jinak,ten výtok je přesně jak popisuješ,,u mě je to poprvý co takovej mám
Já při každým těhu testovala vždycky jenom jednou a vždycky to bylo slabounce pozitivní. Já to pak už neřešila. Prostě test byl pozitivní, tak jsem byla těhu
Píchání v boku je taky OK, může to způsobovat roztahování dělohy (i když na to je asi ještě brzy), mě bolel jakoby vaječník a mohlo to snad být žluté tělísko ![]()
sunnyho.motylek píše:
já ještě s doktorem počkám,je eště brzo..a uvidím jestly ten výtok zmízí nebo ne,nebo jestly se nedostaví ms
Hele, pokud na tom testu byla slaba carka, mas ten vytok, picha te obcas v podbrisku nebo v boku, jsi unavena, smrdi ti to, co jsi mela driv rada, tak je to jasne
ty ted bud co nejvic v klidku a nestresuj se a nepremyslej nad tim, ze treba jeste prijde ms… at se jeste neco nestane. Proste si uzivej, ze jsi tehulka, rozmazluj se a papej to, co ti chutna ![]()
Tak já ten bílej výtok mám od začátku těhu až do teď a bez slipovky ani ránu, je to normální ač teda docela obtěžující. Doktorka mi řekla že ten výtok je obrana čípku a dělohy před infekcí, prostě se špína a bacily odplavují tím výtokem. A že druhorodičky a vícerodičky ho mývají víc, protože je čípek už povolený.
Píchání a bolení břicha v začátcích těhu je taky normální, má to skoro každej. A test jsem měla taky vždycky jen úplně slabounkej a pak za dva tři dni byly dálnice.
Presne jak rika Petrucha ale co me osobne stve je to, ze ted na samem konci uz je to extremne neprijemne.. nam uz naleha hlavicka a sotva se utru, tak to doslova tece a tece… citim se ted takova spinava.. ale v utery jdu na cisare, tak uz se toho zbavim
![]()
Tamachito tak hodně štěstí v úterý, se máš už to budeš mít za sebou
…já už se nemůžu dočkat až bude mimi venku, nějak tohle druhý těhu špatně snáším, připadám si jak důchodkyně co jí furt něco bolí ![]()
PETRUCHA píše:
Tamachito tak hodně štěstí v úterý, se máš už to budeš mít za sebou…já už se nemůžu dočkat až bude mimi venku, nějak tohle druhý těhu špatně snáším, připadám si jak důchodkyně co jí furt něco bolí
Petrucho dekuju, nejdriv jsem se strasne bala a byla smutna z toho, ze to bude cisar, ale ted… zacinam se silene tesit az to moje
uvidim. A taky, ze budu mit ty neprijemnosti za sebou. To ti nezavidim, taky jsem mela cele tehu porad neco, zvraceni, boleni… no vsak asi vis. A vis, co se ti ma narodit? a kdy se on/a ma narodit?
děkuju vám moc za odpovědi…budu hezky v klidu a nebudu se už stresovat…
budu se usmívat jako sluníčko..jj je to takové nepříjemné,ale slabé…občas se leknu,že sem to dostala a ono to je toto…nemám vubec nějaké ty bolesti jako před ms…