Zpožděná MS a bílý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
12.3.14 11:49
@ivalinka píše:
@dani24687
A jsi těhu? nebo jsi to dostala?

Mam z toho doma syna :-D

Příspěvek upraven 12.03.14 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.3.14 11:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
19.3.14 09:51

Ahojky holky mam druhy den zpozdeni dnes ráno jsem měla pocit jako bych to měla dostat jinak me boli bradavky mam bili hustý výtok…co myslíte mam si zajít na gynekologie nebo mam počkat díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.3.14 10:21
@AnickaO píše:
Ahojky holky mam druhy den zpozdeni dnes ráno jsem měla pocit jako bych to měla dostat jinak me boli bradavky mam bili hustý výtok…co myslíte mam si zajít na gynekologie nebo mam počkat díky za odpovědi

počkat a udělat si test. já měla poslední ms 12.2. a objednal mě až na 4.4. teď tam nic neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
19.3.14 10:24

Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.15 20:51

Ahoj holky :) Chtěla bych radu… cca 14 dni az 3 tydny zpátky jsem začala mít bílý výtok( nesvedi, nezapacha) + k tomu bolavy ppdbrisek. Ted mám 3 den zpoždění a bílý výtok stále. Ne nějak extra silný, ale je. Test jsem si delala včera a byl negativní. Mám silenou pachuť v ústech. Občas me píchne na prave strane v podbrisku a nebo bolí jak když mám mrchu.Je možné, ze se ještě ukážou //? :)Přítel mi furt říká, ze jsem nejaka jiná…a dneska i kolegyně z prace, ze vypadam jinak… začíná mi to byt podezřelé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.5.18 19:50

Dobrý den,

Holky už si nevím rady snad někdo poradí. Menstruaci dostavám normálně týden po termínu co má přijít. Nevím proc se mi tak vždycky opozdí. Ale ted 14 dni před termínem jsem tak lehce špinila. Navíc ted už je to asi 5 dni po tom co měla menstruace přijít. Navíc mě doprovazi bily až čiry výtok. Mam bolesti v podbřišku a nebo mě bolí vaječník. Teda aspoň myslim. Navíc mám břicho hrozne nafoukle a sem tam mě doprovází i bolesti jako před menstruaci ze už je tu ale ona porad nikde. Test jsem si dnes dělala a bohužel je negativní. Miminko bychom už chtěli tak nevím proc to zpoždění. :-( a navíc se mi zdá že hrozne jim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí