Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte mám dotaz, s přítelem se snažíme o miminko,, jedno už mám,, ale to bylo naprosto bez příznaků.. jsem 4 den po ovulaci.. byla jsem se dneska projít a musel jsem se vrátit, protože jsem měla pocit, že se mi roztrhle břicho u vaječníku nebo spíš celý podbřišek.. každou ovulaci trpím jak kůň, nemůžu se ani vyčůrat.. každopádně teď čůrám asi 100× za den a jsem tak nafouklá že mě to kolikrát i vzbudí a nevím jestli je to počasím ale hrozně se mi motá hlava několikrát za den a jede že mě nějaký bílí hlen.. ms má být až 15.5. takže nevim jestli to není brzo všechno
![]()
@Kristý r píše:
Ahojte mám dotaz, s přítelem se snažíme o miminko,, jedno už mám,, ale to bylo naprosto bez příznaků.. jsem 4 den po ovulaci.. byla jsem se dneska projít a musel jsem se vrátit, protože jsem měla pocit, že se mi roztrhle břicho u vaječníku nebo spíš celý podbřišek.. každou ovulaci trpím jak kůň, nemůžu se ani vyčůrat.. každopádně teď čůrám asi 100× za den a jsem tak nafouklá že mě to kolikrát i vzbudí a nevím jestli je to počasím ale hrozně se mi motá hlava několikrát za den a jede že mě nějaký bílí hlen.. ms má být až 15.5. takže nevim jestli to není brzo všechno![]()
Takhle se u me projevovalo uhnizdovani vajicka.
@talaya píše:
Takhle se u me projevovalo uhnizdovani vajicka.
Jako že už takhle brzo? Já se bojím že by to mohlo být i vsugerované ale ta bolest je Desná a jak bych si mohla vsugerovat ten hlen nebo co to je ![]()
@Kristý r píše:
Jako že už takhle brzo? Já se bojím že by to mohlo být i vsugerované ale ta bolest je Desná a jak bych si mohla vsugerovat ten hlen nebo co to je
Asi treti nebo ctvrty den to zacalo. Trvalo to skoro tyden.
To mi prijde strasne moc brzo. Spis tam to oplodnene vajicko jeste ani nedoputovalo. Vsechny tve priznaky mohou jen souviset s PMS. Za ten hlen muze progesteron. Nekdy je ho vic, nekdy min. Jinak ja jsem ted na tom uplne stejne
vcetne dni po ovu a i toho neustaleho curani ![]()
No jo ale to čůrání a hlen právě normálně nemám.. proto se divím
a PMS až 15 tyho to mě tak brzo nebolí
Ja to take nemivam, ale hormony jsou svina. Vycejtej ze se pozorujes a uderej
Na to uhnizdeni je opravdu moc brzo, leda by jsi mela ovu driv. Tomu oplodnenemu vajicku chvilku trva nez doputuje do delohy a i kdyby bylo super rychly, tak se musi nejdriv zacit ryhovat a dal vyvyjet, aby bylo schopne se zahnizdit. Ja mela to nidacni krvaceni minule tehu cca 10-11 DPO.
No a další věc že jsem měla dýl jak týden pozitivní ovulační testy ale jako že fakt dálnice ![]()
@Kristý r píše:
@talaya .. no tak to bych byla ráda.. nebudu lhát
Drzim palce
treba byla ovulace driv. Ja bych zkusila klidne test ![]()
@Kristý r Tak treba jsi uz tehotna
. Nebo jak jsem jiz psala proste vyletely hormony…
No uvidíme.. pokud nebude zlepšení tak zkusím test. Protože ty ovulační testy a bolesti byli i slabě pozitivní od 24.4. což mi přijde strašně dlouho a pak celý týden a to už byla dálnice a předevčírem byl takovej duch ještě mám to nějaký dlouho asi
třeba mi je špatně z toho
A ještě jedna technická… Dnes ráno koukám na bradavkách jdou takové žlutobílé tečky?? Nic neteče,," ![]()