Bolesť

112
25.12.08 14:31

Bolesť

Dobrý deň, a krásne prežitie vianočných sviatkov. :D

Neviem jak mám začať, ale posledné dva dni ma strašne bolí pošteváček a páli ma pinda, mám dosť silné výtoky a vaginální guličky čo mi dal doktor tak keď si zavediem tak ma to štípe a páli!!!

Na kontrolu idem až 6.01.2009 pretože medzi sviatkami neordinujú.
Som v 35.týžni aj keď sa osprchujem a umyjem mydlom, alebo neparfémovaním gelom tak to štípe a páli, a ešte do toho ma kopne moje holčička tak silno, že mi ide roztrhať pindu dosť to bolí.
Poradíte mi prosím čo mám robiť??? :roll: :oops: :roll: Ďakujem pekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
25.12.08 16:08

Ahoj,

na tohle bych poradila jako první a neškodnou pomoc bílý jogurt, natřít na genitálie a chvilku nechat, mělo by ti to pomoct, aspoň na chvilku. A nemyj se mýdlem, jen vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.12.08 16:14

To vypadá na kvasinky, když je mám hodně silně, mám od toho úplně „poleptanou“ kůži všude, kam se výtok dostane i nedostane (před otěhotněním jsem brala ATB a měla :-) jak pavián.

Doporučuju tak třikrát denně mýt obyč teplou vodou BEZ jakéhokoli sprchového gelu, páč vše mycí jim dělá móc dobře. Nenosit vložky/intimky, maj tam pak hezky zapařenej skleníček, takže radši několikrát denně převlíknout gaťky. Žádné cukry, tím je krmíš. A postižená místa mazat bepanthenem, aby se zahojila. Až se zahojí kůže, tak na:,–(it globule od doktora. Mě to většinou trvá tak dva dny.

Mě doktorka napsala cosi, co smějí i těhule, je v tom vitamin C, ale zaboha si nemohu vzpomenout, jak se to jmenuje.

Doufám, že to brzy přestane, ale kvasinky jsou mrchy nesmrtelný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
25.12.08 16:36

A co zkusit Femigel? Dává se na noc, je bez předpisu a mně vždy celkem pomohl. Jen si zjisti, jestli se může v těhotenství, ale je to přírodní. A jak už psaly holky: Žádný mýdla a sprchové gely. O vánocích je to sice náročný, ale zkus vynechat na nějakou dobu cukr, mouku (hlavně kynuté těsto), kečupy atd. Tímto dietním opatřením jsem si vyléčila chronický svědivý výtok. Musela jsem si tyto dobrůtky ale odepřít dlouhodobě. Tak ať to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.12.08 16:41

Ahoj,zkus ten jogurt.Jíst i vetřít.Já na tom byla stejně a jsou to ty kvasinky.A mě jogurt pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.12.08 17:50

Odpoveď

Ja Vám strašne ďakujem za rady!!!
Idem hneď na ten jogurt!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.12.08 20:50

V těhotenství jsem používala fermalac. Jsou to tablety s nějakýma těma kulturama. Ale stejně bude muset asi poradit znovu dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí