Bolest podbřišku v raném těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
29.12.13 10:52

Přesně tak to mám i já…Pořád jen čekání a čekání a pak nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 10:56

Teď jsme objednaní do centra asistované reprodukce, tak už jsem si říkala, jak tam zavolám a řeknu, že nepřijdeme, že jsem těhotná a asi stejně tam budeme muset jít. Je to přesně tak jak říkal přítel, zase budu jen brečet a budu smutná, že to zase nevyšlo. Ale třeba ještě není vše ztraceno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 11:04

Třeba to ještě vyjde…Známá měla také narůžovělý výtok a pak zjistila, že je těhotná…Tak ti přeju, aby se MS nerozjela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 11:11

Jsi hodná děkuji. I tobě přeju, ať je to těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 11:28

Děkuji, kdyžtak dej později vědět, jak ti to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 11:32

Určitě ty taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 11:55

Když se zárodek zanořuje do děložní sliznice, musí si vytvořit místo tím, že ji naruší. To může být příčinou špinění, které je obvykle narůžovělé, a označuje se jako implantační krvácení. Špinění může být doprovázeno i křečemi v podbřišku.
To jsem teď našla na netu, takže naděje určitě je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 12:42

Bylo to jen trošičku a jen jednou, byla jsem od té doby asi 2× a nic. A když jsem zkoušela čípek, tak je sice rozbředlý, ale krev jsem nenašla. Takže naděje určitě stále je:) Až přijede chlap z práce, tak přiveze testy, tak jeden zkusím odpo a druhý zítra ráno. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.12.13 13:45

@Marc21 Může a nemusí, tohle Ti žádná neřekneme. Nezbývá, než počkat. Je možné, že ovulace byla později, tím pádem se posune celý cyklus a MS teprve normálně dorazí. Pokud máš nepravidelné cykly, tak je vhodné si měřit BT, podle toho poznáš, kdy Ti MS dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 14:41

@Marc21 Tak nic, chlap na test zapoměl, tak si zítra zajedu sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 15:37

:) ti chlapi to moc neřeší viď? Já si jich dnes taky pár koupila, tak zítra testnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 15:41

Ale ano, on to se mnou dosti řeší, nic jiného mu nezbývá, ale potkal u Kaufu kolegu z bývalé práce a už na test zapoměl:D Ale nakoupil, tak aspoň že tak:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 15:51

:) tak alespoň, že tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.16 07:07

Ahoj me bolel podbrisek jak pri menzes az do 6tt. A taky tak dlouho jsem spinila jeden den dokonce plne krvacela a dnes mame 31tt. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 14:47

tlaky v podbrisku

Ahoj dotaz snad nekdo poradi. Procetla sem diskuse ale nc moc sem nenasla. Snazime se o mimi, pred tydnem sex, nohy nahoru, nehlidam ovulaci takze nwm kdy je, ale ted v nedeli pri sexu sem mela tlaky az bolest v podbrisku, at uz misionarska poloha, na konicka, ze zezadu. Nikdy sem to takhle nemela, a po styku sem lehce spinila v noci a druhy den, k veceru to prestalo. Myslite ze by se mohlo jednat o zacinajici tehotensvi? I kdyz je mi to divne par dni po styku ze by se zadarilo. Ve stredu byl styk po cca 25 dnech. A predtim test negativni. Dekuji za rady.
PS: u dr sem byla minule pondeli a vse v poradku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky