Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teď jsme objednaní do centra asistované reprodukce, tak už jsem si říkala, jak tam zavolám a řeknu, že nepřijdeme, že jsem těhotná a asi stejně tam budeme muset jít. Je to přesně tak jak říkal přítel, zase budu jen brečet a budu smutná, že to zase nevyšlo. Ale třeba ještě není vše ztraceno…
Třeba to ještě vyjde…Známá měla také narůžovělý výtok a pak zjistila, že je těhotná…Tak ti přeju, aby se MS nerozjela…
Když se zárodek zanořuje do děložní sliznice, musí si vytvořit místo tím, že ji naruší. To může být příčinou špinění, které je obvykle narůžovělé, a označuje se jako implantační krvácení. Špinění může být doprovázeno i křečemi v podbřišku.
To jsem teď našla na netu, takže naděje určitě je ![]()
Bylo to jen trošičku a jen jednou, byla jsem od té doby asi 2× a nic. A když jsem zkoušela čípek, tak je sice rozbředlý, ale krev jsem nenašla. Takže naděje určitě stále je:) Až přijede chlap z práce, tak přiveze testy, tak jeden zkusím odpo a druhý zítra ráno. Tak jsem zvědavá.
@Marc21 Může a nemusí, tohle Ti žádná neřekneme. Nezbývá, než počkat. Je možné, že ovulace byla později, tím pádem se posune celý cyklus a MS teprve normálně dorazí. Pokud máš nepravidelné cykly, tak je vhodné si měřit BT, podle toho poznáš, kdy Ti MS dorazí.
@Marc21 Tak nic, chlap na test zapoměl, tak si zítra zajedu sama:)
ti chlapi to moc neřeší viď? Já si jich dnes taky pár koupila, tak zítra testnu ![]()
Ale ano, on to se mnou dosti řeší, nic jiného mu nezbývá, ale potkal u Kaufu kolegu z bývalé práce a už na test zapoměl:D Ale nakoupil, tak aspoň že tak:D
Ahoj me bolel podbrisek jak pri menzes az do 6tt. A taky tak dlouho jsem spinila jeden den dokonce plne krvacela a dnes mame 31tt. ![]()
Ahoj dotaz snad nekdo poradi. Procetla sem diskuse ale nc moc sem nenasla. Snazime se o mimi, pred tydnem sex, nohy nahoru, nehlidam ovulaci takze nwm kdy je, ale ted v nedeli pri sexu sem mela tlaky az bolest v podbrisku, at uz misionarska poloha, na konicka, ze zezadu. Nikdy sem to takhle nemela, a po styku sem lehce spinila v noci a druhy den, k veceru to prestalo. Myslite ze by se mohlo jednat o zacinajici tehotensvi? I kdyz je mi to divne par dni po styku ze by se zadarilo. Ve stredu byl styk po cca 25 dnech. A predtim test negativni. Dekuji za rady.
PS: u dr sem byla minule pondeli a vse v poradku.