Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, ještě se chci zeptat zda.Tedy kdybych byla těhotná, což na potrvzení jdu v pondělí k doktorovi. Je možné aby mě tak polel podbříšek.Můžu být tak 4 - 5 týden.. nevím teda…díky za odpověd
Ahojky, určitě je to možné. Začíná se roztahovat děloha a to může bolet. Pročti si tuto diskuzi, třeba v ní najdeš všechny odpovědi na své otázky ![]()
https://www.emimino.cz/…rimestru-95/
Přeji pohodové těhu a hlavně žádné stresy ![]()
Jojo, u prvního těhu jsem to tak cítila. Jako bych měla dostat menzes, ale byla ta bolest v podbřišku taková intenzivnější.
rezor píše:
Dobrý den, ještě se chci zeptat zda.Tedy kdybych byla těhotná, což na potrvzení jdu v pondělí k doktorovi. Je možné aby mě tak polel podbříšek.Můžu být tak 4 - 5 týden.. nevím teda…díky za odpověd
Já když jsem otěhotněla, tak jsem to taky do nějakýho 5.týdne vůbec netušila, protože jsem měla bolesti v podbřišku, jako když máš dostat menstruaci. Nenapadlo mě, že už bych mohla být těhotná, spíš jsem každým dnem čekala menstruaci. Až těhotenský test mi to potvrdil a ta bolest je běžná… takže žádnej strach… ![]()
Ahoj, co muze znamenat takovy svetlounce ruzovy vytok??jsem asi v 6TT…Diky
Asi to znamená, že ti vyšel tt a k dr. jdeš později? Neměli jste třeba včera sex? Po něm můžeš lehce špinit. Dokud to nebude moc a čerstvá krev. Vydržela bych. Kdy jdeš k doktorovi na potvrzení? Držím palce aby to nic nebylo:)
@Janina 88 píše:
Ahoj, co muze znamenat takovy svetlounce ruzovy vytok??jsem asi v 6TT…Diky
Špinění, na začátku těhotenství normální a i celkem běžná věc. Zřejmě praskla nějaká cévka. Pokud to není jasně červená krev, tak se nic neděje. Samozřejmě pro svůj klid si můžeš skočit na gyndu.
Dobrý den, včera a předevčírem mě bolel podbřišek a taky dost v kříži. Dnes už nic necítím, může se jednat o těhotenství? Jiné příznaky nemám a taky už jsem měla dostat menstruaci, ale pořád nic. A těhu test je negativní. Díky za odpověď
Dobrý den, včera a předevčírem mě bolel podbřišek a taky dost v kříži. Dnes už nic necítím, může se jednat o těhotenství? Jiné příznaky nemám a taky už jsem měla dostat menstruaci, ale pořád nic. A těhu test je negativní. Díky za odpověď
Ahoj, Marc, kdy jsi měla dostat menstruaci? A kdy jsi dělala test? Jsem na tom podobně. Jsem 41 den cyklu, cykli mám cca 32 dnů. Takže mám 9 dní zpoždění. Test jsem zkoušela 23.12. byl bílý a dnes mi koupí přítel druhý. Nic mě nebolí, jen mě bylo včera na zvracení večer. Ale to mohlo být z přejezení:) Držím ti palce.
Ahoj Susan, menstruaci jsem měla dostat 27.12. a cyklus mám celkem nepravidelný. Test jsem si dělala dnes. S manželem už se pokoušíme dost dlouho a pořád stále nic. Jinak tyto bolesti mívám i těsně před menstruací, ale ne tak intenzivní..
Nezbývá nám než čekat, ale já jsem teď měla růžový hlen na toaleťáku, takže je možné, že se menstruace rozjede. Ach jo, už jsem se zase těšila. Kdyby menstruace chodila pravidelně, tak to člověka tak neštve, ale tohle čekání a plané naděje.
Teď jsme objednaní do centra asistované reprodukce, tak už jsem si říkala, jak tam zavolám a řeknu, že nepřijdeme, že jsem těhotná a asi stejně tam budeme muset jít. Je to přesně tak jak říkal přítel, zase budu jen brečet a budu smutná, že to zase nevyšlo. Ale třeba ještě není vše ztraceno…