Bolest podbřišku v raném těhotenství

5
18.2.10 22:15

bolest

Dobrý den, ještě se chci zeptat zda.Tedy kdybych byla těhotná, což na potrvzení jdu v pondělí k doktorovi. Je možné aby mě tak polel podbříšek.Můžu být tak 4 - 5 týden.. nevím teda…díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
18.2.10 22:24

Ahojky, určitě je to možné. Začíná se roztahovat děloha a to může bolet. Pročti si tuto diskuzi, třeba v ní najdeš všechny odpovědi na své otázky :-)
https://www.emimino.cz/…rimestru-95/
Přeji pohodové těhu a hlavně žádné stresy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.2.10 22:40

Jojo, u prvního těhu jsem to tak cítila. Jako bych měla dostat menzes, ale byla ta bolest v podbřišku taková intenzivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.2.10 22:52
rezor píše:
Dobrý den, ještě se chci zeptat zda.Tedy kdybych byla těhotná, což na potrvzení jdu v pondělí k doktorovi. Je možné aby mě tak polel podbříšek.Můžu být tak 4 - 5 týden.. nevím teda…díky za odpověd

Já když jsem otěhotněla, tak jsem to taky do nějakýho 5.týdne vůbec netušila, protože jsem měla bolesti v podbřišku, jako když máš dostat menstruaci. Nenapadlo mě, že už bych mohla být těhotná, spíš jsem každým dnem čekala menstruaci. Až těhotenský test mi to potvrdil a ta bolest je běžná… takže žádnej strach… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janina 88
29.3.13 14:01

Ahoj, co muze znamenat takovy svetlounce ruzovy vytok??jsem asi v 6TT…Diky

• Citovat
  • Upravit
5993
29.3.13 14:14

Asi to znamená, že ti vyšel tt a k dr. jdeš později? Neměli jste třeba včera sex? Po něm můžeš lehce špinit. Dokud to nebude moc a čerstvá krev. Vydržela bych. Kdy jdeš k doktorovi na potvrzení? Držím palce aby to nic nebylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janina 88
29.3.13 14:42

Nemeli jsme sex a na kont. ult jdu az za 14dni

• Citovat
  • Upravit
29436
29.3.13 14:56
@Janina 88 píše:
Ahoj, co muze znamenat takovy svetlounce ruzovy vytok??jsem asi v 6TT…Diky

Špinění, na začátku těhotenství normální a i celkem běžná věc. Zřejmě praskla nějaká cévka. Pokud to není jasně červená krev, tak se nic neděje. Samozřejmě pro svůj klid si můžeš skočit na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 10:06

Dobrý den, včera a předevčírem mě bolel podbřišek a taky dost v kříži. Dnes už nic necítím, může se jednat o těhotenství? Jiné příznaky nemám a taky už jsem měla dostat menstruaci, ale pořád nic. A těhu test je negativní. Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 10:08

bolest v podbřišku

Dobrý den, včera a předevčírem mě bolel podbřišek a taky dost v kříži. Dnes už nic necítím, může se jednat o těhotenství? Jiné příznaky nemám a taky už jsem měla dostat menstruaci, ale pořád nic. A těhu test je negativní. Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 10:09

Ahoj, Marc, kdy jsi měla dostat menstruaci? A kdy jsi dělala test? Jsem na tom podobně. Jsem 41 den cyklu, cykli mám cca 32 dnů. Takže mám 9 dní zpoždění. Test jsem zkoušela 23.12. byl bílý a dnes mi koupí přítel druhý. Nic mě nebolí, jen mě bylo včera na zvracení večer. Ale to mohlo být z přejezení:) Držím ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 10:16

Ahoj Susan, menstruaci jsem měla dostat 27.12. a cyklus mám celkem nepravidelný. Test jsem si dělala dnes. S manželem už se pokoušíme dost dlouho a pořád stále nic. Jinak tyto bolesti mívám i těsně před menstruací, ale ne tak intenzivní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 10:49

Nezbývá nám než čekat, ale já jsem teď měla růžový hlen na toaleťáku, takže je možné, že se menstruace rozjede. Ach jo, už jsem se zase těšila. Kdyby menstruace chodila pravidelně, tak to člověka tak neštve, ale tohle čekání a plané naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.13 10:52

Přesně tak to mám i já…Pořád jen čekání a čekání a pak nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.12.13 10:56

Teď jsme objednaní do centra asistované reprodukce, tak už jsem si říkala, jak tam zavolám a řeknu, že nepřijdeme, že jsem těhotná a asi stejně tam budeme muset jít. Je to přesně tak jak říkal přítel, zase budu jen brečet a budu smutná, že to zase nevyšlo. Ale třeba ještě není vše ztraceno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí