Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den Chtěla bych se vás zeptat s přítelem se ssnažíme už rok o dítě minuli týden sem si dělala test a negativní jde o to že to nedostavam už druhý den mám hodně citlivé bradavky tak se chci jen zeptat než zavolám svému ginekologovi
Ahojky holky, mám takový problém a nevím si rady. Už 14 dní mě bolí prsa okolo bradavek a jsou nateklá. Těhotenský test jsem si dělala včera byl negativní. MS mám velice nepravidelnou tuším ze poslední byla někdy okolo listopadu koncem, k tomu ještě velice slabá jen dva dny. Pořádně si ani nepamatuji kdy jsem to měla protože to mám velice nepravidelné. Myslíte ze bych mohla byt těhotná? Jinak jedno dítko už mám. Dekuji
Dobrý den, jsem tu nová a byla bych vděčná za vaší odpověď.
26.3. mi začala MS 1.4 s skončila tím pádem jsem dobrala poslední platicko Antikoncepce a už dal jsem nebrala.
Pohlavni styk jsem měla nechráněný a několikrát za den. Ovulaci jsme mela 10.4.. 11.4 jsem mela divný pocit, že se něco děje v podbřišku, bylo to jako napětí a začalo se mi strašně dělat spatne. 17.4 me zacaly strašně bolest prsa a bradavky na dotek, jelikož mám mala prsa, šlo vidět se se strašně zvětšily asi o 2 čísla, začaly se dělat takové modrozelené žily a napětí. Test jsem si dělala ale negativní. MS ma prijit podle kalendáře 24.4.
Chtěla jsem se zeptat jestli to je skrz Antikoncepci a nebo že jsem těhotná. Ani jedno by mi nevadilo. Děkuji moc za odpověď
Dobrý den mám problém mám 12 dní spozdeni snažíme se o miminko ale mám na to nějak smůlu bolí mě na dotek bradavky tak nevím jestli se mám objednat k lékaři ale test sem si dělala v úterý ráno a negativní dekuju za odpověď ![]()
Ahojte potřebuji poradit 🤣
3.11 jsem dostala injekci na vyvolání menstruace protože ji sama od sebe nedostanu, 8.11 menstruace přišla do 12.11, třetí den cyklu jsem začala brat clostylbegit 1-0-1, na 5 dni,
21.11 byl nechraneni sex
Byla jsem u lékaře kde mi řekl že mám folikul 19mm to bylo 14DC
Začala jsem dělat ovu testy slabší
22.11 znovu nechraneni sex 2× v ten den 😃
24.11 už byla testovací čarka silnější než kontrolní tím sem uznala podle diskuze tady že probíhá ovu
25.11 čarka už slabla
26.11 byl nechraneni sex
27.11 nechraneni sex … no ale moje prozba je 😃 je možné ze bych dostala menstruaci když ji normlane sama od sebe nedostanu třeba i 6 měsíců
Mám strašně citlivé bradavky přijde mi ze každý den víc a víc trčí mi jak spendliky haha pocit jak kdybych měla napnuté prsa bolest pravého vaječníku, a bolest pod bříšku,, mám pocit že mě boli cela vag*na při sezení mam pocit pichani vím nejste doktori ale už mate nějakou tu zkušenost 😃 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 děkuji
Vzhledem k tomu, ze vám HA kompletně zastavila přirozený cyklus, tak po vysazení se postupně navracî do normálu a může se to projevovat všelijak, klidně i těma prsama, někdy trvá i rok než si vše sedne.
Ale ja právě že u doktorka ještě nebyly, myslim si ze je to brzo, ale fakt přesně nevim a děkuji za odpověď =)