Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem tu poprve. Mám problém a nevím jak si ho vysvětlit. Vy:,–(ila jsem antikoncepci před měsícem a plánujeme s přítelem dítě. Jiý nyní mě bolí bradavky jsou velmi citlivé na dotyk. po jaké době zjistím nebo mám příznaky těhotenství. Děkuji
Ahojky, já měla po vysazení antikoncepce také docela problém s citlivostí bradavek a dokonce mi to nebyl schopný vysvětlit ani doktor, který mi tvrdil, že normálně spíše bolívají celá prsa, ne jenom bradavky…no, ale těhotná jsem v té době nebyla a táhlo se to tak rok…navíc teď v těhotenství mám stejný problém, tak jsem zvědavá, jak budu pak kojit:( Snad se nezblázním bolestí:(
Ahoj - já souhlasím s Mischutkou. S manželem se snažíme o druhé dítko od vánoc a pořád nic. Minulý měsíc mě taky boleli až páleli bradavky a nakonec jsem do po 14ti denním zpoždení dostala, takže bych se ohledně bolesti v prsou moc neřídila. Prostě až ti vynechá MS, zkus test a uvidíš. Moc přeju //. Pá
Já měla bolesti bradavek každý měsíc od ovulace do menstruace - takže 2 týdny. Teď v těhotenství mě bradavky bolí non stop.
Jooo,holky,vím o čem mluvíte ![]()
Taky mám šíleně citlivý bradavky,už při prvním těhu to tak bylo,ale kojení bylo v pohoděěě ![]()
Po vysazení antikoncepce mě taky strašně bolela prsa. Je to prej tím jak se tělo zase dává dohromady a nemusí to být příznak těhotenství. Mě třeba v těhotenství nebolela vůbec.
Ahoj holky, mám dotaz! Neslyšely jste někdy o tom,že by mohly být v těhot- zvětšené bradavky? teda spíš narovinu- mě trčí jak kolíky!!!
Všimla jsem si toho jen tak - nesleduji se, ale večer jsem se sprchovala a najednou kouknu dolů a tam vytrčená skoro centimetrová bradavka
úplně jsem čuměla. za normálního stavu to jako není, ale při nějakém zamrazení nebo vzrušení ANO!!! Manžel mi to také nevěřícně potvrdil- tohle jsem nikdy neměla!Jinak HA jsem vy:,–(ila minulý měsíc, ale MS zatím nepřišla, bolesti břicha se občas objeví, ale druhá čárka na testu je skoro neviditelná… Tak nevím!!! poraďte prosím!!!! jiné příznaky vůbec nemám..
ahoj taky jsem tu poprvé a mam samí problém…vysadila jsem asi před 4 mesici antikoncepci a až ted mě začali bolet bradavky tak nevim vliv už by to nemělo mít s tý anti ne ?…při chůzi mě boli i v podbřišku tak nevím …obávám se toho ,že jsem těhotná..test jsem ještě nezkoušela,ale mé kamošce to ukázalo jednu čáku a byla těhotná tak evím …děkuji ![]()
ahoj holky, koukam, ze mam stejny problem jako vy.Ja jsem vysadila HA a zjistila jsem ze mam strasne citlive bradavky a zvetsene. Je to docela neprijemny.Navic jsem zjistila ze mam pred MS a mam plodne dny a s pritelem se snazime o miminko.
Zdravím holky, taky jsem vysadila antikoncepci už to bude skoro měsíc…před 14dny během ovulace sme se s přítelem taky snažily o miminko…od té doby je mi špatně od žaludku, motá se mi hlava a bolest v podbřišku jsem měla také každý den…před pár dny si přítel všiml, že se mi zvětšily prsa a bradavky se mi taky výrazně zvětšily a bolí při dotyku…tak uvidíme!
Ahoj, nevím zda by ty příznaky přišly takhle rychle, ale přeju, ať se zadaří
Bolavé bradavky jsem měla někdy od 10.tt ![]()
Holky mám stejný problém po vysazení HA jsem cca 2týdny. na bradavky radši už nesahám. abolí mě v kříži a občas i vaječníky, jako před menstr. A přitom to mám dostat až za 10dní. myslíte že to mohou být těhu příznaky ![]()
@jediný andílek píše:
Holky mám stejný problém po vysazení HA jsem cca 2týdny. na bradavky radši už nesahám. abolí mě v kříži a občas i vaječníky, jako před menstr. A přitom to mám dostat až za 10dní. myslíte že to mohou být těhu příznaky
To asi ne, pokud si vysadila HA před 2 týdny, pak bys teprve teď někdy měla mít ovulaci (i když každá to máme jinak)…
Holky jak tak čtu tak mám stejný problém jako vy… akuart ze ja sem nikdy v zivote nemnela problem z citlivostí bradavek praveze sem mala potíže z necitlivosí bradvaek lebo je mam vpadlý tak vysadila som HA pred víc jak
mesícem a menstruace mi mešká týden test negat… a zítra du k lékaři tak uvidíme snažíme se o miminko ako keby toho nebilo dost asi mam zánet tak doufam ze se vyřeší všechno co mám kdyz mě lékař skontroluje…
Pokud to není těhotenství, může to být i obyčejné podráždění bradavek z nevhodného pracího prášku. Kůže je tam velmi citlivá.