Bolest bradavek u sedmileté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5040
1.9.18 21:57

Já si pamatuju (u sebe!) že to byla taková čočka tvarově. Pokud je to hrudka, tak to bych zpozorněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
1.9.18 21:58

Začíná se už nějak vyvíjet? Ať už fyzické nebo psychické znaky dospívání? Myslím si, že to bude nastupující pubertou, dneska u holčiček, ale i u kluků, přichází bohužel dřív. Mám v okolí dvě holčičky, které dostaly první menstruaci kolem 8. narozenin a téměř okamžitě byla pravidelná. Jsou to psychikou ještě malé děti a teoreticky by už mohly mít děti vlastní… :( Ale to je jiná věc.
Návštěva doktorky je na místě. Ale sama si pamatuju, že jsem si kolem 11 let nahmatala v prsu malou bulku. Tak moc jsem se bála, že jsem to nikomu neřekla. Nebolelo to, jen tam byla. Prsa mi pak rychle narostla a bulka zmizela. Takže myslím, že to bude něco podobného. Tím spíš, když ji bolí. Snad to nebude nic horšího a jen dospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
1.9.18 22:01

Pokud je to růst prsou, tak je to dost předčasné.
Jíte hodně kuřecího masa? Může to mít vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
1.9.18 22:05

Taky me napadlo dospíváni,ale zas jsem si rekla,ze je.moc brzo. Nijak jinak se nejevi,ze by mela nejake znaky na dospivani…ono to to neni klasicka hrudka,jen to ma takove tvrdkave.
Vyckame,co na to rekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
1.9.18 22:12

Jak tu nad tím přemýšlím, @Helileli může mít taky pravdu :think: nemusí dospívat jako sama za sebe, tedy nemá svoje vlastní hormony, ale cizí. Kuřata jsou hnaná hormony, aby rostla rychleji. A nejen kuřata, dneska v menší nebo větší míře asi všechna zvířata. Plus asi i všechny produkty od nich. Ovoce, zelenina, obiloviny, to taky není čisté, i když to nemusí být hormony… No těžko říct :think: Jsem zvědavá, co vám MUDr. řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.9.18 23:31

@Pajoš ano může jít o předčasnou pubertu, a určitě zajděte k lékaři, je to brzy, tak aby ještě vyrostla. A ano, může jít i o hormony z vnějšího prostředí, které to způsobují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
1.9.18 23:41
@Taka píše:
Jak tu nad tím přemýšlím, @Helileli může mít taky pravdu :think: nemusí dospívat jako sama za sebe, tedy nemá svoje vlastní hormony, ale cizí. Kuřata jsou hnaná hormony, aby rostla rychleji. A nejen kuřata, dneska v menší nebo větší míře asi všechna zvířata. Plus asi i všechny produkty od nich. Ovoce, zelenina, obiloviny, to taky není čisté, i když to nemusí být hormony… No těžko říct :think: Jsem zvědavá, co vám MUDr. řekne.

V ČR není prodáváno žádné maso vyhnané hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
2.9.18 07:46

Kureci maso s hormony je hoax. Zadne tam nejsou. To spis salmonela. Viz napr. posledni Dtest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36717
2.9.18 11:23
@Lucie486 píše:
Kureci maso s hormony je hoax. Zadne tam nejsou. To spis salmonela. Viz napr. posledni Dtest.

Je to tak… pokud tedy nějakému farmáři „nešibne“. ;)
Ale oni ale stejně spíš podají anabolika, nebo antibiotika - zvířata víc přibírají. :think:
Spíš mě napadá… neukradla vám „zkusmo“ tabletku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
2.9.18 15:00

Jinak já dostala ms v 11, prsa mi rostla od 10. Takže si nemyslím, že se to nemohlo za ty roky posunout o kus níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.9.18 21:00

@rozand (a ostatní) Tak teď upřímně čučím jak blázen 8o Že jsou kuřatům podávány růstové hormony, nám tvrdili už na střední (a že šlo o uznávanou bioložku, tedy mě nenapadlo o něčem pochybovat). A pak mi dávný kamarád vyprávěl, co viděl na kuřecích farmách v USA. Pravda, v USA, ne u nás. Ale teď i koukám, že u nás je to přímo zákonem zakázané (logicky) a jediné, co je za hormon v mase, je estrogen. Tak jsem z toho jelen… Člověk se furt učí. Každopádně díky za osvětu, má chyba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
2.9.18 21:35

@Taka V USA to zakázané není, takže k tomu dochází. U nás ne. Podávají se ATB, aby nevymíraly chovy, ale ani ta nesmí být v mase přítomna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.9.18 22:46

@rozand Díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
4.9.18 10:04

Tak u dr,nas poslala na ultrazvuk. Tam je vse v poradku. Ma je zvětšené, tak se musi hlidat,a pokud by se dal zvetsovalo tak nas pošle na nejake vyšetření. Udajne ma vic zenskeho hormonu. Tak ze nic moc .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36717
4.9.18 10:18
@Taka píše:
@rozand Díky za info :kytka:

Tak pochopitelně - anabolika jsou zakázaná a maso zvířat na porážku ATB obsahovat nesmí. Ale musíte dotyčného chtit za ruku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí