Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mám dotaz, hledala jsem a našla pouze tvrdnutí nebo bolest sem tam kolem pupíku.
můj dotaz je trošku jiný, od noci mě bolí břicho, v kuse, sem tam jsem spala, ale moc ne, mám pocit, že mi tvrdlo, ale těžko říct, když nevím co to je, prostě jakoby ztuhlo a musela jsem čekat v jedné poloze, než to povolio a já se mohla otočit.
to břicho mě bolí jakoby celý, a směrem nahoru ne podbřišek. mimi cítím jak se tam mele a docela to bolí, jak mě bolí to břicho. je tu někdo ,kdo to má podobně, nebo měl a co to bylo? jsem jedna z těch méně klidných, jsem po ZT a každá maličkost mě uvádí k hrozným myšlenkám.
ahoj jadvi: já to měla podobně, když jsme se chtěla otočit, tak jokoby křeč od podbříšku nahoru, že to ani nešlo, ale taky jen v noci, přes den spíš jen takové táhnutí, nevím co je tvrdnutí bříška, ale tohle asi ne, spíš rozśtoucí děloha…takže neboj ![]()
ahoj Viki
no já doufám ,že to nic není a nebude, ale jsme plašan zkrátka, všechno mě hend vyděsí a navíc mám dneska odjet na dovolenou…ve dvě jdu k doktorovi a už mám z toho teď vítr, doufám, že tam budu čekat půl dne, nejsem objednaná ![]()
Nejsi plašan. Nech se radši zkontrolovat. Třeba to nic nebude, ale co kdyby. Buď u svého lékaře nebo v nemocnici. Neodkládej to.
neodkládám, já chtěla jít už ráno, volala jsem mu, ale ordinuje jiný město, takže musím čekat do dvou, budu tam stát už od půl druhý, abych byla první ![]()
Jadvigo, když si kdykoliv nebudeš s něčím jistá, tak reději zajdi. lepší, když budou říkat, že vše moc prožíváš, ale ty budeš potom v klidu. Vše bude dobré, uvidíš.
díky, já jsem až do teď byla jako „netěhotná“ bez břicha, bez potíží a najednou tohle, tak jsem trochu víc vykulená, a už odpočítávám minuty návštěvy u mudra.
ahoj, já mám to samý co popisuješ a je to zřejmě tvrdnutí, když se ti to stane a píchneš prstem do břicha tak je tuhý a nejde jakoby tím prstem propíchnout, já na to tvrdnutí beru od 18tt magnesium a jsem už v 26tt, je to nepříjemný vždycky mě z toho bolí celý břicho, dojdi si k dr. budeš určitě klidnější,