Úraz v děloze

Anonymní
11.7.11 16:38

úraz v děloze

Ahoj holky,
mám týden do termínu a stala se mi taková zvláštní věc. seděla jsem na židli a předklonila jsem se dolů a najednou jsem uslyšla z břicha takové zakřupání. teď se strašně bojím, jestli jsem třeba miminku nemohla zlomit vaz. jsem z toho fakt hotová, na kontrolu jdu až příští týden.myslíte, že je možné že bych miminku ublížila? nebo se mi tam jen něco zmáčklo a proto to udělalo takový zvuk?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
11.7.11 16:45

Když jsem ještě byla těhu, tak jsem běžně slyšela jak malýmu křupaly klouby :lol: :lol: :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.7.11 16:48
Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám týden do termínu a stala se mi taková zvláštní věc. seděla jsem na židli a předklonila jsem se dolů a najednou jsem uslyšla z břicha takové zakřupání. teď se strašně bojím, jestli jsem třeba miminku nemohla zlomit vaz. jsem z toho fakt hotová, na kontrolu jdu až příští týden.myslíte, že je možné že bych miminku ublížila? nebo se mi tam jen něco zmáčklo a proto to udělalo takový zvuk?

Taky mi v břiše stále křupalo- myslím, že to byly klouby miminka :D Křupalo to teda samovolně. Daneček se narodil v pořádku. Bojíš se, žes mu zlomila vaz? Tak pohyby cítíš, ne? :wink: neboj se, předklonem mu neublížíš, to už má příroda ošefovaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.7.11 17:07

naší Domče taky křupaly klouby :pankac: Dlouho jsem si lámala hlavu co to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
11.7.11 17:17

Myslím, že je krajně nepravděpodobné, že bys miminku mohla ublížit tím, že se předkloníš.

Pokud máš ale strach a jsi moc nervozní, tak si zajdi někam na ultrazvuk. Čistě kvůli Tobě, aby ses uklidnila, protože nadměrný stres není pro miminko vhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.7.11 17:33
Verca182 píše:
naší Domče taky křupaly klouby :pankac: Dlouho jsem si lámala hlavu co to je :)

pamatuji si tvoji diskuzi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.11 17:34

myslím, že jsem už cítila pohyby, takže jsem se už trošku uklidnila, ještě počkám až přijde přítel domů, aby si poslechl srdíčko. mimi mi to snad dělá naschvál, že teď musí spát a nehýbe se :-(

• Citovat
  • Upravit
36544
11.7.11 17:38

Zkus si lehnout na jeden bok, na druhý bok, nebo na záda, nebo být chvilku na čtyřech.. nebo si dát sprchu nebo mu pustit hudbu… mě to fungovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
11.7.11 21:39

Na rozhýbání miminka mi pomohlo napít se džusu a lehnout si… Nebo něco sladkýho - na to miminko reaguje… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
12.7.11 10:35

jj, když se najím nebo napiju, tak se mé mimiško taky hned začne hýbat :-)

• Citovat
  • Upravit
18223
12.7.11 13:16

Mě vždycky po sladkým škytal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat