Jsem těhotná, ale potrat nechci!

25
11.7.11 12:10

Jsem Těhotná !!! Ale Potrat NECHCI !!!!

Ahoj je mi 15let za 2měsíce 16,a jsem těhotná oba jsme to chtěli s přítelem on byl moc stastný kdyz jsem mu to rekla i já byla jenže moje máma říkala že jestli budu vtOm .. dá me na potrat jenže já nechci jsem moc verící a jít na potrat ? néé to bych nikdy neudelala já s pritelem to dítě chceme a moc ! máma to jeste neví ze jsem tehotná bojím se jí to ríct nemzu jit na potrat a ani nechci musela by me zabít :-(( .. co mám delatt ?? musel by to doktor udelat kdyby máma rekla ze chce abych sla na potrat muj nazor ze to nechci by ho nezajimal ?? :cry:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
10584
11.7.11 12:13

ahoj,pokud ti je vice jak 15nact ,tak o tehu rozhodujes sama a mamka s tim nic neudela.Jen neni to trosku brzy?Mate zazemi?Co skola?
Ja mam tedy dceru v17ti,tak vim,ze je to ze zacatku vse tezke ale zvladnout se da vse.

• načítám...
6093
11.7.11 12:15

Tak pokud je dítě chtěné a plánované, předpokládám, že jsi sama za sebe zodpovědná, dokážeš se sama o sebe postarat a nebydlíš u rodičů - tak to matce může být jedno, ne?

• načítám...
17745
11.7.11 12:16
Mikola píše:
Ahoj je mi 15let za 2měsíce 16,a jsem těhotná oba jsme to chtěli s přítelem on byl moc stastný kdyz jsem mu to rekla i já byla jenže moje máma říkala že jestli budu vtOm .. dá me na potrat jenže já nechci jsem moc verící a jít na potrat ? néé to bych nikdy neudelala já s pritelem to dítě chceme a moc ! máma to jeste neví ze jsem tehotná bojím se jí to ríct nemzu jit na potrat a ani nechci musela by me zabít :-(( .. co mám delatt ?? musel by to doktor udelat kdyby máma rekla ze chce abych sla na potrat muj nazor ze to nechci by ho nezajimal ?? :cry:

Mohu mít dotaz?Kolik je přítelovi?

Tedy jestli tohle všechno neni hoax :think: !

• načítám...
25
11.7.11 12:16

Ahá takže když mi bude 16 až za 2měsíce tak rozhoduje ona ? to ale nemuže ne ? vždit je to moje dítě :(( .. puvodne jsem mela jít na ucnák obor pečovatelka jenomže se stalo tohle a já to nechci dát pryc ´:(( a prítel chodí do práce vydelává mesícne pres 20.000kč nekdy i víc ..takže bysme to zvládli .. jenom nevím co s mámou :((

• načítám...
cher
11.7.11 12:17
Mikola píše:
Ahoj je mi 15let za 2měsíce 16,a jsem těhotná oba jsme to chtěli s přítelem on byl moc stastný kdyz jsem mu to rekla i já byla jenže moje máma říkala že jestli budu vtOm .. dá me na potrat jenže já nechci jsem moc verící a jít na potrat ? néé to bych nikdy neudelala já s pritelem to dítě chceme a moc ! máma to jeste neví ze jsem tehotná bojím se jí to ríct nemzu jit na potrat a ani nechci musela by me zabít :-(( .. co mám delatt ?? musel by to doktor udelat kdyby máma rekla ze chce abych sla na potrat muj nazor ze to nechci by ho nezajimal ?? :cry:

Dočetla jsem až tam- oba jsme to moc chtěli a dál už teda nečtu. Určitě máte oba ukončené vzdělání, práci, dítě uživíte a nabídnete mu po psychické a fyzické stránce vše, co potřebuje a určitě nebudete spoléhat na dávky státu. Pak je to super :palec: a není nad plánované rodičovství :palec: Jinak samozřejmě nejsem pro potrat, ale když čtu, že 15-tka nebo 16-tka napíše, že dítě chtěla, tak je mi na nic :zed: :zed:

• Upravit
25
11.7.11 12:17

prítelovi je 20 do práce chodí vydelává dost takže by se onas dokazal postarat a já onej ..

• načítám...
10584
11.7.11 12:19

nene uz od 15ti rozhodujes ty a dr ma tez povinnost mlcet,takze mamine ani nic bez tveho souhlasu rict nemuze.
Zkus treba s pritelem jit za mamkou a reknete ji to oba

• načítám...
10584
11.7.11 12:21
Anonymní píše:
Mikola píše:
Dočetla jsem až tam- oba jsme to moc chtěli a dál už teda nečtu. Určitě máte oba ukončené vzdělání, práci, dítě uživíte a nabídnete mu po psychické a fyzické stránce vše, co potřebuje a určitě nebudete spoléhat na dávky státu. Pak je to super :palec: a není nad plánované rodičovství :palec: Jinak samozřejmě nejsem pro potrat, ale když čtu, že 15-tka nebo 16-tka napíše, že dítě chtěla, tak je mi na nic :zed: :zed:

Ono mas pravdu ze to trosku nezodpovedne je,ale ja mam treba co rikat,otehotnela jsem pres HAK,a mimco jsem se rozhodla si nechat a nelituju,navic skolu dodelanou mam ,studuju VS a s pritelem ted uz manzelem jsme 11let

• načítám...
35791
11.7.11 12:22

Zpetej se zuzkaaa jaký to je.
Já bych do toho nešla. Tvoje představa pouze zš s dítětem mi nepřijde zrovna správná.

K tématu, máma ti to nemůže poručit, ale ráda asi nebude.

• načítám...
25

Ok díky moc :roll: :wink: lepsí asi bude kdyz jí to reknem ..ale trochu pozdeji .. :D

• načítám...
10584

ale v 15ti jsem planovala max skolu a cundry :-D

• načítám...
Gabika
11.7.11 12:24
Anonymní píše:
Mikola píše:
Dočetla jsem až tam- oba jsme to moc chtěli a dál už teda nečtu. Určitě máte oba ukončené vzdělání, práci, dítě uživíte a nabídnete mu po psychické a fyzické stránce vše, co potřebuje a určitě nebudete spoléhat na dávky státu. Pak je to super :palec: a není nad plánované rodičovství :palec: Jinak samozřejmě nejsem pro potrat, ale když čtu, že 15-tka nebo 16-tka napíše, že dítě chtěla, tak je mi na nic :zed: :zed:

To musí byť ale krásny život, keď sa prihodí len to, na čo si dokonale pripravená, čo chceš a čo dlhodobo zodpovedne plánuješ, že? :cert:

• Upravit
25
11.7.11 12:25

jojo to takle vetsinou 15leté holky resí me osobne by spís víc bavilo starat se o mimi než lítaní po diskotékach ty si muzu uzít az potom mám casu dost lepsí je mít díte driv nez pozde :nevim:

• načítám...
1914
11.7.11 12:26

Pokud dítě chcete a plánovali jste ho, tak určitě víte co děláte! Mamce to oznamte a určitě Tě má ráda, takže to zkousne! Musela Tě něčím postrašit.. I když já být Vámi bych tak nespěchala.

Příspěvek upraven 11.07.11 v 12:28

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí