Jsem těhotná, ale potrat nechci!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10584
11.7.11 12:48

me prijit dcera ze je v 15ti tehotna,tak ji asi vysvetlim moznosti a kdyby si mimco nechat chtela,snazila bych se ji pomoc,ale snad v 15ti bude mit jine starosti nez planovat mimco

• načítám...
17745
11.7.11 12:48
RyBANA píše:
Gina108 píše:
RyBANA píše:
Moje nervy, na dítě já neměla pomyšlení ani 20 :mrgreen:

Ale co už, no mámě to řekni, šťastná nebude, ale pokud uvidí, že na potrat nechceš a opravdu to myslíte vážně, jste schopni to zvládnout atd. pochopí tě (možná)

Na diskotéky můžeš chodit a nemusíš, ale dítě je napořád
(většinou), tak si to ještě rozmysli, je to fakt změna - i mě překvapilo jak velká, i když podstatě žiju život jako před tím :nevim:
Ale ona už nemá co rozmýšlet, když potrat pro ni nepřipadá v úvahu. Rozmýšlet měla před tím, než otěhotněla, ale na to už je pozdě, je třeba řešit to, co nastalo.

Máš recht, ale stejně si myslím, že by porozmýšlet měla. Pro většinu z vás není potrat řešení, pro mě ano (ne vždy, ale fakt mi přijít dcera v 15ti s tím, že je těhotná, budu se snažit ji vysvětlit, že v tuto chvíli to nejlepší řešení je - ať se vám to tady líbí nebo ne)

No ještě, že dceru nemám :lol:

Darek může být dárce genetické informace, Rybano :mrgreen: !
Taky žádná hitparáda! :lol:

• načítám...
29730
11.7.11 12:49
RyBANA píše:
Gina108 píše:
RyBANA píše:

Ale co už, no mámě to řekni, šťastná nebude, ale pokud uvidí, že na potrat nechceš a opravdu to myslíte vážně, jste schopni to zvládnout atd. pochopí tě (možná)

(většinou), tak si to ještě rozmysli, je to fakt změna - i mě překvapilo jak velká, i když podstatě žiju život jako před tím :nevim:
Ale ona už nemá co rozmýšlet, když potrat pro ni nepřipadá v úvahu. Rozmýšlet měla před tím, než otěhotněla, ale na to už je pozdě, je třeba řešit to, co nastalo.

Máš recht, ale stejně si myslím, že by porozmýšlet měla. Pro většinu z vás není potrat řešení, pro mě ano (ne vždy, ale fakt mi přijít dcera v 15ti s tím, že je těhotná, budu se snažit ji vysvětlit, že v tuto chvíli to nejlepší řešení je - ať se vám to tady líbí nebo ne)

A to bys do toho sla i s tim, ze ji treba znemoznis mit dalsi deti? Z toho bych mela nejvetsi strach. To bych radsi byla predcasna babicka, mimina ja zas muzu, to jo :-)

• načítám...
23847
11.7.11 12:50
Alice19761 píše:
RyBANA píše:
Gina108 píše:
RyBANA píše:

Taky žádná hitparáda! :lol:

Jojo a v jeho neplnoletosti budeš cvakat aliky ty :jazyk:
No já mám oboje a můžu si to plně vychutnat z obou stran :mrgreen: ale doufám, že budu ušetřena.

• načítám...
SandraM
11.7.11 12:52

sice tomu nevěřím, že to co se tady píše není hoax, ale ok :) V 15ti dítě = porodit si sourozence. Takže já bych matka, tak udělám všechno, aby šlo moje dítě na potrat a nezkazilo si život…v tomhle mám hodně radikální názor, ale nevěřím, že 15ti letý člověk dokáže vychovávat dítě. Navíc přijde o nejhezčí léta svýho života.
Jinak hodně štěstí, hlavně v budoucnu s hledáním zaměstnání :)

• Upravit
6093
11.7.11 12:52

Proč strach před matkou? Protože si s koucourem upekli v dětském pokojíčku (v domě rodičů) ve volných chvílích po škole miminko.

Ono s to před rodiči nahraje jako „nehoda“, protože odvaha na to, aby přiznala, že bejbátko je plánované a moc chtěné, jaksi není.
Aneb když si dítě nechá udělat dítě.

• načítám...
Anonymní
11.7.11 12:53
pikola píše:
Zpetej se zuzkaaa jaký to je.
Já bych do toho nešla. Tvoje představa pouze zš s dítětem mi nepřijde zrovna správná.K tématu, máma ti to nemůže poručit, ale ráda asi nebude.

co ma spolecneho skola s ditetem? jako i se zš se da najit prace… ja mam taky jen zš :) a cekam mimco.

ale teda dite v 15 letech je brzo, ale pokud jsi zrala se o nej postarat tak proc ne…

• Upravit
17745
11.7.11 12:53
Gina108 píše:
Alice19761 píše:
RyBANA píše:
Gina108 píše:
RyBANA píše:
Moje nervy, na dítě já neměla pomyšlení ani 20 :mrgreen:
Ale co už, no mámě to řekni, šťastná nebude, ale pokud uvidí, že na potrat nechceš a opravdu to myslíte vážně, jste schopni to zvládnout atd. pochopí tě (možná)Na diskotéky můžeš chodit a nemusíš, ale dítě je napořád

Taky žádná hitparáda! :lol:
Jojo a v jeho neplnoletosti budeš cvakat aliky ty :jazyk:
No já mám oboje a můžu si to plně vychutnat z obou stran :mrgreen: ale doufám, že budu ušetřena.

Přesně, alíky budeš cálovat Ty :mrgreen: !
Věřím, že těchto „překvápek“ budu taky ušetřena :think: !

• načítám...
3270
11.7.11 12:56

No :think: :think: jistý je že moralizovat nemá cenu.Jenže mi při čtení málem vypadly oči z důlků - popravdě řečeno.Chvíli jsem si myslela že je to blbý vtip.Tedy to,že někdo CHCE V 15 dítě.Pardon skoro v 16.Dle mého názoru je 16.letá holka sama dítě a nemá představu o tom,co znamená život.Taková ta klasická každodenní realita kdy se musíš postarat o vše.Doteď se o ni starala máma a pokud nemá zakladatelka vlastní zázemí v podobě bytu a věcí k fungování rodiny nutných,tak se o ni bude zřejmě starat matka dál.A ještě i o dítě.V takovém případě si myslím že do toho máma MÁ CO MLUVIT.I když píše že otec dítěte vydělává,tak ONA je nezletilá,v 16 letech nevyučená pouze absolvent základní školy.Dost pochybuju o tom,že s dítětem v budoucnu bude mít chuť si vzdělání doplnit.
Možná mě za můj názor ukamenujete,ale dle mého je to ne BLBOST ale přímo ŠÍLENOST v dnešní době mít v 16 dítě.Hlavně nechápu PROČ tak brzo?Co bude dělat až jí skončí po 4 letech rodičák?Půjde na pracák že nemá práci?A důvod?Že by to že má jenom ZŠ a nikde nikdy nepracovala?

• načítám...
1477
11.7.11 12:57

proc hned potrat? vsak existují babyboxy ne? řekla bych že zakladatelka je romka, a u nich je normální mít děti brzy, mám 2 známé a jednu kamarádku romku vsechny rodili v 16.. Někdo je proste radeji doma a stara se o deti nez aby sel pracovat.. Jinak zakladatelko mamky se neboj, k ničemu te donutit nemůže a děťátko si hned jak ho uvidí zamiluje :-) Já kdyz v 19 oznámila mati ze bude babicka tak jsem skoro nesmela domu, no a ted je cela poprdena… :lol: :lol:

• načítám...
3721
11.7.11 12:59
Anonymní píše:
Gabika píše:
Anonymní píše:
Mikola píše:
Ahoj je mi 15let za 2měsíce 16,a jsem těhotná oba jsme to chtěli s přítelem on byl moc stastný kdyz jsem mu to rekla i já byla jenže moje máma říkala že jestli budu vtOm .. dá me na potrat jenže já nechci jsem moc verící a jít na potrat ? néé to bych nikdy neudelala já s pritelem to dítě chceme a moc ! máma to jeste neví ze jsem tehotná bojím se jí to ríct nemzu jit na potrat a ani nechci musela by me zabít :-(( .. co mám delatt ?? musel by to doktor udelat kdyby máma rekla ze chce abych sla na potrat muj nazor ze to nechci by ho nezajimal ?? :cry:
Dočetla jsem až tam- oba jsme to moc chtěli a dál už teda nečtu. Určitě máte oba ukončené vzdělání, práci, dítě uživíte a nabídnete mu po psychické a fyzické stránce vše, co potřebuje a určitě nebudete spoléhat na dávky státu. Pak je to super :palec: a není nad plánované rodičovství :palec: Jinak samozřejmě nejsem pro potrat, ale když čtu, že 15-tka nebo 16-tka napíše, že dítě chtěla, tak je mi na nic :zed: :zed:
To musí byť ale krásny život, keď sa prihodí len to, na čo si dokonale pripravená, čo chceš a čo dlhodobo zodpovedne plánuješ, že? :cert:
Nechápu, na co narážíš? :nevim: Já se rozčiluju, že to plánovali, to JE nezodpovědné. Pokud se to člověku přihodí, že selže ochrana, pak bych neřekla ani popel. Sama mám kamarádku, co otěhotněla v 15-ti. Tady zakladatelka to pouze líčí jako prima dobrodružství :potlesk: :potlesk: Přítel se o nás postará :pankac: a zapomněla dodat, že škola je nuda, teď budu matka a kdo je víc :pankac:

jako vis co, je nezodpovedne mit dite v 15, podle me je to brzo, ale kdyz to planovali tak je v tom nech. ted divky dospivaji driv nez kdysi, nevim jestli je na dite zrala ale to nevis ani ty, protoze ji ani jedna nezname. Ona tady resi ze ji matka vyhrozovala potratem a neptala se na nazor ohledne tehotenstvi, tak ji zadna z nas nema pravo soudit! a kdyby jsi se nebala dat svuj nazor najevo a stat si za nim tak nepises jako anonym… nic v zivote neni tezky a spousta z nas je naivnich ale kazda si tim musime projit a poradit si…

• načítám...
3270
11.7.11 13:00
Anonymní píše:
pikola píše:
Já bych do toho nešla. Tvoje představa pouze zš s dítětem mi nepřijde zrovna správná.K tématu, máma ti to nemůže poručit, ale ráda asi nebude.

co ma spolecneho skola s ditetem? jako i se zš se da najit prace… ja mam taky jen zš :) a cekam mimco.

ale teda dite v 15 letech je brzo, ale pokud jsi zrala se o nej postarat tak proc ne…

Jak může 15 letý člověk vědět že je ZRALÝ se postarat o dítě?Zjistí to jedině tím,že to zkusí - ale není to trochu moc velké riziko pro to dítě když dotyčný zralý není?15 letý člověk má studovat,poznávat svět a HLAVĚ SÁM SEBE.v tomto věku to ještě nejsou lidi schopní vzít zodpovědnost pořádně sami za sebe natož za život malého mimča.Vždyt to je rozhodnutí na celý život.Pokud jim s tím nepomůže rodina tak jsou v háji.

• načítám...
4542
11.7.11 13:01

Ne, mamka tě nemůže donutit jít na potrat, a pokud ti to říká, nevěř jí.

• načítám...
9819
11.7.11 13:02
Anonymní píše:
pikola píše:

ale teda dite v 15 letech je brzo, ale pokud jsi zrala se o nej postarat tak proc ne…

no to je snáď vtip, nie? :lol: V 15 zralá na dieťa?! :zed: a tú situáciu vzdielanie verzus práca Ti fakt nezávidím :roll: Predpokladám, že si ešte ani nestihla si nejakú hľadať…

• načítám...
3270
11.7.11 13:03

Jo. :palec: :palec: tak nějak.To by mě zajímalo co by slečna zakladatelka dělala kdyby jí ta zlá máma co ji žene na potrat(určitě jen proto že jí miminko nepřeje a myslí to s ní špatně :roll: )řekla tak si dítě nech,ale sbal si svých 5 švestek a jdi si bydlet za tím s kým sis to ÚMYSLNĚ pořídila.At se komplet stará o tebe i ot malé.A možná :think: by to máma měla udělat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100