Jsem těhotná, ale potrat nechci!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2118
11.7.11 13:38

Milá pisatelko o dotaz zda má mamka právo tě poslat na potrat odpovídám nemá ,nebudu tě tady kritizovat za to jak jsi se rozhodla a nebo proč si e tak rozhodla na to ani já nemám právo. Sama poznáš že péče o miminko není jednoduchá a že mimčo není jen hračka. Na druhou stranu ani holka v 18l s vysokou školou není lepší matka než 16letá se zákl vzděláním.To bych takto nesrovnávala. Přeji ti plno síly a mimču hodnou maminu . :wink:

• načítám...
Nika21
11.7.11 13:39

jitkabokule: Tak podle mě hormony můžou zapracovat i v 15. Jednu takovou kamarádku jsem měla. Neměla ani přítele, nic. Ale chtěla dítě. :nevim: Nevím, nerozumím tomu a já si říkala, jak mám dítě brzo (až porodím bude mi 22 let). Pamatuju si, že když mi bylo 16, tak jsem nedostala 3 měsíce menstruaci. Fakt jsem si myslela, že jsem v tom. Ale chtěla jsem na potrat, protože jsem věděla, že já se o to dítě prostě postarat nedokážu… Ale třeba můj bývalý byl proti, to dítě chtěl. Já fakt nevím, ale hormony často fungujou i takhle brzo. Příroda to prostě zajistila tak, že můžeme mít děti od té doby, co máme menstruaci, tak proč nemůžeš mít i pudy? :nevim:

• Upravit
10568
11.7.11 13:42

Ahoj,tak ja jsem hlidala hodne let deti,asi od svych 12ti,deti jsem vzdycky milovala,v te dobe jsem si klidne predstavila byt maminka i v15ti,nakonec jsem porodila 6 pred 18nama,a jsem stastna ze jsem mamina.Myslim si ze nektera tzv pubertacka vidi kocarky a hned chce dite ale nevi c to obnasi ale jsou holky treba jako ja a vypada to ze je i zakladatelka,muj bratranek ma manzelku a ta mela prvni dite v15ti a byla ta nejlepsi maminka co jsem mohla znat,akorad manzelstvi ji nevyslo a pak potkala bratrance,ja ji znam od mala

• načítám...
17745
11.7.11 13:42
78mamina píše:
Milá pisatelko o dotaz zda má mamka právo tě poslat na potrat odpovídám nemá ,nebudu tě tady kritizovat za to jak jsi se rozhodla a nebo proč si e tak rozhodla na to ani já nemám právo. Sama poznáš že péče o miminko není jednoduchá a že mimčo není jen hračka. Na druhou stranu ani holka v 18l s vysokou školou není lepší matka než 16letá se zákl vzděláním.To bych takto nesrovnávala. Přeji ti plno síly a mimču hodnou maminu . :wink:

Ber to jenom jako legrácku, nerýpu, ale to s tou 18-letou holkou s vystudovanou VŠ, mě rozesmála.
Leda, že by studovala v Plzni :mrgreen: !

• načítám...
10568
11.7.11 13:43

Musim jeste dodat ze tehu nebylo planovane,nechali jsme tomu volny prubeh az druhe bylo planovane

• načítám...
13046
11.7.11 13:43

jj v plzni se to prý dá stihnout i do 18 let :-DD

• načítám...
10584
11.7.11 13:44
Gabrielaaa píše:

slysela jsem ze aj pres vikend se to da stihnout :-D

• načítám...
17745
11.7.11 13:45
Gabrielaaa píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
3721
Alice19761 píše:
78mamina píše:
Milá pisatelko o dotaz zda má mamka právo tě poslat na potrat odpovídám nemá ,nebudu tě tady kritizovat za to jak jsi se rozhodla a nebo proč si e tak rozhodla na to ani já nemám právo. Sama poznáš že péče o miminko není jednoduchá a že mimčo není jen hračka. Na druhou stranu ani holka v 18l s vysokou školou není lepší matka než 16letá se zákl vzděláním.To bych takto nesrovnávala. Přeji ti plno síly a mimču hodnou maminu . :wink:
Ber to jenom jako legrácku, nerýpu, ale to s tou 18-letou holkou s vystudovanou VŠ, mě rozesmála.
Leda, že by studovala v Plzni :mrgreen: !

jezis ty jsi trupina, hlavni myslenku jsi zazdila detailem. souhlasim s 78mamina!! :palec:

• načítám...
20296
78mamina píše:

V 18 s vysokou, to je někde v Améru možná někdo :-)

• načítám...
14335

Nemá tě právo posílat na potrat.. Ani právní a myslím si, ani lidský. Jestli si zkazíš život nebo ne, to nikdo neví, možná ano, možná ne, možná vás přítel uživí, možná i bez vzdělání - i když kdo ví, jestli nedoděláš školu, protože znám holky, co si pak dodělaly a práci mají..
Každý má svůj názor, já bych asi dceři potrat možná!!!!! doporučila nevím, ale určitě ne přikazovala, protože to je už její rozhodnutí.. Pokud bude litovat, že dítě má, řekne si byla jsem blbá, pokud dítě mít nebude a pak bude mít problémy s otěhotněním, tak řekne, je to tvoje vina, poslala si mě tam…
Neni sice situace ideální mít tak brzo dítě, ale asi bych dceru do potratu nenutila..

• načítám...
20296
11.7.11 13:47

Aha už jste to komentovaly, tak nic :-D

• načítám...
17745
11.7.11 13:47
Zdeni90 píše:
Alice19761 píše:
78mamina píše:
jezis ty jsi trupina, hlavni myslenku jsi zazdila detailem. souhlasim s 78mamina!! :palec:

Na to, že se neznáme, jsi vskutku „přímá“ :think: !

• načítám...
2118
11.7.11 13:48
Alice19761 píše:
78mamina píše:

JO jo vím chybička se vloudila mělo tam být sš jen jsem chtěla naznačit že i holka co má jen zš není horší než kdo školu má jasně má mín možností ale nelíbí se mi že tu nekteří utočily právě na vzdělání člověka. :wink:

• načítám...
13046
11.7.11 13:48

holky nerýpejte tu zase do sebe :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky