Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nakukovatelka píše:Cappy píše:Po nekolikatem precteni soudim, zes to myslela ironicky, v tom pripade
Tak pokud je dítě chtěné a plánované, předpokládám, že jsi sama za sebe zodpovědná, dokážeš se sama o sebe postarat a nebydlíš u rodičů - tak to matce může být jedno, ne?
Ale kdyz jsem to precetla poprve, chtelo se mi napsat, ze mam taky 15lete dite, a rict prede mnou nekdo, ze to „ty matce muze bejt jedno“, tak dotycnymu snad jednu natahnu.
No, doufam, ze mi synek podobny prekvapeni neprichysta, mam se svym i jeho zivotem na pristich cca 10 let trosku jiny plany
Doufam, ze ho nelapne jakasi miminkochtiva spoluzacka a neco si spolu neupletou, trefil by me slak.
Ale ja myslim, ze ne - mame ted doma 2letyho brachu, tak synator vidi, oč kráčí - coz teda koukam, ze je docela vyhoda
78MAMINA Tak plánovat na 10let je docela jak by řekl muj synek hustýýý. nikdy nevíš co přijde za rok či dva. ![]()
Hm, tak myslím, že zakladatelka vyhlásila novinu do světa, mámě se to stejně dál bojí říct, takže diskuze vcelku k ničemu
![]()
Ale pěkná výměna názorů ![]()
Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou
) dá najít slušně placená práce??? ![]()
rhiannon píše:
Hm, tak myslím, že zakladatelka vyhlásila novinu do světa, mámě se to stejně dál bojí říct, takže diskuze vcelku k ničemu![]()
![]()
Ale pěkná výměna názorů
Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou) dá najít slušně placená práce????
Slušně placená práce je dost subjektivní pojem ![]()
rhiannon píše:
Hm, tak myslím, že zakladatelka vyhlásila novinu do světa, mámě se to stejně dál bojí říct, takže diskuze vcelku k ničemu![]()
![]()
Ale pěkná výměna názorů
Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou) dá najít slušně placená práce???
No pravdepodopnost je hodne nizka ale je tam.Ale opravdu je to minimum.
mag píše:rhiannon píše:Slušně placená práce je dost subjektivní pojem
![]()
Ale pěkná výměna názorů
Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou) dá najít slušně placená práce????
No, to je taky fakt
každý máme jiná měřítka ![]()
mag píše:rhiannon píše:Slušně placená práce je dost subjektivní pojem
![]()
Ale pěkná výměna názorů
tak tak. Pro mě bylo v 15 letech 10 000kč slušný peníze, dneska už vím, že to zas taková sláva není ![]()
kattkka píše:rhiannon píše:No pravdepodopnost je hodne nizka ale je tam.Ale opravdu je to minimum.
![]()
Ale pěkná výměna názorů
Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou) dá najít slušně placená práce???
To souhlasím, myslela jsem to celkově ![]()
lleennttiillkkaa píše:mag píše:tak tak. Pro mě bylo v 15 letech 10 000kč slušný peníze, dneska už vím, že to zas taková sláva nenírhiannon píše:Slušně placená práce je dost subjektivní pojem
![]()
Ale pěkná výměna názorů
Pro mě ta desítka byla dobrá dokud jsem bydlela u našich
pak jsem jaksi začala strádat ![]()
zuzukaa píše:
mam stim skusenost takze zakladatelko myslim si ze jestly mimi chcete tak ok ale mnela by si se zamyslet co jak bude dal ? urcite vse sama nezvladnes v 15letech! kdys budes cokoliv potrebovat tak mi napis poradim ja take mnela dceru v 15 ale zadna sranda to neni! neco jineho je si ditko pujcit treba na cely den na prochazku nebo tak ale zase neco jineho je dite vychovavat starat se o dite i pritele a domacnost atd PORADNE SI TO VSECHNO POROMYSLI!!!!!NENI TO SRANDA.
Ty jsi to dítě v 15 taky plánovala?? Jestli ne, pak je to obrovský rozdíl, ty jsi se rozhodla to dítě si nechat a musela jsi se s tím nějak poprat, ale naplánovat ho a nemít k tomu zázemí je hloupost, zakladatelka sice píše, že přítel peníze má, ale tohle ještě zázemí pro rodinu asi nebude ![]()
rhiannon píše:
![]()
Ale pěkná výměna názorů
ja jsem zamestnana jako delnice s 12h smenami. pracuji tam i vyucene, s maturou i bez skoly. plat na zenskou mam celkem dobry, mam pohyb, ale je to vetsinou docela makacka
ale tak jestli delat prodavacku za par supu, nebo si na to vydelat a byt podle toho ohodnocena je podle me lepsi
. ted jsem tehu a jsem precitlivela takze jestli jsem nekoho necim urazila nebo si neco moc beru tak to musite brat s rezervou, ale fakt nesnasim kdyz nekdo hazi lidi do jednoho pytle ![]()
když je člověk šikovný a má dobré jméno a zkušenosti,tak většina zaměstnavatelu da přednost jim,jen se zeptejte lidí za kasou v supermárketech co mají za školu,hodně z nich má VŠ,ale jsou čerstvě ze školy a jsou rádi,že aspoň nějakou práci mají.....
rhiannon píše:mag píše:No, to je taky faktrhiannon píše:Slušně placená práce je dost subjektivní pojem
![]()
Ale pěkná výměna názorů
![]()
každý máme jiná měřítka
No já bych o neslušné, ale slušně placené práci věděla.
Ale provozovat to tedy nechci.
Gina108 píše:rhiannon píše:No já bych o neslušné, ale slušně placené práci věděla.mag píše:No, to je taky faktrhiannon píše:Slušně placená práce je dost subjektivní pojem
![]()
Ale pěkná výměna názorů
![]()
každý máme jiná měřítka
Ale provozovat to tedy nechci.
nu ale taky ji nemuze delat kde kdo, ale zase skola taky neni potreba to je pravda ![]()
No holky, já si myslím, že kdo chce, tak si práci najde vždycky, ať už se školou nebo bez jak tady některá z vás psala, fabrik je plno a k pásu vezmou i bez školy. Celkově bez školy se práce hledá hůř to je jasný, ale dá se sehnat…
Myslím že v dnešní době je to ruzné nekdo jen se zs si dokáže vydelat mnohem víc než ten co má vš to záleží na práci atd. Příklad kamarádka má zdrávku bere 17tis moje sestra jen zš a pracuje za barem kde si vydělá 21tis plus něco na diškách. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat