Jsem těhotná, ale potrat nechci!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2118
11.7.11 14:10
nakukovatelka píše:
Cappy píše:
Tak pokud je dítě chtěné a plánované, předpokládám, že jsi sama za sebe zodpovědná, dokážeš se sama o sebe postarat a nebydlíš u rodičů - tak to matce může být jedno, ne?
Po nekolikatem precteni soudim, zes to myslela ironicky, v tom pripade :palec:
Ale kdyz jsem to precetla poprve, chtelo se mi napsat, ze mam taky 15lete dite, a rict prede mnou nekdo, ze to „ty matce muze bejt jedno“, tak dotycnymu snad jednu natahnu.
No, doufam, ze mi synek podobny prekvapeni neprichysta, mam se svym i jeho zivotem na pristich cca 10 let trosku jiny plany :-)
Doufam, ze ho nelapne jakasi miminkochtiva spoluzacka a neco si spolu neupletou, trefil by me slak.
Ale ja myslim, ze ne - mame ted doma 2letyho brachu, tak synator vidi, oč kráčí - coz teda koukam, ze je docela vyhoda :mrgreen:

78MAMINA Tak plánovat na 10let je docela jak by řekl muj synek hustýýý. nikdy nevíš co přijde za rok či dva. :lol:

• načítám...
15404
11.7.11 14:10

Hm, tak myslím, že zakladatelka vyhlásila novinu do světa, mámě se to stejně dál bojí říct, takže diskuze vcelku k ničemu :lol: :lol:

Ale pěkná výměna názorů :kytka:

Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou :mrgreen: ) dá najít slušně placená práce??? :wink:

• načítám...
mag
12870
11.7.11 14:11
rhiannon píše:
Hm, tak myslím, že zakladatelka vyhlásila novinu do světa, mámě se to stejně dál bojí říct, takže diskuze vcelku k ničemu :lol: :lol:

Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou :mrgreen: ) dá najít slušně placená práce????

Slušně placená práce je dost subjektivní pojem :lol:

• načítám...
24320
11.7.11 14:12
rhiannon píše:

Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou :mrgreen: ) dá najít slušně placená práce??? :wink:

No pravdepodopnost je hodne nizka ale je tam.Ale opravdu je to minimum.

• načítám...
15404
mag píše:
rhiannon píše:

Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou :mrgreen: ) dá najít slušně placená práce????

No, to je taky fakt :lol: :lol: každý máme jiná měřítka :wink:

• načítám...
27264
mag píše:
rhiannon píše:

tak tak. Pro mě bylo v 15 letech 10 000kč slušný peníze, dneska už vím, že to zas taková sláva není :D

• načítám...
15404
11.7.11 14:13
kattkka píše:
rhiannon píše:

Jen tak na okraj - vážně si někdo myslí, že se s dokončenou základní školou (teda jen základní školou :mrgreen: ) dá najít slušně placená práce??? :wink:
No pravdepodopnost je hodne nizka ale je tam.Ale opravdu je to minimum.

To souhlasím, myslela jsem to celkově :wink:

• načítám...
20296
11.7.11 14:14
lleennttiillkkaa píše:
mag píše:
rhiannon píše:

tak tak. Pro mě bylo v 15 letech 10 000kč slušný peníze, dneska už vím, že to zas taková sláva není :D

Pro mě ta desítka byla dobrá dokud jsem bydlela u našich :mrgreen: pak jsem jaksi začala strádat :lol:

• načítám...
15696
11.7.11 14:14
zuzukaa píše:
mam stim skusenost takze zakladatelko myslim si ze jestly mimi chcete tak ok ale mnela by si se zamyslet co jak bude dal ? urcite vse sama nezvladnes v 15letech! kdys budes cokoliv potrebovat tak mi napis poradim ja take mnela dceru v 15 ale zadna sranda to neni! neco jineho je si ditko pujcit treba na cely den na prochazku nebo tak ale zase neco jineho je dite vychovavat starat se o dite i pritele a domacnost atd PORADNE SI TO VSECHNO POROMYSLI!!!!!NENI TO SRANDA.

Ty jsi to dítě v 15 taky plánovala?? Jestli ne, pak je to obrovský rozdíl, ty jsi se rozhodla to dítě si nechat a musela jsi se s tím nějak poprat, ale naplánovat ho a nemít k tomu zázemí je hloupost, zakladatelka sice píše, že přítel peníze má, ale tohle ještě zázemí pro rodinu asi nebude :think:

• načítám...
3721
11.7.11 14:15
rhiannon píše:

ja jsem zamestnana jako delnice s 12h smenami. pracuji tam i vyucene, s maturou i bez skoly. plat na zenskou mam celkem dobry, mam pohyb, ale je to vetsinou docela makacka :) ale tak jestli delat prodavacku za par supu, nebo si na to vydelat a byt podle toho ohodnocena je podle me lepsi :) . ted jsem tehu a jsem precitlivela takze jestli jsem nekoho necim urazila nebo si neco moc beru tak to musite brat s rezervou, ale fakt nesnasim kdyz nekdo hazi lidi do jednoho pytle :evil:

• načítám...
486
11.7.11 14:16

když je člověk šikovný a má dobré jméno a zkušenosti,tak většina zaměstnavatelu da přednost jim,jen se zeptejte lidí za kasou v supermárketech co mají za školu,hodně z nich má VŠ,ale jsou čerstvě ze školy a jsou rádi,že aspoň nějakou práci mají.....

• načítám...
23847
11.7.11 14:17
rhiannon píše:
mag píše:
rhiannon píše:

No, to je taky fakt :lol: :lol: každý máme jiná měřítka :wink:

No já bych o neslušné, ale slušně placené práci věděla. :mrgreen: Ale provozovat to tedy nechci.

• načítám...
3721
11.7.11 14:19
Gina108 píše:
rhiannon píše:
mag píše:
rhiannon píše:

No, to je taky fakt :lol: :lol: každý máme jiná měřítka :wink:
No já bych o neslušné, ale slušně placené práci věděla. :mrgreen: Ale provozovat to tedy nechci.

nu ale taky ji nemuze delat kde kdo, ale zase skola taky neni potreba to je pravda :D

• načítám...
15696
11.7.11 14:19

No holky, já si myslím, že kdo chce, tak si práci najde vždycky, ať už se školou nebo bez jak tady některá z vás psala, fabrik je plno a k pásu vezmou i bez školy. Celkově bez školy se práce hledá hůř to je jasný, ale dá se sehnat…

• načítám...
2118
11.7.11 14:21

Myslím že v dnešní době je to ruzné nekdo jen se zs si dokáže vydelat mnohem víc než ten co má vš to záleží na práci atd. Příklad kamarádka má zdrávku bere 17tis moje sestra jen zš a pracuje za barem kde si vydělá 21tis plus něco na diškách. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100