bolest břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kimila
9.1.09 15:42

bolest břicha

ahojky lidičky před 4 dny jsem měla ovulaci a tet mě 3 den bolí břícho když ho zatáhnu tak bolí ještě výc mám citlivé bradavky a výtok ten je takovej hlenovytej až do žluta!! myslíte že bych mohla bejt těhotná nebo není semnou něco v pořádku nikdy jsem to neměla!! předem děkuji za odpověd :? možná tam mám nějaké chybičky tak pardon nejsem moc dobrá na češtinu :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5255
9.1.09 15:47

Tak bohužel nikdo není tvoje vajíčko,abychom věděly :lol: Musíš vydržet a pak zkusít test,nic jiného ti tady nikdo neporadí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.1.09 16:21

Nevím nevím takhle brzy mít těhu příznaky. Vím, že je to dlouhé čekání, ale musíš počkat na test. Jinak podle výtoku těhu asi nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
9.1.09 19:49

bolest břicha

tak uvydíme chvylku počkám a pak si koupím test možná jsem jen nastydla :D

• Citovat
  • Upravit
kimila
9.1.09 20:11

blest břicha

a dneska se mi udělalo špatně zamotala se mi hlava a špatně se mi dýchalo tak nevím co to bude

• Citovat
  • Upravit
10848
9.1.09 21:16

nooo, že tu občas někdo plaší s testováním čtyři dny před očekávanou MS, to jo, Ale že by 4 dny po ovulaci :roll: :lol: . ty asi nejsi vzorem trpělivosti, viď?
jasně, prostě musíš vydržet. ale tu bolest břicha bych hlídala, aby to nebyl spíš zdravotní problém. s bolestmi břicha není legrace.

jsi cizinka? nebo máš dysgrafii?

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
10.1.09 09:41

kimila jestli se ti zamotala hlava spastne se ti dychalo, tak si vem igelitovy pytlik a dychej si do nej, normalne panikaris a hyperventilujes. jeste k tomu patri brneni rukou a jazyka.

je nesmysl, abys v tuto chvili mela nejAKE tehotenske priznaky, protoze embryo jeste ani nedospelo do delohy a HCG zacne vylucovat tak za 3 dny

tak se hod do klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
10.1.09 12:35

bolest břicha

no dík a v tom pytlíku se udusím ne?? já nepanikařím jen mi to přišlo divný :D

• Citovat
  • Upravit
kimila
10.1.09 12:36

bolest břicha

jsem slovenka proč?? :D

• Citovat
  • Upravit
6
19.3.18 14:28

Pěkný den mám dotaz mám bolesti brřicha rani nevolnos 3.3. Do 7.3. Jsem mela mesicky od 15.3. Me zacalo bolet bricho a rani nevolnost dnes jesm bila u ginekologa 19.3. Myslela jsem ze jsem tehotna ten mi tedy rekl ze tam nic nevidi ze je to brzo ale ze priznaky tehotenstvi mam teh test jesem si delala a bil negatyvni chci se zeptat jesli sti mel nekdo skusenosti dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
19.3.18 14:55

@Ivuseiva Ahoj, na těhotenství mi to přijde opravdu brzy, spíš bych tipovala ovulaci, časově by to cca odpovídalo. Několikrát se mi stalo, že mě hodně bolelo břicho, motala se hlava, nevolnost (kéž by jen ranní :-) ), průjem - jednou jsem kvůli tomu skončila v nemocnici s podezřením na slepák. Nic nenašli a uzavřeli to s tím, že asi ovulka. Po pár dnech to samo odeznělo.
Pokud tě doktor vyšetřil a nic nenašel, tak budeš muset ještě vydržet a případně znovu testovat. Ono i tohle by teoreticky mohl být příznak těhu, ale v téhle fázi cyklu to může být asi cokoli.
Kdyby se ta bolest ale zhoršovala nebo ti bylo pořád špatně, případně se přidalo něco dalšího, tak zajdi třeba ještě k praktikovi pro jistotu. Bolest břicha a nevolnost může souviset s kde čím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
19.3.18 15:23

@Ivuseiva A ještě bych dodala, že u prvního dítěte mě v začátku těhu bolelo břicho brutálně, ale až nějak kolem termínu očekávané MS, takže jsem myslela, že je to k ní. Do té doby jsem nevnímala nic neobvyklého. Nevolnosti, bolesti hlavy, bolavá prsa atd. se dostavily později, to už jsem věděla, že jsem těhotná. Ale neříkám, že to je pravidlo, každá to vnímá jinak - dřív/později, míň/víc,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.3.18 16:15

@Jitule L. Dekuji ano vim ze to muze souvisit s cim koli jeste tedy pockam 26.3. Mam jit jeste na krev tak uvidim tes me bolej prsa a citim se porad plna mam taky nejake velke bricho a tvrde tak nevim pockam asi jeste tak jak mi pan doktor rekl ze je brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.3.18 20:28

@Ivuseiva Tak pevné nervy při čekání, dny před MS bývají nekonečné. Držím palce, aby byl výsledek testu takový, jaký si přeješ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.3.18 22:08

@Jitule L. Strasne moc dekuji..
Moc tomu neverim ale budis chteli bi jsme mimi ale pritel je asi neplodny jsme spolu pet let a nejde nam to byli jsme pred dvouma rokama u lekare a ja jsem. v poradku ale pritel mel sceleho vyckovejho testu na spermije jen dve zive tak tomu moc nedavam ale zas mi muj ginekolov rekl ze se to memi ze je cas kdy zive nejsou a je cas kdy zive jsou tak jsem zvedava :) :) :? Ato cekani je vazne moc napineve prala.bich si abi to vyslo ale I se bojim dalsiho sklamani :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí