Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byla jsem tady asi před půl rokem.Snažili jsme se s manželem co to dalo a stále nic.Já počítala ovulaci,měřila teplotu,kupovala ovulační testy.zkrátka vše co se dalo. A najednou se mi nahromadilo hodně práce,stres,byla jsem protivná jak stará panna. Manžel na mě po ráno hupnul,se slovy,že už to se mnou není k vydržení. No a světe div se,bez propočtů a výpočtů jsem v 6.týdnu.Asi opravdu zabírá,když na mimčo nemyslíte jak se všude píše.Vím,že to nejde na to nemyslet.Ale zkuste třeba někam odjet. Holky držím všem všechny své palce!!!!!!!!!!!!
ahoj pihule, věřím, žes to myslela dobře, ale asi by bylo třeba napsat - pro snažilky bez problémů
, jinak je to opravdu rada nad zlato
a mantra všech snažilek
![]()
nikdy bych nebyla těhotná, kdybych na to nemyslela............
moje rada je nechat si napřed všechcno vyšetřit, a pak na to třebas nemyslet - což v podstatě znamená nechat si udělat lobotomii
mnohým z nás nemyslením na to utíká cenný čas
taktak, souhlasím. Jen nevím Pudlo, co to je ta lobotomie? Luxus nemyslet na to si opravdu můžou dovolit pouze snažilky u kterých je vše v pořádku a opravdu to prostě jednoho dne vyjde. Ale různě komplikovaný poruchy jsou na hovno a tam na to stejně myslíš, už jen protože jako žena si připadáš neschopná. Nechci se nikoho dotknout, je to jen můj názor. Snažím se o mimi již 3 a půl roku, jsem dle vyšetření naprosto ok a jediný co se nám povedlo bylo letos v říjnu mimoděloží těhu ( přirozeně a bez léků ), což opravdu zamrzí snad víc než žádný těhu. Od tý doby jsem neměla normální MS ani po hormonech. Nevím co si mám myslet a začínám mít pocit, že zas tak v pořádku to prostě není.
ahojte, jo nemyslet na to nejde, když už se člověk pokouší dlouho, i jsme byli na dovolený, už jsme byli i na všech vyšetřeních, všechno v pohodě, což jsme opravdu rádi,
prej jen vydržet......
tak doufáme a dále zkoušíme a počítáme, že by tenhle rok to vyšlo? ![]()
Dobrý den jsem tun poprvé, mam dotaz abyla bych vděčná za pomoc nebo radu. Brala jsem nepravidelně antikoncepc. 1.1 2022 jsem měla poslední MS. Dnes je 15,2 a žádná MS. Před 3 dny mi začali strašně bolet bradavky na dotek, šílená bolest zad a strasna únava, začal se mi dělat divný výrok bez zápachu, bez pálení a svědění, je bílý docela hustý a připadá mi ze v tom jsou jakoby bílý hrudky. test jsem si dělala a je negativní mužů byt těhotná nebo je nekde nějaký problém? Děkuju moc za radu
![]()
@Liliana16 tak odkud jsi brala antikoncepci nepravidelně, viděla bych to já hormonální nerovnováhu. Pokud je TT negativní, těhotná nejsi. Zkus další test za týden a pokud bude stále negativní, navštiv gynekologa ![]()
@Liliana16 a co se týká výroku, může se jednát o candiozu, neboli kvasinkovou infekci v začátku, kdy ještě nesvedi, nepálí a může být způsobena oslabenou imunitou nebo právě hormonální nerovnováhou
@Liliana16 ahoj, měla jsem obdobný „problém“, který byl doprovázen ale řadou jiných, založila jsem kvůli tomu tady diskuzi - Bolest při pohlavním styku, nevolnost, PMS příznaky - těhotenský test negativní, ve výsledku jsem od dnešního dne na antibiotikach, kvůli zánětu a čekám na výsledky stěru. Moje rada? Navštívit gynekologii a neodkladat to jak já, může se z toho vyklubat více věcí.