snažilky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
2.1.09 17:13

snažilky

Byla jsem tady asi před půl rokem.Snažili jsme se s manželem co to dalo a stále nic.Já počítala ovulaci,měřila teplotu,kupovala ovulační testy.zkrátka vše co se dalo. A najednou se mi nahromadilo hodně práce,stres,byla jsem protivná jak stará panna. Manžel na mě po ráno hupnul,se slovy,že už to se mnou není k vydržení. No a světe div se,bez propočtů a výpočtů jsem v 6.týdnu.Asi opravdu zabírá,když na mimčo nemyslíte jak se všude píše.Vím,že to nejde na to nemyslet.Ale zkuste třeba někam odjet. Holky držím všem všechny své palce!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
2.1.09 17:20

Ha, rada nad zlato..... :? :? :? :? :? :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.1.09 18:50

ahoj pihule, věřím, žes to myslela dobře, ale asi by bylo třeba napsat - pro snažilky bez problémů :wink: , jinak je to opravdu rada nad zlato :D a mantra všech snažilek :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
3.1.09 09:56

nikdy bych nebyla těhotná, kdybych na to nemyslela............

moje rada je nechat si napřed všechcno vyšetřit, a pak na to třebas nemyslet - což v podstatě znamená nechat si udělat lobotomii

mnohým z nás nemyslením na to utíká cenný čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.09 20:52

taktak, souhlasím. Jen nevím Pudlo, co to je ta lobotomie? Luxus nemyslet na to si opravdu můžou dovolit pouze snažilky u kterých je vše v pořádku a opravdu to prostě jednoho dne vyjde. Ale různě komplikovaný poruchy jsou na hovno a tam na to stejně myslíš, už jen protože jako žena si připadáš neschopná. Nechci se nikoho dotknout, je to jen můj názor. Snažím se o mimi již 3 a půl roku, jsem dle vyšetření naprosto ok a jediný co se nám povedlo bylo letos v říjnu mimoděloží těhu ( přirozeně a bez léků ), což opravdu zamrzí snad víc než žádný těhu. Od tý doby jsem neměla normální MS ani po hormonech. Nevím co si mám myslet a začínám mít pocit, že zas tak v pořádku to prostě není.

• Citovat
  • Upravit
7
7.1.09 21:23

ahojte, jo nemyslet na to nejde, když už se člověk pokouší dlouho, i jsme byli na dovolený, už jsme byli i na všech vyšetřeních, všechno v pohodě, což jsme opravdu rádi,
prej jen vydržet......
tak doufáme a dále zkoušíme a počítáme, že by tenhle rok to vyšlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.09 19:04

abcdef

• Citovat
  • Upravit
14
15.2.22 16:25

Můžu bejt těhotná?

Dobrý den jsem tun poprvé, mam dotaz abyla bych vděčná za pomoc nebo radu. Brala jsem nepravidelně antikoncepc. 1.1 2022 jsem měla poslední MS. Dnes je 15,2 a žádná MS. Před 3 dny mi začali strašně bolet bradavky na dotek, šílená bolest zad a strasna únava, začal se mi dělat divný výrok bez zápachu, bez pálení a svědění, je bílý docela hustý a připadá mi ze v tom jsou jakoby bílý hrudky. test jsem si dělala a je negativní mužů byt těhotná nebo je nekde nějaký problém? Děkuju moc za radu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
15.2.22 17:45

@Liliana16 tak odkud jsi brala antikoncepci nepravidelně, viděla bych to já hormonální nerovnováhu. Pokud je TT negativní, těhotná nejsi. Zkus další test za týden a pokud bude stále negativní, navštiv gynekologa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
15.2.22 17:47

@Liliana16 a co se týká výroku, může se jednát o candiozu, neboli kvasinkovou infekci v začátku, kdy ještě nesvedi, nepálí a může být způsobena oslabenou imunitou nebo právě hormonální nerovnováhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.2.22 18:07

@Liliana16 ahoj, měla jsem obdobný „problém“, který byl doprovázen ale řadou jiných, založila jsem kvůli tomu tady diskuzi - Bolest při pohlavním styku, nevolnost, PMS příznaky - těhotenský test negativní, ve výsledku jsem od dnešního dne na antibiotikach, kvůli zánětu a čekám na výsledky stěru. Moje rada? Navštívit gynekologii a neodkladat to jak já, může se z toho vyklubat více věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí