Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosim o radu, jestli jste to mely podobne. Uz 3. den me boli brisko, zacne to odpoledne, navecer. Boli me snad cela deloha, nejhorsi to je, kdyz si jdu vecer lehnout. Parkrat za den mi ztvrdne bricho, ale to mam snad od zacatku tehu. Vcera vecer jsem si dala vanu, ve vane to bylo lepsi, ale kdyz jsem vylezla, take snad i horsi nez pred tim.. Jinak mala kope normalne.. Mam plasit? Dnes jsem se cely den snazila dovolat doktorce, ale tam mi to, jako obvykle, nikdo nebral..
@veselagab pokud se ti něco nezdá tak si zajdi na kontrolu, hlavní je že pohyby cítíš
může to být jen tím jak se roztahuje děloha. To že ti tvrdne břicho jsi hlásila svému mudr v poradně?
@sarunka003 Jojo hlasila, beru magnesko..
Mam teda i niz placentu, ale to zatim nikdo nijak neresil. A jsem na rizikovym kvuli krvi.. Mam spatnou srazlivost, protrombin II, ale na to zatim nic neberu, nic si nepicham, pry je to zatim, v ramci moznosti, v poradku..
@veselagab já bych skočila zítra k doktorovi ať tě zkontroluje, bude to nejspíš roztahováním dělohy a ty se aspoň zklidníš a budeš vidět mimčo že je v pohodě
No jenze moje doktorka tam je zitra a v patek jen dle objednani, nevim, jak bych ji zastihla a dovolat se tam je nemozny.. Budu asi muset do nemocnice..achjo ![]()
@veselagab tak tam běž a ona tě vezme, budeš muset teda vysedět frontu objednaných. Nebo skoč do nemocnice
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, nestalo se vám některé ze by vás pichalo v podbrisku při sezení? Jsem v 11.tt a nemuzu se ani posadit, kdyz lezim nebo chodím vše je v pořádku, ale jakmile si chci sednout začne me píchat v podbrisku, nevíte co to muže byt? ![]()