Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já když jsem byla těhotná, tak jsem druhou čárku měla taky slabou a hlavně mě strašně bolelo břicho jako při menstruaci. Pořád jsem si říkala, že to dostanu a chodila s tampónem… Bolesti v podbřišku jsem potom měla až do druhého měsíce těhotenství. I jsem kvůli tomu byla na neschopence, protože se to fakt nedalo vydržet. Doktorka mi říkala, že je to tím, jak se to tam „hnízdí“… Ale každý to nemá. Já měla vždycky i bolestivou menstruaci.
ahojky, je možný že si těhotná, člověk u těch příznaků neví jestli to je přicházející MS nebo těhu ale pokud ti vyšel test, i když slabší čárka, tak bych to viděla nadějně ![]()
jjjeje,to jsem ja jsem zazila presne to same bolesti bricha jako kdyz to mam uz uz dostat a ono porad nic na testu // ikdyz jedna slaba ale // a byla jsem tehotna,,u me to bohuzel nedopadlo dobre(zamlkle tehu,viz muj podpis)ale podle meho nazoru jsi tehulka…me jinak prvni 3 dny bolelo dost na leve strane az jsem mela strach ale pak to bylo dobre,za tyden jen troska ruzoveho na kalhotkach ale to bylo nejspis uhnizdovani a pak se mimi ukazalo i mudr na ultrazvuku,takze drzim palecky a se svojí zkusenosti radim jeste vyckat nez bezet hned k mudr,protoze ja jsem sla hned a pak jsem tyden co tyden trnula zda se mimi ukaze ,pak se ukazalo ale zase nerostlo,proste jsou to nervy priste pujdu pozdeji a doufam ze tam bude videt hned
at nemusim tolik stresovat…drzim palecky a pesticky at vse dobre dopadne. ![]()
Jé já měla také to samé. Objevila se mi druhá čárka, ale slabá a hodně slabá. Bolesti jako ms. Myslela jsem si, že nejsem těhu tak jsem pořád čekala a čekala a nakonec čekáme miminko.
ja jsem sla za 3dny potom co jsem videla //, ale jeste tam nic nevidel a za 7 dni uz videl malinkatou tecku,taky zalezi kdy jsi otehotnela,pokud nemas praci kde by jsi nemohla pracovat jako tehotna,(ja to tak mam delam na jip a je tady spousta rentgenu denne a otevrene dychaci cesty,operacni rany …atd)tak bych pockala urcite alespon tyden ale zalezi na tobe ![]()
no já jsem momentálně na neschopence protože mi nebylo nějak dobře tak mám čas na to než teda půjdu k dr.Ale pokud se těhu potvrdí tak už se do práce nevrátím dělám prodavačku pro gate v OL.a taháme tam hodně těžký krabice se zbožím.
ty jsi z olomouce???.........pokud si na neschopence tak nemas co resit,a pokud mas pevne nervy tak bez klidne hned,pro me osobne to cekani bylo stresující ale nekdo jde hned a je vse o.k…hlavne neber nejake antibiotika…atdalespon zatim nez se to potvrdi ![]()
jojo jsem z olomouce.Ne nic neberu tak je to dobrý,dr.říkala ,že mi není dobře asi ze stresu a pro jistotu jsem byla na odběru krve a výsledky budu mít ve středu.Počkám ještě asi tento týden a hned příští pondělí půjdu k dr.
ja jsem taky z olomouce
delam ve fakultce,nechces se pridat do dizkuse snazilky olomouc???
chodím k mudr.Homzové do medicoms . Jo ráda se přidám ale nevím jak???
jeji manzel pracuje na traumacce,musis se zaregistrovat a najet si na dizkuse,na snazení a kdyz to rozkliknes tak 11 dizkuze jsou snazilky olomouc posilam odkaz pro ukazku https://www.emimino.cz/…omouc-39629/
Ahojky holky dnes jsem sem psala že mám zpoždění ms a že testy mi ukazují druhou čárku ne tak výraznou jako první ,ale docela mě bolí břicho skoro jako kdybych to měla dostat nemáte s tím někdo zkušenosti?díky moc