Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky chtela bych pridat tema snazilky olomouc,jsem tady nejak nova a snazim se zaradit,snazime ses manzelem o miminko tak jsem zeptat zda je tady nekdo z olomouce kdo je na tom stejne ![]()
ahoj Kkatty:) jsem snažilka od října, za dva měsíce se stěhuju do Olomouce. Ráda se přidám do diskuse k tobě! Chodím sice pravidelně mezi Nově snažící se, ale spřízněná duše z Ol. bude super!! ![]()
ahoj veru,jsem rada
ze jsi se tady objevila,ja taky navstevuji jine dizkuse ale chtela jsem pokecat s nekym z olomouce…,ja bydlim v olomouci uz 10 let takze to tady dobre znam,je tady krasne,bude se ti tady libit,a odkud se stehujes???.jinak ja jsem prodelala zamlkle tehu,jak si muzes precist v podpisu,a po MS se na to chci taky vrhnout ![]()
ahoj:) budu se stěhovat ze Žďáru n.Sázavou,ale tady jsme jen rok,původně jsem ze Středních Čech,takže trošku dál od domova,ale těšíme se:) JJ tvůj podpis jsem četla, držím ti palečky:))
http://lilypie.com/create.html tady si zadáš vše co potřebuješ - délku cyklu,datum poslední mens. atd a pak si jen zkopíruješ v nastavení do podpisu adresu s koncovkou png. Snad jsem to napsala trošku srozumitelně:)
jjj diky veru tak ja se na to mrknu doufam ze brzo uz tam nebude jen snazen ale uz i mimi......moc bych chtela…aaach joo
ale nevim jak si tam mam nastavit to datum snazeni …atd aby to odpovidalo
super uz jsem na to prisla,staclo si to nechat z googlu prelozit.no az budu mit prvni ms tak vlozim metrik,diky diky díky je to super
nemáš za co, já s tím taky trošku na začátku bojovala:) Máš představu, kdy by se mohla dostavit??
no,myslm ze tak kolem 8 dubna,no uz aby tady byla,ted s myslim ze mam zrovna vulaci,ale bohuzel nemuzu az po prvni ms,no kdyby bylo na me tak bych se na to vrhla hned ![]()
To věřím že bys ráda:) Neboj, ono to uteče…!
Koukám že tu budeme asi jen my dvě, snad se ještě někdo přidá. Nechceš mi říct něco víc o sobě,kolik ti je, co děláš atd, klidně pošli SZ:)
třeba se jeste nekdo prida,no uvidime,je mi 30 let,jsem od mnulyho roku od zari vdana,a pracuju v oloumouci v nemocnici jako zdravotn sestra na centralní jipce,…jinak mam doma kocicku,bydlime v centru olomouce v takovem starem-historickem dome,mame celkem velky byt a ted jsem ho spravovali,kuchyn.loznice.....atd no za 2 roky chceme jeste nas byt spojit s tim horním,takze jeste potrevá nez to vse bude o.k,obcas chodim cvicit,tady je v olomouci nove otevreno omegacentrum a je tam toho fura http://www.omegasport.cz/ .....jinak rada zajdu se znamima posedet.....atd a co ty????
![]()
uf konečně jsem si našla chvilku odepsat:) Mě bude 30 v září, pracuju s postiženými dětmi a hledám si teď práci v Olomouci, snad něco najdu. Dřív jsem chodila strašně ráda cvičit, mohla bych se k tobě někdy přidat viď, nebudu tam nikoho znát:( Budeme kupovat domek, mám euž rozjednaný jeden hned za Olomoucí, jak je Globus..