Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jee tak to je super ,jasne ze se muzes ke me pridat,a vy budete bydlet primo v olomouci nebo treba v krelove az za olomouci??…mueme seznamit manzilky a zajit nekam navinecko,ukazat vam zivot v olomouci
![]()
Přesně jak píšeš,až tam:) Teda pokud vše vyjde s domečkem,ted řešíme hypotéku atd…já jsem pro, to je super nápad jít někam hromadně! Jen doufám,že my dvě si dáme už jen nealko ![]()
jjj,tak to by bylo super,no taky doufam ze my dve budeme pit uz jen nealko,no uvidime,ja jsem otehotnela poprve hned prvni mesic zkouseni tak jsem zvedava jak to pujde ted,a kdy tak planujete to stehovaní???,no kdyby jsme byly tehotne spolu tak by to bylo super,je tady plavani pro tehotne…atd tak bychom si to mohli zivat spolecne
![]()
Ahojky holky přidám se k vám pokud nevadí. Jsem sice z okr. Prostějov ale na gyndu chodím do Olmika. Snažíme se už něco přes rok a pořád to nejde. Už mám skoro 3letého chlapečka a tak plánujeme druhý …jen moje tělo nějak neplánuje. ![]()
ahoj pavco tak te tady vítám,no doufam ze se nam to vsem brzy podaří,me je uz 30 a snazime se o nase první tak doufam ze to vse napodruhe vyjde,prodelala jsem zamlkle tehu,a tak doufam zeprsti mimiko bude uz rust normalne,.....a jak dlouho ti trvalo nez si otehotnela poprve??
ahoj Pavco, vítám tě mezi nás:)
Kkatty stěhujem ese zřejmě od prvního června, pokud vše klapne jak má…
tak to je supr tak jak se trochu aklimatizujes tak si muzeme dat klidne nekde sraz a pokecat,a kde tady v olomouci je ustav pro praci s postizenymi detmi nejak se mi to nevybavuje a ty js taky zdravotní sestra???
já o těchto místech zatím popravdě moc nevím, vím o rané péči pro děti se zrakovým postižením, chci k malým dětem, jsem speciální pedagog:)
Ahoj holky,taky se k vám připojím,jestli mohu. Jsem taky z OL ![]()
My už se snažíme sice delší dobu,ale pořád věřím,že to teď konečně vyjde!!! ![]()
Jsem moc ráda,že někdo založil diskuzi „snažilky olomouc“ mě už to napadlo mockrát,ale nějak jsem zůstávala u starých diskuzí ![]()
podobnou diskusi jsem si přála už dlouho,vlastně od té doby, co ví, že se stěhujeme do Olomouce:) aspon tam nebudu tak sama ze začátku:)!!
Jo,já taky nepocházím z OL,ale bydlím tu už skoro 4 roky a vzhledem k práci,jsem si tu zatím nikoho nenašla (kámošku).
Našla jsem jeden odkaz na práci:
http://hledani.monster.cz//Search.aspx?…
Pikki dík:) na jednu stranu doufám, že už to hledání práce nebude nutné, že se povede mimísek:)