Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
2.4.10 12:44

Katy držím ti palečky, ono to uteče a za chvíli budeš mít prcka v bříšku uvidíš!!! Hezký víkend!! Budu tu až v pondělí zase:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
2.4.10 14:45

diky moc ,snad mas pravdu uz aby to bylo...... :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
3.4.10 09:13

kkattty o prvního prcka jsme se snažily 2roky. Měla jsem zvíšenou hladinu prolaktinu. Rok jsem to neřešila a pak jsem zašla na gnyndu, kde mě bývalý doktor vykopl s tím, že mám ještě čas. To mi bylo 21. Pak jsem přes net našla druhýho. Ten mi hned při první návštěvě udělal hormonální profil a hned po dobrání léků se nám podařilo. Šla jsem na UTZ, kde viděl velký folík. píchl mi pergnyl a toho večera se zadařilo. :) Teď je to přes rok co se snažíme. Mám zvýšenou hladinu muž.hormonů dal mi clostík. Brala jsem ho druhý měsíc 1-0-1. No a teď jsem ve fázi čekání na mršku. Jsem už 41 DC a testíky byly negativní. Sem tam mám hojný výtok jako při ovu a cítím kapet prsa ale myslím, že to určo nevyšlo. BT mám kolem 36,3 i míň.

Holky a ke komu chodíte?? Já chodím k letadlu k Turčanovi. :) No vlastně teď do Mediolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.4.10 11:21

Pavco já chodím k Imrichovy do ušatého domu. A je fakt dobrý,akorát neví,jestli ještě bere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
3.4.10 12:13

ahoj holky tak zdravim pri sobote,ja mam po prvni nocní v praci…no nakonec to dopadlo dobre :lol: ,ja chodim do prerova k tempirovi,uz leta ,bydlely jsme totiz kousek od prerova,no o imrichovi jsem slysela(chodi k nemu pulka oddeleni) :lol: a turcan mi taky neco rika ,taky jsem o nem slysela ,nebo k nemu taky nekdo chodi.....pavco tak vidis az pujdes k doktorovy dame kafe bydlim na namesti hrdinu,od letadla kousicek,piki se samozrejme muze pridat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
4.4.10 20:20

Ahoj holky, jsem sice z Přerova :oops: , ale můžu se k vám přidat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.4.10 20:58

ahoj bereniko to vis ze muzes prerov znam dobre chodim tam k doktorovy k tempírovy a chodila jsem tam na zdravku :-D a co ty??od kdy se snazite??? nebo jsi uz tehulka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
4.4.10 21:20

Ahoj. Tempíra neznám, chodím k Pavlicovi. Těhole bohužel zatím nejsem :cry: snažíme se už 6 měsíců a pořád nic :cry: . Předtím jsem 8 let papala HA. tak si teď srovnávám cyklus a začínám s měřením BT. Máte holky nějaké rady?
kkattty: ty jsi zdravotní sestřička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.4.10 21:38

jjj pracuji v nemocnici v olomouci,rika se ze po Ha je jak pohnojeno ale asi je to individualni,ja jsem otehotnela po 2 mesicich ale bohuzel to bylo zamlkle tehu,tak ted cekam na mesicky a budeme to zkouset znova,ikdyz je pravda ze nam to ted taky jednou ujelo ale z toho asi nic nebude…taky se bojim aby nam to slo hned...........jinak pul roku jeste neni zas takova dlouha doba myslim ze za chvilku urco otehotnis :dance: a kolik pak ti je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
4.4.10 22:19

Kéž by už to bylo. Vím, že půl rok ještě nic neznamená, ale už to ve začíná hlodat a začínám se bát, že není něco, jak má být. :nevim:

27 a tobě?
tak to mě mrzí, ale neboj, určitě vám to půjde rychle a brzy budeš opět těhotná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.4.10 22:22

me bude za tyden 31 takze uz mam na cas :-) no snad to bude vse o.k,od nas z prace to taky zkousela kolegyne a bala se a presne po 7 mesicich byla tehotna,nemysli na to a ono to pujde,ale pokud by to jeste neslo nech vysetrit partnera jesti nema pomalejsi spermiky,ale ono urcite vyjde,ja uz jdu spat zitra mam denni,ale urcite pisnu papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
5.4.10 11:16

Ahojky,tak už jwsem se zeregistrivala a jsem tu !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.4.10 11:19

jee tak super,to je parada a kde v olomouci bydlis ,ja na namesti hrdinu,je mi 30 no za tyden uz 31 :lol: ,,,,,,,moc ti preju at ti to s mimi dobre dopadne a vsechny snazilky tady postupne otehotníme :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
5.4.10 11:44

ja bydlim hned za globusem vedle tech novostaveb.A je mi 20 . a k jakýmu dr. chodíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.4.10 11:49

ja chodim do prerova k tempirovi,bydlela jsem pobliz tak tam chodim uz od 17let,a jsem spokojena,no jsem moc zvedava jak ti to dopadne,jo a miminko jste planovaly nebo to byla nahoda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí