Snažilky Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
6.4.10 21:04

VERU verim ze jsi tak na zacatku ze to bude dobre,podle by bylo horsi to brat treba za 14dni,,,,,,,ale nechapu ze ti to tak muzou rici kdyz to tam je napsany!!!zeptej se rano doktora a uvidis treba rekne ze to tak brzo nema vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 21:06

to si pis ze budes mit zdrave mimi,jsi nase prvni tehulka,ale ve ctvrtek bych tam naklusala bez objednani,pokud mas dobreho doktora tak te vezme,aspon te uklidni,vse bude dobre uvidis.jsem tak nervozni ze si musim zapalit pak jeste pisnu paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.4.10 21:11

ty jsi nervozní za mě co?:) nebud, já věřím že to bude dobrý!! ale ve čtvrtek tam jdu stopro!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 21:33

veru jeste bych tady mozna zkusila hodit dizkusi jestli s tim nema nekdo z mamin zkusenosti.......ale ty si myslim ze to bude dobry,budu na tebe myslet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.4.10 21:35

děkuju:)) jdu spát a pozitivně myslet:)) zítra brzy vstávám:( ahoj a děkuju za podporu!!! dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 21:44

nemas za co :-D a urcite dej pak vedet co ti rekl na to doktor jsem zvedava…papapa .bud ted stastna,jsi tehulka :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 22:46

VERU NECO NA UKLIDNENI

:-D Poradna Aperio
11. 10. 2005 | Archív zdravotnických dotazů - zdravotní problémy při porodu, v těhotenství a šestinedělí - nezodpovídáme, naleznete v databázi starších dotazů
Dobry den, uzivala jsem antibiotika TAROFLOX 200 (leciva latka OFLOXACINUM) po dobu 5-ti dnu (infekce mocovych cest), a to v rannem stadiu meho tehotenstvi. O tehotenstvi jsem samozrejme nevedela. Ted me trapi, jaky to muze mit vliv na vyvoj plodu. Dokazete mi odpovedet? Predem za to velmi dekuji. Jana (27 let)

Neuvádíte, kdy to přesně bylo „v ranném těhotenství“ . Ofloxacin nepatří mezi nebezpečné léky, v pozdějším těhotenství ho podáváme, jen se mu snažíme - pokud je jiná možnost - vyhnout. Proto s největší pravděpodobností, jestli těhotenství normálně prospívá, to neznamená nic závažného a vývoj plodu bude normální.

MUDr. Martin Dvořák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.4.10 22:46

TAKZE TO BUDE DOBRE MAMINKO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.4.10 07:22
Vercaa píše:
je tam!!! krásná druhá čárka!!!

Gratulace největší :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
7.4.10 07:46

bereniko ahoooj,tak doufam ze za mesic uz budeme na rade my!!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
7.4.10 08:15

holky posilam odkaz na vypocet pohlavi miminka,pro nase tehulky a pro ZATIM netehulky :-D
 http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
7.4.10 12:13

Ahojky Katie…clostík beru na podporu ovulace, taky by prej měl upravovat cyklus. No moc dobře na mě nepůsoví asi. Minulý cyklus jsem měla 33 dní a dnes už 45 a z toho jen 5 dní špiním. :( Nevím, zda mám počkat až dorazí MS nebo jít k doktorovi. Testíky jsem měla negativní. Jsem sledovaná na UTZ a prej jsem měla 14DC ovulku ale musel se určo splíst pač luteální fáze je 14-16dní..to je doba od ovulace do MS. Tak by mě zajímalo jestli ta ovulace vůbec u mě nějak probíhá..a proč mám tak dlouhé cykly. Ptala jsem se doktorky na netu a odepsala mi, že mě clostík dostatečně nestimuluje pokud mám mršku nepravidelnou, tak nevím… Asi se toho mimíska dlouho nedočkám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
7.4.10 15:13
Pavca3388 píše:
Ahojky Katie…clostík beru na podporu ovulace, taky by prej měl upravovat cyklus. No moc dobře na mě nepůsoví asi. Minulý cyklus jsem měla 33 dní a dnes už 45 a z toho jen 5 dní špiním. :( Nevím, zda mám počkat až dorazí MS nebo jít k doktorovi. Testíky jsem měla negativní. Jsem sledovaná na UTZ a prej jsem měla 14DC ovulku ale musel se určo splíst pač luteální fáze je 14-16dní..to je doba od ovulace do MS. Tak by mě zajímalo jestli ta ovulace vůbec u mě nějak probíhá..a proč mám tak dlouhé cykly. Ptala jsem se doktorky na netu a odepsala mi, že mě clostík dostatečně nestimuluje pokud mám mršku nepravidelnou, tak nevím… Asi se toho mimíska dlouho nedočkám. :(

Neboj určite se brzy dočkáte,no doufám že všechny se brzo dočkáme,moc tomu nerozumim asi bych zasla k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.4.10 15:29
kkattty píše:
bereniko ahoooj,tak doufam ze za mesic uz budeme na rade my!!!!! :dance:

Taky doufám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
7.4.10 15:45

ja jsem jeste porad nedostala tu prvni menstruci po revizi tak porad cekam kdy budeme moci poradne zacit,je to hrozny,a nechci se na to psychicky upinat,protoze pak by to treba nemuselo jit,as zacnu hubnout :-D pribrala jsem mam 176cm a 75kilo,no mivala jsem 67-na svatbe,ale pred6 rokama i 60…achh jo kde jsou ty casy…posilam foto pred pul rokem ze svatby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí