ultrogestan

7
26.3.10 15:23

ultrogestan

Ahojky zdravím všechny.Ráda bych se zeptala na pár věcí.Začnu tedy od začátku.S přítelem se snažíme 4 rokem o mimi a zatím bez úspěchu.Už jsme prodělaly i dvě IVF a ty také skončily potratem.Pak po roce klidu se nám povedlo těhotenství přirozenou cestou,ale bohužel v zaměstnání jsem potratila v prosinci :cry: a v únoru kdy se měla dostavit MS tak nic.U lékaře se mi potvrdila vysoká sliznice,ale z krve po 17 dnech negativní výsledek pro těhu.S tím,že mi lékař nasadil ultrogestan už při prní kontrole dvě balení.Ten jsem dobrala,ale v průběhu došlo ke slabému špinění a ted po 3 dnech se ta MS dostavila.Ovu proběhla na začátku a ted by mě zajímalo jestli mohlo dojít k početí i když se dostavila ta MS?Už jsem ze všeho dost unavená a smutná a tak se snažím obrátit kamkoliv kde dá zjistit víc.Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
62
6.5.18 14:01

Ahoj holky, uz si nevim rady taky bych chtela moc miminko, ale nedari se, ovu testy vubec nevychazi mam i cely mesic ducha a muj cyklus je hodne nepravidelny nekdy to v mesici nedostanu vubec pak ano a pak mesic zase nic. A tak mi doktor napsal ultrose na srovnani MC ted jsem ho mela poprve 14-24dc 1-0-1 dnes je to 34dc neboli 6dni spozdeni a menstruace stale nikde rano test negativni objednala jsem se na patek k doktorovi jsem, uz bezradna a ani nevim jestli ovuluju, ale cervi. hlen jsem zachytila to bylo, ale az po dobrani ultrose. Co myslite? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
6.5.18 14:30

@Vikye :mavam: :mavam:
A rekl Ti, proc ti Utrogestan dava uz od 14.dc? Podle me je to docela brzy, v tu dobu vetsinou probiha ovulace :think: proto se nasazuje vetsinou kolem 18.dc, prave kvuli ovulaci :think: protoze jakmile se Utrogestan nasadi, tak ovulace uz v tom cyklu neprobehne, blokuje ji :think: proto mozna i ted se jeste ms nedostavila, ze je jeste brzy… pockala bych do 10.dne po vysazeni a pokud by ms i tak nedorazila, sla bych k OG.. A pristi cyklus bych fakt ten Utrogestan o par dni posunula ;) a vytok pri uzivani Utrogestanu je uplne normalni ;) pokud ho tedy zavadis ;) s ovulaci to spojitost nema ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
6.5.18 14:37

@Vikye kamaradka mela duchy na testech a stejne otehotnela, zkus z ebay objednat tyhle fialove testy jsou hrozne citlive a jestli mas nizsi hladinu lh ovulku zachyti. Dr max mela jen slaboucke carky jinak bilo a tyhle ji ukazaly ovulku krasne :palec: ten utros zkus nasadit az kdyz bude po ovu… asi bych to kombinovala.. zkus i gynex na seovnani cyklu… jinak sexem aspon jednou za 3 dny nic nezkazite :palec: drzim palce taky jsem snazilka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.5.18 15:07

Zavadela jsem normálně ústně a neřekl mi proc tak brzy, ale pokud do patku nedostanu ms jsem objednana na kontrolu tak se ho zeptam prave, ze mam jit ted v kvetnu po ms 12-14den na mrkacku jestli ovuluju, tak uvidime. Sexem jsme ted nezahaleli spali jsme spolu co druhy den :D az si chudak stěžoval že je gumák jak je už vyčerpaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.5.18 15:08

@Vicky1 okolo jsou same tehulky, segra ceka už druhe, je to vycerpavajici.. :oops: snad se Ti taky brzy zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
6.5.18 21:16

@Vikye mi povidej celkem 11 a nektere uz letos porodily :lol: ale jedno mame, tak dekuju za to, ze ho mame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.5.18 18:09

Tak jsem byla dnes u gynekologa a dal mi vyvolavacku takze po ultrogestanu dnes 14dni zpoždění. Nechapu, az to dostanu mam prijit 12-14dc na cumendu jestli mam ovulku. A prej pokud bych byla tehu tak to ani jeste neuvidi, protoze bych byla v prvnim tydnu takze tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
15.5.18 08:34

@Vikye ja mam delsi cykly na vyvolavacku ani nechodim protoze to vim ale jestli si nasadila brzo utros tak si ovulku zastavila… takze uvidis bud si tehu a vyvolavackou jste to podporili nebo dostanes ms a dalsi mesic se muze dobre zadarit… takze bych sw na to vyprdla ovu podle me mas jen ti to daval brzo utros a tim ji zablokoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
15.5.18 15:35

@Vicky1 dneska jsem to dostala :lol: :lol: 12-14 den pujdu teda zjistit tu ovulku a jinak pockam a az pak nasadim ultros. Diky moc za podporu, je moc fajn to s nekym sdilet :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.2.19 14:38

Ahoj holky ani jsem Vám sem nenapsala jak to se mnou dopadlo 🙂 tak jsem tenkrát s doktorem zjišťovala tu ovulaci a když měla nastat pichnul mi do břicha injekci po ní jsme měli mít do 36hod sex. A jak to dopadlo? 19.2. což bylo včera jsem měla termín porodu 😇 zatím je stále v bříšku a ještě se jí ven nechce. Bude to malá Růženka 🌹 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí