Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U tohohle grafu fakt nevím…
zkus používat www.fertilityfriend.com, tam se ti to vyhodnotí samo - mě to pomohlo, jsem v 31tt ![]()
Podle grafu nevím, ale vidím, že před MS několik dní špiníš. To není dobře, svědčí to o nedostatečné funkci žlutého tělíska=málo progesteronu. Proto máš i tu lut. fázi kratší. Zajdi si k dr., dá ti na to Duphaston nebo Utrogestan, který se bere po ovulaci až do MS. Bez toho se obávám mimi nebude, taky jsem to tak měla.
Taky bych řekla podle teploty tak 15 den. Ale lut. fáze je fakt krátká. Rozhodně bych s tím zašla k doktorovi.
Ahoj,
já bych to tipla na 15.den. Zkus si to přepsat do grafu na www.fertilityfriend.cz a ono ti to vyhodnotí samo.
Každopádně bych problém též viděla v tom 5 ti denním špinění před MS. Jestli to takhle míváš pravidelně, tak bych zamířila co nejdříve k doktorovi, vyfasuješ Duphaston či Utrouš a určitě se zadaří ![]()
No to špinění mě trápí už asi 5.cyklus, vlastně od ukončení kojení. Jenže můj doktor mi chce napsat HA, což absolutně nechci :-/. Zkouším se léčit bylinkami a homeopatiky, ale zatím nic moc úspěch..
A kde to na těch stránkách najdu? Nějak se v tom nevyznám..
Tak zkus změnit dr. Řešení hormonálních problémů HA je na nic, protože po vysazení se to obvykle vrátí do starých kolejí a jsi tam kde jsi byla ![]()
Jo, ještě k tomu fertilityfriendu - on ti to taky nevyhodnotí 100%, měla jsem podobně rozházené teploty jako ty a často mi tam jen naznačil, kdy asi mohla ovu být a někdy to bylo i jindy než skutečně byla ![]()
Blančo tak mu řekni, že HA nechceš, že se snažíte o další dítko. A popiš mu to špinění, ať ti dá ty prášky, pokud ne, tak ho změň.
Ahoj všichni,
měřím si už nějakou dobu bazální teplotu, chtěli bysme s manželem brzy druhé mimi. Bohužel se potýkám s problémem - krátká luteální fáze. Nyní mě však napadlo, že moje ovulace je možná dřív, než vzestup teplot a krátká luteální fáze to tím pádem nemusí být. Nejsem si ale vůbec jistá, proto bych byla moc ráda, kdybyste se mohli kouknout na můj graf a říct, kdy byla podle vás ovulace, vzhledem k teplotám i subjektivním pocitům…Graf přikládám jako foto, jestli se mi to podaří…
Moc díky