Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak věř-a upaluj si pro ten test..
My za Tebe testit NEMŮŽEM!!!
![]()
JO!!!
A mohu jen potvrdit,že PŘESNĚ PO VYSAZENÍ ANTIKONCEPCE JE TĚLO NEJNÁCHYLNĚJŠÍ K OTĚHOTNĚNÍ a právě vlivem hormonů!!!! ![]()
Já jsem teda četla, že určitý špinění může při těhu na začátku nastat a spousta lidí to zamění s MS, takže bych taky doporučila ten testík ![]()
a taky jsem četla, že otěhotnění hned po vysazení HA může zvýšit „šanci“ na vícerčata
, ale to nechci strašit. Určitě to bude chtít testík ![]()
Dalmatinko, za prve ti moc preju, aby to bylo tehu a za druhe z vlastni zkusenosti radsi spis pocitej s tim, ze to budou rozhazene hormony po vysazeni HA. Nechci te strasit, ale sama vim, jake to je, kdyz si clovek zacne myslet, ze to vyslo a pak je zklamany. Ja po vysazeni HA, kterou jsem brala 7let, mela cyklus v troskach. Mudr mi pak rekla, ze je normalni, ze i 2roky trva, nez se to urovna. Coz me v podstate dost nastvalo, sedm let mi predepisuje recept a na tenhle detail me neupozorni.
Tak ti chci pisnout, spis pocitej s tim, ze se to hned nepovede a kdyz ano, o to budes mit vetsi radost.
Teda vy mi dáváte - já bych na jednu stranu moc chtěla, ale přijde mi to fakt brzo a právě se bojím těch poplašených hormonů. Když zjistím, že to nevyšlo, tak určitě zklamaná nebudu - zatím si říkám, že mám ještě čas
-No ale mám teda ještě nějakou chvilku počkat, nebo už jde tak brzo něco zjistit z TT? Nemám žádný zkušenosti, nic jsem zatím nikde nehledala, nečetla - zatím to šlo mimo mne… tak se omlouvám za hloupé dotazy.
A moc děkuji za postřehy… ![]()
Ahoooj,
určitě jdi pro testík, ale souhlasim s cernus… Ber to s nadhledem, klidem a tak, protože jestli to nevyjde, tak bys byla opravdu hodně zklamaná, ale jestli to vyjde, tak o to budeš mít větší radost, že jsi s tim nepočítala
, tak Ti přeji moc at to dopadne jak si nejvíc přeješ Ty a dej vědět, jak dopadl testík ![]()
Zkusila bych to už teď, raději si kup mammatest, prý je hodně citlivý, takže na něm už by to mělo být vidět.
dalmatinka2004 píše:
Teda vy mi dáváte - já bych na jednu stranu moc chtěla, ale přijde mi to fakt brzo a právě se bojím těch poplašených hormonů. Když zjistím, že to nevyšlo, tak určitě zklamaná nebudu - zatím si říkám, že mám ještě čas-No ale mám teda ještě nějakou chvilku počkat, nebo už jde tak brzo něco zjistit z TT? Nemám žádný zkušenosti, nic jsem zatím nikde nehledala, nečetla - zatím to šlo mimo mne… tak se omlouvám za hloupé dotazy.
A moc děkuji za postřehy…
Neviiim jestli už ted Ti to testík ukáže, ale myslim, že ano a prý jsou nejlepší a nejspolehlivější mamatest… ![]()
Jj, kup si testik a zitra rano to zkus. Budu ti moooc drzet palecky, aby tam byli dve //. Ja mam ted zpozdo 6dni, test jsem delala ted v poledne, ale nic. Mi se ale nesnazime, mame 21mesicniho klucinu. Jen jsem po ukonceni kojeni mela problem s tim, ze jsem to dostavala driv, spinila jsem, tak me to ted zarazilo, ze MS nikde. Ale pritel si dava pozor, na prvni tehu jsme cekali trictvrte roku, tak by me pekvapilo, kdy se to ted z nejake ani ne vedome nehody povedlo. Ale radost bych mela, i kdyz jsme planovali pockat. Spis to ale budou zblaznene hormony.
Tak dobrá, jestli to dnes stihnu, tak zabehnu do lekarny. Taky sazim na hormony poblazneny, ale pokud to tak bude - co dal - rekneme, ze nebude pozitivni - mam se objednat k lekari s tim, ze mi vynechala MS a test je negativni nebo mam pockat na dalsi mesic, jestli se MS nedostavi sama od sebe…? Nebo už tohle samotne je na navstevu gyndy??? Aby me nemeli za cvoka, co zbytecne vysiluje? ![]()
Ja si cca po 14dnech dosla na vyvolavacku. Jinak ja mam dobre zkusenosti s Gynexem, je to prirodni pripravek. Upravuje cyklus a vubec je dobry na spoutu veci. Ted ho mam take koupeny, jenze si ho zapominam brat pravidelne.:-(
Urcite dej zitra vedet, jak dopadl testik.
Děkuji za tip - určitě vyzkouším, jestli testík nedopadne. Co by se stalo, kdybych na tu vyvolávačku nešla? ![]()
Hezký den všem,
asi se stresuji předčasně a zbytečně, ale nedá mi to. Před měícem jsem vysadila po 10 letech nepřetržitého užívání HA. S manželem jsme si řekli, že tomu již necháme volný průběh a uvidíme. Je mi 27 a zatím děti nemám. Je možné, že je to jen rozbouřenýmy hormony, že jsem nedostala zatím MS? Měla jsem to dostat v sobotu 13.3.2010, ale dostavilo se jen slaboučké špinění, čekala jsem, že se to rozjede, ale dnes je úterý 16.3. a od neděle už vůbec nic… Těch pár kapek za MS považovat nemohu, tak nevím… Nechci plašit s testama a tak, protože nevěřím tomu, že by to šlo tak rychle.