Syndrom polycystických ovarií

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9943
11.3.10 18:29

Syndrom polycystických ovarií

ahoj všem-nenašla jsem tu toto téma…máte někdo tento problém: syndrom polyovariální cysty? Znám jednu rádoby maminku, která ale je vdaná v Anglii a tam se tomu příliš nevěnují. Jak vás léčili? Tady jí doktor dal jen Duphaston+Clostilbegyt, což si myslím, že nestačí. Cyklus jí to sice upravilo, že už nešpiní mimo, ale toť vše. četla jsem, že by mělo jít o komplexnější léčbu, můžete někdo poradit? Jinak jí ještě asi tady udělají jako samoplátci laparoskopii.

Příspěvek upraven 12.03.10 v 07:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17609
11.3.10 20:39

Není to náhodou syndrom polycystických ovarií? To bych věděla o co jde, ale obráceně fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
12.3.10 07:26

jéééžiši já jsem blb, jo je, tak piš piš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
12.3.10 08:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
12.3.10 08:40

holky, jak to mám v tom přehledu nových diskuzí přejmenovat, přepsalo se mi to jenom tady, ale tam se to ukazuje furt blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
12.3.10 08:55

Diskuzi ti může přejmenovat jen admin, tak jim napiš.

Za sebe o PCO můžu říct, že nejlepší je začít laparoskopickou operací - při ní strhají cystičky, které jsou na vaječníkách a ty pak lépe pracují. Clostilbegyt je fajn, ale může se brát jen 3měsíce v kuse, pak musí být pauza. Je to možná pro kamarádku šance, jak teď něco v cizině dělat, nežse objedná na laparoskopii. Komplexnější léčba neexistuje, je to hormonální záležitost a hormony se dají držet v normě jen antikoncepcí, což samozřejmě kamarádka nechce.
Jsou ženy, které i přes PCO děti plodí, ale většině to trvá dlouho :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.3.10 18:46

tak máme přejmenováno a snad se najde ještě někdo, kdo se s tímto léčil nebo někoho zná. ZAtím to teda prý nechají na té laparce…a pak se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzkja
11.7.10 21:10

Syndrom

Já tu nemoc mám,začalo mi to v 17 a už s tim bojuji 3 roky,ale zatim nic moc.Projevilo se mi to spožděnou menstruací a nahoře jsem bez vlasů,které narosstou cca.do 3 cm a zase vypadnou…nevim,co s tim… :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex