Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
mám malý dotaz ohledně příznaků těhotenství. Menstruaci mám zpožděnou už týden, ale to bych přikládala tomu, že jsem přestala brát antikoncepci. Poslední menstruaci jsem měla 5.2.2010, ale mě už přes týden soustavně stojí bradavky, ale vážně pořád. Vůbec si nechtějí lehnout do normální polohy
(Ono to je blbý v tom, že je to i přes podprdu a tričko hrozně vidět
) Prsa mě ani nebolí(sem tam trošku) a bolest v podbřišku mám vždycky chvíli a pak to přejde. Tak se schválně zkouším ptát ostatních, jestli tohleto taky někdo měl nebo já si to samozřejmě jenom vsugerovávám!
Test jsem si dělala asi 4 den po vynechání, ale byl negativní. Děkuji všem za odpověď
Ahoj Timulenko, já jsem po vysazení antiko trpěla,měla jsem teplotu,bolely mě prsa i bradavky,bylo mi zle a motala se mi hlava,nevěřila jsem negativním testům,protože nevolnost nepřestávala.Bohužel jsem byla ten případ,že mi menstruace dorazila až skoro po roce po vysazení,ale pak se zadařilo hned
První příznaky byla dost velká bolest prsou a předmenstruační bolest v podbřišku. Testni za pár dní znovu a bedeš mít jistotu
Přeji hodně štěstí ![]()
Ahoj timulenko.Mě se po vysazení HA menzes dostavovala tak nějak jak chtěla.Ale většinou to bylo pár dní zpoždění.Pak mi jednou nedorazila celý týden.Tak jsem zašla za Dr.Zkoukla mě a řekla,že mám hodně vysokou sliznici,tak se mě hned ptala,jestli jsem si dělala těhu test.Ten jsem si samozřejmě dělala,ale byl negativní.Tak mi píchla ,,vyvolávačku´´ a já to asi 4.den dostala.Později se zjistilo,že to bylo zamlklé těhu
.No a asi za 3měsíce jsem opět nedostala menzes,ale pobolívalo mě v podbřišku jako vždy před menzes,jenže to trvalo několik dní.Tak jsem si udělala testík a byly tam //.Sice druhá čárka sotva viditelná ,ale zadařilo se.A jinak k těm příznakům..Prsa mě ani tolik nebolely,jen v tom podbřišku.Ale co mě zaráželo,tak to neustálé říhání
.To se mě bohužél drží celé těhotenství
.Tak třeba ty bradavky k tomu taky patří
.Ale zkus si udělat test za pár dní.
Přeji hodně štěstí.
![]()
Všem moc děkuji za odpověď, celkem mě pobavil vzkaz od spellinky, že pořád říhala, je to totiž vtipný, já teďka poslední dobou říhám taky pořád, dokonce i když se napiju čaje
. Ale mám k Vám ještě jeden dotaz: jak jste to měly s tlakem? Mě se totiž furt tak nějak motá hlava a není mi nejlépe, jsem pořád slabá. Ale ve finále stejně počkám ještě týden, jestli to nedostanu a pak kdyžtak si udělám test a uvidíme! Ale chtěla bych děvčata, chtěla.. ![]()
timulenka tak to určitě budeš těhotná, zkus is zajít na krev, v té se to zobrazí dřív než na domácích testíkách. Já mám teď zpoždění 14 dní a jsem těhotná, už v 6 týdnů, test doma se mi ukázal až 5 den po zpoždění, ale v krvi už jsem měla 233 HCG. To že se ti motá hlava je v těhotenství naprosto běžný, hlavně na začátku, alespoň podle rad, které jsem všude vyčetla. Já sem totiž kolikrát ráda že vůbec dokážu neomdlít
Timulenko,s tím říháním pobavím snad každýho
.Když jsem si říhla po suchým rohlíku,tak jsem si řekla,že to neni normální
a to jsem vůbec netušila,že jsem v tom
.A s tím tlakem..motala se mi hlava většinou ráno.A někdy i přes den.Budu ti držet pěstičky
,aby to vyšlo
Timulenko, po vysazení antiko jsem se motala,furt a v těhu taky,asi v obojim případě za to může najednou jiná hladina hormonů
Ale v těhu je to horší,když v noci rychle vstanu,že jdu na wc,cestou se omlátím o futra,mazec ![]()