Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, zakládám tuto diskuzi, protože se všude holky dobře znají a já se tam už nějak ztrácím.Takže pojďte sem a pojďte si poplkat o všem co se dítek týče-i jyných zajímavostí ![]()
Veru, kdyz by se to tady nerozjelo, tak klidne prijd k nam na Nove se snazici. Nezalekni se cisla popsanych stranek, vystridaly se tam nejmin 4 generace snazilek. Zrovna zacatkem roku se to tam dost obnovilo, je nas tam asi 13 (ja teda zatim predsnazilka a pridala jsem se teprve minuly tyden), tak klidne dojdi. Nasla bys nas tady Nove snazici se
Ony se ted posledni dobou dost zacly zakladat nove snazici diskuze a holky to hned uzavrou, tak uz se spatne nekam pridava. My te ale urcite rady uvitame.
O dalsi nove otevrene, rozjete a zatim neuzavrene diskuzi vim jen o Sanzilky-unor - tech je tam ale uz ted o neco vic jak u nas.
Zalezi na tobe. Hodne stesticka ![]()
Díky Kat, já bych raději v nově založené, pokud tu nebudu sama
Takže holky, séééém! ![]()
Ahojky, tak se přidávám, pořád jsem hledala nějakou novou diskuzi ale už se všichni všude znají, doufám,že se k nám přidá ješte někdo ![]()
jejda to je super, čekala jsem kdo založí březnovou.
Já mám problém, že mám dost práce v práci a tak tu nejsem tak často a pak se mi nechtějí pročítat kvanta stránek a pak se ztracená úplně.
tak se snad můžu taky přidat, snažíme se od ledna a jednoho prcka už mám z předchozího vztahu.
Zítra sem zas ráda juknu. tak snaženíčku zdar ![]()
AHoj Veru,tak já se přidám,chodila jsem na jinou diskuzi,pak jsem přestala na emim. chodit.Jsem dva měsíce po zamklém těhu v 11 tt,takže čekám až dorazí ms a začnem se snažit ![]()
To jsem ráda holky, že nejsem jediná kdo čekal na březnovou, ale nikdo ji pořád nedělal, tak jsem ji založila.
Xav-Jak dlouho se snažíte vy?
Kolik vám je, máte už doma přísůstky, kde bydlíte?Jsem vědavá,cooo? ![]()
Beďu-Uvidíš jak budeš mít čas ![]()
Kati-To je mi líto, ale uvidíš, třeba se zas podaří a budete mít taky doma ten malý uzlíček ![]()
Mě je 23 let,doma mám dlouletého synáčka
který byl plánováný a moooc chtěný a vyšlo to hned na první pokus.Druhé miminko jsme si moc přáli,otěhotněla jsem taky hned,ale bohužel to nedopadlo,tak pevně věřím,že se to teď povede,protože bych to nerada zažila znova,nemluvě o přístupu doktorů a sestřiček na sále,co mi dělali revizi,fůůůj.Jinak jsem vdaná,s manžílkem jsme spolu skoro 7 let
,z toho tři roky okroužkovaní
.Skoro 2 hodiny mi trvalo,než jsem udělala metříky ![]()
Nee Fly, jen jsem chtěla sdílet pocity s někým kdo to má stejně jako já ![]()
Káti, tééda, mladá mamina.Mě je 25 a už tak dva roky chci mimi, ale nejdřív přítel nechtěl a pak jsme začli rekonstrovat a teď už jsme se konečně domluvili, tak snad to bude brzo.Ty máš výhodu že jsi nebrala HA, bůh ví jak mě to bude dlouho trvat ![]()
Já mám dnes celej den žravku, jím na co příjdu, strašný, už mám výčitky
Mám špatnou štítnou žlázu, přibrala jsem 5kg nevím jestli z těch prášků nebo z čeho, ale přibrala ![]()
Veri právě,že HA jsem brala 4 roky před synem,vysadila jsem ji,3 měsíce dala tělíčku ať se kapičku vzpamatuje,papala vitamínky,hltala těhu časáky a hned první víkend co jsme se začli snažit,tak se to povedlo
Mám strašně hodně kamarádek co po vysazení hnedka otěhotněly,takže možná vám to taky rychle vyjde.Ať mě pak můžeš těhulkovsky nakazit
S tou žravkou bude asi něco ve vzduchu
Žeru celé odpoledne,děs.Takže včerejší nákup na celý víkend skončil v mojim žaludku ![]()
Zdravím, venku zataženo, zima a mě se nic nechce, uvařím rychlovku a dnes nepracuji ![]()
Káti, říká se že po vysazení první měsíce jsou pro těhu jako dělané, tak uvidíme, já žádnou pauzu nedávala, ptala jsem se dr.a on že není třeba.
U mě taky lenost jak nic
Uvařeno je,ven se mi nechce,takže neděle jako obvykle doma na gauči ![]()
Veri pauzu určitě dělat nemusíš po vysazení Ha,já ji dělala,protože jsem v té době všechno strašně řešila,někde přečetla,že se to doporučuje,tak pro to
Ted bych už určitě nečekala.Jinak ms pořád nikde,tak jsem zvědavá,kdy dorazí.Jen doufám,že mi ta revize nějak neprodlouží už tak dlouhý cyklus
Nějak to tu vázne …