Snažilky - Březen 2010

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13118
5.3.10 20:17

Snažilky - Březen 2010

Ahojky, zakládám tuto diskuzi, protože se všude holky dobře znají a já se tam už nějak ztrácím.Takže pojďte sem a pojďte si poplkat o všem co se dítek týče-i jyných zajímavostí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kathula
5.3.10 20:55

Veru, kdyz by se to tady nerozjelo, tak klidne prijd k nam na Nove se snazici. Nezalekni se cisla popsanych stranek, vystridaly se tam nejmin 4 generace snazilek. Zrovna zacatkem roku se to tam dost obnovilo, je nas tam asi 13 (ja teda zatim predsnazilka a pridala jsem se teprve minuly tyden), tak klidne dojdi. Nasla bys nas tady Nove snazici se
Ony se ted posledni dobou dost zacly zakladat nove snazici diskuze a holky to hned uzavrou, tak uz se spatne nekam pridava. My te ale urcite rady uvitame.
O dalsi nove otevrene, rozjete a zatim neuzavrene diskuzi vim jen o Sanzilky-unor - tech je tam ale uz ted o neco vic jak u nas.
Zalezi na tobe. Hodne stesticka :wink:

• Citovat
  • Upravit
13118
5.3.10 21:00

Díky Kat, já bych raději v nově založené, pokud tu nebudu sama :-D Takže holky, séééém! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xav
180
5.3.10 23:02

Ahojky, tak se přidávám, pořád jsem hledala nějakou novou diskuzi ale už se všichni všude znají, doufám,že se k nám přidá ješte někdo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.3.10 23:28

jejda to je super, čekala jsem kdo založí březnovou.
Já mám problém, že mám dost práce v práci a tak tu nejsem tak často a pak se mi nechtějí pročítat kvanta stránek a pak se ztracená úplně.
tak se snad můžu taky přidat, snažíme se od ledna a jednoho prcka už mám z předchozího vztahu.
Zítra sem zas ráda juknu. tak snaženíčku zdar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.3.10 07:35

AHoj Veru,tak já se přidám,chodila jsem na jinou diskuzi,pak jsem přestala na emim. chodit.Jsem dva měsíce po zamklém těhu v 11 tt,takže čekám až dorazí ms a začnem se snažit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
6.3.10 08:59

To jsem ráda holky, že nejsem jediná kdo čekal na březnovou, ale nikdo ji pořád nedělal, tak jsem ji založila.
Xav-Jak dlouho se snažíte vy?
Kolik vám je, máte už doma přísůstky, kde bydlíte?Jsem vědavá,cooo? :-D
Beďu-Uvidíš jak budeš mít čas :palec:
Kati-To je mi líto, ale uvidíš, třeba se zas podaří a budete mít taky doma ten malý uzlíček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
6.3.10 09:06

veru: Neznamená to ale, že nás opouštíš?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.3.10 12:25

Mě je 23 let,doma mám dlouletého synáčka :srdce: který byl plánováný a moooc chtěný a vyšlo to hned na první pokus.Druhé miminko jsme si moc přáli,otěhotněla jsem taky hned,ale bohužel to nedopadlo,tak pevně věřím,že se to teď povede,protože bych to nerada zažila znova,nemluvě o přístupu doktorů a sestřiček na sále,co mi dělali revizi,fůůůj.Jinak jsem vdaná,s manžílkem jsme spolu skoro 7 let :huban: ,z toho tři roky okroužkovaní :lol: .Skoro 2 hodiny mi trvalo,než jsem udělala metříky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
6.3.10 18:39

Nee Fly, jen jsem chtěla sdílet pocity s někým kdo to má stejně jako já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
6.3.10 18:42

Káti, tééda, mladá mamina.Mě je 25 a už tak dva roky chci mimi, ale nejdřív přítel nechtěl a pak jsme začli rekonstrovat a teď už jsme se konečně domluvili, tak snad to bude brzo.Ty máš výhodu že jsi nebrala HA, bůh ví jak mě to bude dlouho trvat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
6.3.10 18:43

Já mám dnes celej den žravku, jím na co příjdu, strašný, už mám výčitky :cry: Mám špatnou štítnou žlázu, přibrala jsem 5kg nevím jestli z těch prášků nebo z čeho, ale přibrala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.3.10 19:36

Veri právě,že HA jsem brala 4 roky před synem,vysadila jsem ji,3 měsíce dala tělíčku ať se kapičku vzpamatuje,papala vitamínky,hltala těhu časáky a hned první víkend co jsme se začli snažit,tak se to povedlo :dance: Mám strašně hodně kamarádek co po vysazení hnedka otěhotněly,takže možná vám to taky rychle vyjde.Ať mě pak můžeš těhulkovsky nakazit :lol: S tou žravkou bude asi něco ve vzduchu :roll: Žeru celé odpoledne,děs.Takže včerejší nákup na celý víkend skončil v mojim žaludku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
7.3.10 10:53

Zdravím, venku zataženo, zima a mě se nic nechce, uvařím rychlovku a dnes nepracuji :mrgreen:
Káti, říká se že po vysazení první měsíce jsou pro těhu jako dělané, tak uvidíme, já žádnou pauzu nedávala, ptala jsem se dr.a on že není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.3.10 11:12

U mě taky lenost jak nic :lol: Uvařeno je,ven se mi nechce,takže neděle jako obvykle doma na gauči :lol:
Veri pauzu určitě dělat nemusíš po vysazení Ha,já ji dělala,protože jsem v té době všechno strašně řešila,někde přečetla,že se to doporučuje,tak pro to :mrgreen: Ted bych už určitě nečekala.Jinak ms pořád nikde,tak jsem zvědavá,kdy dorazí.Jen doufám,že mi ta revize nějak neprodlouží už tak dlouhý cyklus :zed:Nějak to tu vázne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí