Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no ja po vysazeni antikoncepce jsem nemela ani mestruaci tu ted teda mam no´,ale je diky duphastonu a i tak si chodi jak chce,ty uz mas doma jednoho bobkaa?jak se jmenuje? a kolik mu je? no ja doufam že se nám všem už brzo zadaří a misto sledovani ovulky budem sledovat a porovnavat vyvoj nasich mrnousku
No taky v to doufám, že už brzy budem řešit jiné věci než ovu ![]()
A s tou kyselinou, hnedka si ji zajdu koupit do lékárny
A stačí normálně koupit kys. listovou nebo to co vy píšete ten babyplan??
To jsem ani nevěděla, že už jednoho prcka máš doma.
Tak šupky povídej věk, jméno … ??
Já mám synáčka Davidka,jsou mu 2 roky a 4 měsíce.Jo to zlatý dítě.Sice jsme si zažili pár opravdu krutých chvil(v půl roce mi syn v noci přestal dýchat a nebýt monitoru dechu,tak tady dneska asi není)ale nemůžu se ho pořád nabažit,prostě ho taááák strašně moc zbožňuju
Přikládám fotečku
Holky nahoře pod Snažilkama březen si dejte zobrazovat podpisy a uvidíte metříky ![]()
Lauri já byt tebou koupím babyplan,jsou tam i jiné vitamíny,které podporujou těhu ![]()
Jujda, to je krásné dítko
Hned bych taky chtěla mít jedno doma ![]()
Závidím, ale není to taková ta zlá závist, jenom mě mrzí, že se nám nedaří ![]()
Kolik plus mínus vyjde ten babyplan??
A krásné metříky asi si taky nějaký udělám, aspon o tom snažení ![]()
To věřím,já tu zavíst taky prožívám,byla jsem stejně těhu s kamarádkou,ona si ted pěkně těhulkuje dál,má už velké bříško a já pořád ty zatracené ryfle stejné vělikost
Ten babyplan stoji cca 150 kč na měsíc.Davídek je strašně okatý,už v porodnici měl oči vykulené jak výr ![]()
Jo jo krásné kukadla… moje kamarádka má teďkom 3 letou holčičku a je úplně úžasná, jenom když si vzpomenu, jak sem ji chovala jako mimuško
A taky měla takové kukadla krásné
A nás se nedaří ![]()
Lauri moc přeji at se zadaří,přeji to všem.JInak ten metřík máš těhotenstký
Píše ti to že se snažíte 19 týdnu a 5 dnů těhotenství,zbývá do porodu 142 dní,jsou tam přímo metříky na cykly,narozeniny,tehotenství
Mě trvaly metříky asi 3 hodiny
A ten první byl podobný jak ten tvůj ![]()
ze az budu mit vic casu, ze mi prosim prosim poradite jak tam dat ten metrik,tedka uz musim jit neco delat tak se mejte,ahojky
Když jsem byla těhu,tak jsem si říkala,jak to malé stvořeníčko asi budu mít ráda,nějakým způsobem milujete přítele nebo manžela,potom rodiče,sourozence.Ale ta láska,která vás totálně pohltí po porodu,se prostě nedá popsat.Moc vám holky přeju,at to taky brzo zažijete
Je to to nejkrásnější,co může ženskou potkat a je jedno jestli ve 20 nebo ve 40 letech.