Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Patko ahoj,ber všechno dál,jak řekl dr.Nemusí to vůbec nic znamenat a zkus za pár dní test,pokud se nerozjede špinění do MS.Spousta holek špinila a je nebo byla těhotná.Bohužel u mě to vždy znamenalo jediné - MS a další kolo IVF.I na to se musíš připravit ![]()
Přeju ať se to nerozjede a máš // na testíku ![]()
AHojky, nezoufej, já jsem po ET taky špinila s trochou krve asi tři dny, pak to ustalo a koukej na metřík
Asi se odplavovalo neuchycené embryjko, rozhodně prášky nevysazuj. Držím palečky.
vy jste tak hodny,potrebovala jsem uklidnit.Ja se boji i chodit holky,ale musim vydrzet. Dam vam vedet holky moje zlaty.
Caty a bolelo te brisko u toho spineni? Me boli a docela dost.
Hele, trochu mi bolelo, chvilkama hodně, ale to může bolet i ještě po té stimulaci.
No, u mě bolest v podbříšku a špinění znamenaly neúspěch. Ale nemusí to tak vůbec být!. Já jsem chodila do CAR k Apolináři přímo ke své kamarádce - doktorce, takže jsem se mohla na vše hned ptát. A ta naopak čekala, že to bude dobrý, protože právě to, co popisuješ, jsou příznaky „úspěchu“. Ale u mně to tak rychle k úspěchu nevedlo. Ale nezoufej… Užila jsem si taky dost a našemu hyperaktivovi budou tento měsíc 3 roky a už má doma 9měs sestřičku, která se nám povedla doma na úplně první pokus. U syna si to už nepamatuju, ale když jsem čekala naší Emi, tak mě bolelo břicho ze začátku, ještě než se dal udělat test, strašně moc (jako při MS). Držím ¨každopádně palce!
Ja se budu modlit.Nejvic me tak stve ze ty co se nestaraji mohou rodit jak na pase.Ale moc vam dekuji za rady.Me tohle hodne pomaha.
Hplky porad jen spinim,ale jsou to takovy drobny cerny kousicky. To asi je spatne,ze jo?Prominte,ze to tak popisuji ale,ale po kazde kdyz se utru tak na tom papire to vypada jak drobky. ![]()
Tak se to holky moje zlaty provalilo,krvacim jak kun.
Bitvu jsem prohrala,ale valku musi vyhrat. Dam se trochu dohromady,a pak to zkusime znovu. Ted jsn zaplatim 70 tis. a budu cekat.
Pati,
to je mi moc líto, že to nevyšlo. Také bych mohla vyprávět, jak to bolí a chytáš se všech nadějí. Kam chodíš, že budeš platit 70 000?
Já už si také vše hradím, ale vejdu se i s léky do do 27 000. Absolvuji Nativ s minimální stimulací. Odběr do 2 vajuch. Absolvuji předtím IUI s léky a zbytky dopíchám Nativ. Stačí mi na stimulku cca 400iu. Nebo lze stimulovat tbl. Clostilbegyt za cca 100Kč. Plný cyklus nás vyšel 40 000Kč. Je to darda, ale 70 000 je
.
Držím pěstičky na šťastné // brzičko
.
Jenze ja mam sterilizaci,a vsechno si musim hradit. Je to boj. Podvazali me v jednadvaceti,kvuli dvou sekcim. Uplne se vseho bojim.
To nic,to je vporadku. Nemas se zaco omlouvat. My to zvladnem,a preju vsem kdo to miminko tak moc chce,aby se ty // objevili.
Ahoj ,
jsem tu nova.Mam po 3 iVF.dvakrat jsem o miminka prisla(v 8tt se to zastavilo).
Ted treti pokus a 11den po ET.Zavedli mi dve embrya po 5denni kultivaci.Zacala jsem krvacet.Mate nekdo zkusenost?Na krev mam jit az v pondeli.Znamena to ,ze jsem dostala menzes i kdyz beru Utrogestan?Pri predchozich IVF jsem takove potize nemela.Jsem z toho uplne hotova.Asi to znamena neuspech,ze?dekuji vsem za odpovedi.
Ahoj holky,jsem 9den ET a zacala jse mirne spinit. Jsem z toho uplne vedle.Volala jsem lekari,a ten mi rekl,ze mam nadale uzivat crinone.Mate s tim nekdo zkusenost? Byli mi zavedeny 2embryjka a vsechno vysledky byli vporadku.Mela jsem naple i prsa a i to povolilo.