Kopie - Snažilky 2010

kimila
19.3.10 17:27

snažilky 2010

ahojky snažilky, zakládám tuhle diskusi pro nové snažilky! holky jsou všude zaběhlé a mě se nechce dočítat ty kvanta stránek :-D jsem tu delší dobu, ale dlouho jsem tu nebyla :oops: s přítelem už pul roku nepoužíváme ochranu, ale stale nic! miminko bych hrozně chtěla! :-( tak holky pokud budete chtít tak se přídejte budu jen ráda! :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2654
19.3.10 18:34

Ahoj kimilo…tak Ti přeji,aby se vaše diskuze rozjela a potkaly jste se fajn holky, které se budou podporovat… jako jsme to měly my ve Snažilkách 2010.A přeji úspěšné snažení.....

• načítám...
kimila
19.3.10 18:40

akydo děkuji :huban: ty se nepřidáš??

• Upravit
55
19.3.10 19:02

Ahojky, občas jsem zde zašla jako neregistrovaná a pročítala diskuze. Teď jsem se zaregistrovala…Patřím taky do snažilek, asi 3 měsíce… :-) Vysadila jsem HA a snažíme se o mimíska. Zatím bez úspěchu :-( Pořád doufám, že to nebude dlouho trvat a naše přání se stane skutečností. :wink:

• načítám...
kimila
19.3.10 19:15

radulko, tak tě tu vítám :palec: a neboj miminko budeme mít! já jsem ted začala baštit babyplan a pít kontryheloví čaj tak doufám že to k něčemu bude :-D

• Upravit
4099
19.3.10 19:48

Ahoj holky, tak já se k vám taky přidám. Chodím sice už jinde, ale tam už je to samá těhulka a začíná mi tam být smutno, tak si ráda popovídám i tady.
Já už dva raubíře mám a od července 2009 se snažíme o další. Povedlo se sice hned napoprvé, ale v 8tt jsem potratila. Takže pořád čekáme na třetí zázrak…

• načítám...
kimila
19.3.10 19:52

ikulko, vítám tě tu :palec: je mi líto že jsi potratila :-( já měla zase mimoděložní těu a přišla jsem jak o miminko tak i o jeden vaječník :cry: neboj ted se nám to povede a budeme mít zdravé a krásné miminka :palec:

• Upravit
kimila
19.3.10 19:56

já ted čekám na ms. má dorazit 25.3 tak doufám že nepřijde :mrgreen: tak já se s váma loučím běží na bus a pak do práce tak papa zíra písnu :mavam:

• Upravit
55
19.3.10 21:14

Holky, tak vidím, že jste si svoje prodělaly. Budu vám držet palce :-) My jsme začali o mimi mluvit během Vánoc. Říkali jsme si s mým budoucím mužem, že to zkusíme a uvidíme. Máme 1. května termín svatby. Snažím se být v klidu…Zatím ale menses probíhá nic moc, než na co jsem byla zvyklá, když jsem nebrala HA. Tak uvídím, jak bude teď probíhat. Někde jsem četla, že to může trvat až 6 měsíců než se vše upraví. 8-o
Tak zatím papa, budu se těšit na rozrůstání naší diskuze. :mavam:

• načítám...
4099
19.3.10 21:27

Radulline já jsem s prvním synem otěhotněla hned po vysazení HA, další ms už se nedonala. Zato teď si to vybírám… na druhého jsme čekali 2 roky a tentokrát to nevypadá o moc líp. Ale u mě je docela problém v dlouhých cyklech.

• načítám...
12947
20.3.10 06:40

ahojky

já bych se taky přidala, nevím sice jak budu stíhat, ale tak aspon občas :wink:

kimilko..i já mela mimodeložní , a zjistilo se že mi ovuluje strana bez vejcovodu, mám po lapárce, čekám na 6 tehu,4 nevyšly jedno je v metříku- apokud chcete podrobnosti najdete vše na profilu v mých deníčcích

chodíme na genett,ted tam jdu v pondelí pak 11 dc na uzv, a skusí 1× inseminaci..ikdyž se mi zdá zbytečná ..protože si říkám že tam breberky nedobehnou když tam není vejcovod, a pak pujdem na ivf

• načítám...
kimila
20.3.10 16:03

ahojky, to je mi moc líto že ti to tolikrát nevišlo :-( doufám že mě nečeká tohle taky :roll:

• Upravit
4099
20.3.10 18:12

PetroL ahooooj :mavam: .

• načítám...
12947
20.3.10 18:59

kamil akorát stím jedním se dlouho tehotní no :lol:

ikul tebe nešlo přehlídnout, já přemejšlela už dýl kam se zase zavrtat, když už sme tam mezi posledními

• načítám...
55
20.3.10 21:52

HOLKY, to zvladneme…nam se to podari :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+