Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj kimilo…tak Ti přeji,aby se vaše diskuze rozjela a potkaly jste se fajn holky, které se budou podporovat… jako jsme to měly my ve Snažilkách 2010.A přeji úspěšné snažení.....
Ahojky, občas jsem zde zašla jako neregistrovaná a pročítala diskuze. Teď jsem se zaregistrovala…Patřím taky do snažilek, asi 3 měsíce…
Vysadila jsem HA a snažíme se o mimíska. Zatím bez úspěchu
Pořád doufám, že to nebude dlouho trvat a naše přání se stane skutečností. ![]()
radulko, tak tě tu vítám
a neboj miminko budeme mít! já jsem ted začala baštit babyplan a pít kontryheloví čaj tak doufám že to k něčemu bude ![]()
Ahoj holky, tak já se k vám taky přidám. Chodím sice už jinde, ale tam už je to samá těhulka a začíná mi tam být smutno, tak si ráda popovídám i tady.
Já už dva raubíře mám a od července 2009 se snažíme o další. Povedlo se sice hned napoprvé, ale v 8tt jsem potratila. Takže pořád čekáme na třetí zázrak…
ikulko, vítám tě tu
je mi líto že jsi potratila
já měla zase mimoděložní těu a přišla jsem jak o miminko tak i o jeden vaječník
neboj ted se nám to povede a budeme mít zdravé a krásné miminka ![]()
já ted čekám na ms. má dorazit 25.3 tak doufám že nepřijde
tak já se s váma loučím běží na bus a pak do práce tak papa zíra písnu ![]()
Holky, tak vidím, že jste si svoje prodělaly. Budu vám držet palce
My jsme začali o mimi mluvit během Vánoc. Říkali jsme si s mým budoucím mužem, že to zkusíme a uvidíme. Máme 1. května termín svatby. Snažím se být v klidu…Zatím ale menses probíhá nic moc, než na co jsem byla zvyklá, když jsem nebrala HA. Tak uvídím, jak bude teď probíhat. Někde jsem četla, že to může trvat až 6 měsíců než se vše upraví. ![]()
Tak zatím papa, budu se těšit na rozrůstání naší diskuze. ![]()
Radulline já jsem s prvním synem otěhotněla hned po vysazení HA, další ms už se nedonala. Zato teď si to vybírám… na druhého jsme čekali 2 roky a tentokrát to nevypadá o moc líp. Ale u mě je docela problém v dlouhých cyklech.
ahojky
já bych se taky přidala, nevím sice jak budu stíhat, ale tak aspon občas ![]()
kimilko..i já mela mimodeložní , a zjistilo se že mi ovuluje strana bez vejcovodu, mám po lapárce, čekám na 6 tehu,4 nevyšly jedno je v metříku- apokud chcete podrobnosti najdete vše na profilu v mých deníčcích
chodíme na genett,ted tam jdu v pondelí pak 11 dc na uzv, a skusí 1× inseminaci..ikdyž se mi zdá zbytečná ..protože si říkám že tam breberky nedobehnou když tam není vejcovod, a pak pujdem na ivf
ahojky, to je mi moc líto že ti to tolikrát nevišlo
doufám že mě nečeká tohle taky ![]()
kamil akorát stím jedním se dlouho tehotní no ![]()
ikul tebe nešlo přehlídnout, já přemejšlela už dýl kam se zase zavrtat, když už sme tam mezi posledními
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky snažilky, zakládám tuhle diskusi pro nové snažilky! holky jsou všude zaběhlé a mě se nechce dočítat ty kvanta stránek
jsem tu delší dobu, ale dlouho jsem tu nebyla
s přítelem už pul roku nepoužíváme ochranu, ale stale nic! miminko bych hrozně chtěla!
tak holky pokud budete chtít tak se přídejte budu jen ráda!