Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky
vítám nové holky
u nás prší, ochladilo se tak dnes budeme doma aspon poklidím a tak, jinak nic nového není ![]()
ahoj holky, chci se k vám přidat můžu??moc bych si přála miminko, vy se všichni snažíte a já vám závidím, že se aspoŇ snažíte, určitě se vám to povede nebojte…já jsem už zoufalá, nejím HA přez rok a pořád nic, to by ani tak nevadilo ale hlavní problém je že manžel nemá chuť na sex a spíme spolu tak 2 krát za měsíc, tak z toho jsem zoufalá že vím že takhle nikdy neotěhotním…a nic s tím nenadělám, je mi z toho smutno ![]()
viky a co naplánovat sexík zrovna na plodné dny, proste se víc snažit a by mi ta chut přišla,
NO JA CEKAM NA mS A ZACINAME ZKOUSET POVEDLO SENAM TO PRED TIM NAPOPRVE TAK UVIDIM OD 2 DUBNA ALE JDU PO 2 MESICICH DO PRACE,PRACUJI V NEMOCNICI,TAK MAM TROCHA OBAVY Z TECH VSECH LIDI,BOJM BOJIM,NEJRADSI BYCH ZUSTALA DOMA NEZ BUDU ZASE TEHOTNA ![]()
on právě tvrdí že až to přijde tak to přijde, ale nechápe že takhle to teda nepřijde, já mám nepravidelný cyklus, takže ty plodné dny si asi těžko vypočítám…ach jo já bych se taky chtěla snažit, aby tu byla aspoň nějaká naděje.při sexu každý den to musí být tutovka…ale takle?? ![]()
ahojky holky,
tak co budete dělat o víkendu?? já se budu asi flákat ![]()
viky tak se domluv s dr a chod na uzv aby se videlo jak ti rostou folikuly a dalo se te naplánovat a nebo meřit bt teplotu nebo drahou variantu ovu testy
my sme doma venku hnusne
dekuji za privitaní.......ja se dnes doma flakam a vecer pekne na vínko.......musim si to jeste uzít
.........pro viky..jestli manzel chce mit deti musi se proste snazit jinak to nejde ,vazne bych si s ním promluvila,fakt!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat