Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, můžu se k vám přidat??? S přítelem se snažíme již 6. měsíc a stále nic…
Ahoooj holky:) já se mezi Vás taky ráda přidám, pokud mě mezi sebe vemete
taky jsem snažilka.. vysadila jsem HA v prosinci… ale pak jsme se stěhovali do sveho noveho bytu s přitelem atd.. takže sme se pořádně začali snažit až ted od unora:) MS jsem měla pravidelnou 28 dni i po vysazení HA.. až do ted, dnes už mám 11 den zpoždění,tak jsem byla na gyndě.. ale na UTZ nic nebylo,tak mi pan doktor pichl vyvolávací injekci.. chci se zeptat, jak to bude ted s plodnymi dny atd? chci se dál snažigt, máte nějaká s tím zkušenosti s tou injekci? a taky, chci si koupit nějaké vitamínky,co byste mi holky doporučily? moooc vám děkuji kočky,mějte se zatím krásně a do líta at máme všechny bříška
Pajinka
ahojky Berenika a Pajulee, máte už mimča nebo se snažíte o první, já ještě nemám, rok nepapám prášky ale nic, měla jsem rozhozený cyklus tak jsem teď dostala Duphaston a prý to pomáhá i k těhu tak jsem zvědavá, měla bych už konečně vědět kdy jsou ty plodné dny teďka, tak taky doufám že se to do léta povede, jinak nevím:-( problém byl asi v tom že se mi pořát po braní antikoncepce nespravil ještě cyklus, jinak s HA 28 dní na hodinu přesně, teď to bylo jednou 20 pak 30, pak 40, pak třekrát steně a pak zase až 50, takže šance asi moc nebyla, teď už mám ale lepší náladu, v pátek začnu dlabat hormonky a uvidí se:-)
ahoji, já děti nemám zatím.. chci si ted koupit vitamínky a čajík a snad už to bude v poho.. měla jsem to do ted po vysazení v pohodě,až ted no.. tak uvidíme:)
a kolik ti je smím li se zeptat? vyjde ti to neboj, držím palečky ![]()
Ahoj ![]()
já si vedu deníček na www.womenzone.cz, fajně se tam zapíše kdy máte menstruaci a pěkně to vyhodnotí plodné dny.
Poradila mi to kamarádka s tím že ji to podle toho vycházelo přesně
tak uvidíme v červnu ( to se chcem začít snažit) ale to už jsem tady psala
Ahojky
Jukla jsem na ten deníček a hned jsem si ho založila
Jinak Pajulee: já byla na vyvolávačce teď v pondělí a předtím 1.2.2010.- nevím jak je to s plodnými dny-mám teď asi anovulační cykly-po vysazení HA si moje tělo dělá co chce
chtěla bych se dát co nejdřív dohromady abych konečně mohla mít mimíska…
Ahojte ![]()
ještě miminko nemám ale už bych ráda. Prášky neberu od listopadu, tak se teď pořád nějak jen srovnává menses. Pořádně se snažíme od února. Teď se chystám, že budu sledovat hlen, teplotu, abych vůbec poznala, zda mám plodné dny…jestli je tedy vůbec mám?!
pajulee píše:
ahoji, já děti nemám zatím.. chci si ted koupit vitamínky a čajík a snad už to bude v poho.. měla jsem to do ted po vysazení v pohodě,až ted no.. tak uvidíme:)
Ahoj pajule,
jaký čajík? Jestli se smím ptát?
Bobby píše:
AhojkyJukla jsem na ten deníček a hned jsem si ho založila
Jinak Pajulee: já byla na vyvolávačce teď v pondělí a předtím 1.2.2010.- nevím jak je to s plodnými dny-mám teď asi anovulační cykly-po vysazení HA si moje tělo dělá co chce
![]()
![]()
chtěla bych se dát co nejdřív dohromady abych konečně mohla mít mimíska…
Tak to jsme na tom dost podobně. Jak dlouho se snažíte?
viky23 píše:
ahojky Berenika a Pajulee, máte už mimča nebo se snažíte o první, já ještě nemám, rok nepapám prášky ale nic, měla jsem rozhozený cyklus tak jsem teď dostala Duphaston a prý to pomáhá i k těhu tak jsem zvědavá, měla bych už konečně vědět kdy jsou ty plodné dny teďka, tak taky doufám že se to do léta povede, jinak nevím:-( problém byl asi v tom že se mi pořát po braní antikoncepce nespravil ještě cyklus, jinak s HA 28 dní na hodinu přesně, teď to bylo jednou 20 pak 30, pak 40, pak třekrát steně a pak zase až 50, takže šance asi moc nebyla, teď už mám ale lepší náladu, v pátek začnu dlabat hormonky a uvidí se:-)
Zdravím ![]()
snažíme se o první. Prášky nepapám od listopadu, ale jinak s tím cyklem to mám podobně jako ty!
Netušila jsem, že může na to být někdo stejně jako já. Protože znám ten ty, co na to hned „vlítli“ a už jsou maminy ![]()
Jak často chodíš na prohlídku?
ahoj Berenika, já chodila jednou za rok normálně, pak jak jsem vysadila HA tak jsem byla, a pak jen když byl nějaký problém jednou, já jsem to taky chtěla nechat volně, že se to třeba povede, ale pak jsem začala číst na internetu, že to jde opravdu jen v ty plodný dny a tak všechno, no a my nemáme sex každý den, a rok a ještě nic a ten cyklus pokaždé jinak tak jsem už k doktorovi musela, i proto že jsme myslela že jsem těhotná že mi to testy jen neukázali, tak jsme dostala ten DUphaston, a hned druhý den po 1.tabletce jsem to dostala po 50dnech, tak jsem pak šla na kontrolu řekla že chci zpravidelnit cyklus a že chceme mimčo a on mi to napsal znoa, tak jsem zvědavá, a na prohlídku půjdu asi tak za 4 měsíce co to doberu na zkoušku. Nebo snad i dřív a už těhu doufám… ![]()
jinak, mě bude 21
no jako, doufám, že ta injekce byla poprvé a naposledy
koupím si ty vitamínky a snad to pujde
snažíme se chvilinku, takže to nebudu lámat přes koleno a doktory… budu prat listovku a čajík a uvidí se:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat